Krystian 27.12.2004 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2004 ... dziecko wywiezione na przerwę Świąteczno-noworoczną więc nareszcie dorwałem się do kompa... Teraz to już mogę tylko życzyć WAM Dosiego i dostatniego dwatysiącepiątego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.12.2004 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2004 a ja dopiero teraz przeczytałem życzenia i dziękuję wszystkim życzącym a ja w życzę Nowym Roku 2005 zł stawki podstawowej + premia+ inne dodatki a jeżeli już tyle macie to życzę jakiejkolwiek podwyżki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 28.12.2004 01:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2004 tzn 2005 stawki podstawowej ? plus reszta ? Dla mnie by stykło , ale dla innych to może nie bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 28.12.2004 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2004 ... pomarzyć można... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 28.12.2004 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2004 Witam, Życzę zrealizowania Waszych marzeń... Co tam u Was słychać? Moczka i makówki pozjadane? pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga2 28.12.2004 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2004 Witam wszystkich, bardzo mi doskwiera ten utrudniony dostęp do sieci. Za to z wyprzedzeniem uda mi się Wam złożyć życzenia pogody ducha, miłości i ludzkiej dobroci wokół WAS oraz cieprliwości dla naszych Bliskich na ten nowy rok 2005 . Dziękuję za życzenia świąteczne. Edzia, zostało mi jeszcze trochę moczki, i kawałek sernika. Dom czeka na gości, jak trzeba nowe ciasta też się znajdą . W tym roku urządzamy hucznego sylwestra, będzie z 10 par do tego po dwójce dzieci na parę ( tak c.a.) .... ale to i tak nie będzie jak za czasow studenckich, kiedy w chatce w górach moich przyszłych wówczas treściów urządziliśmy sylwestra na 50 osób Psychicznie przygotowuję się już do majówki forumowej, i mam nadzieję że po nowym roku mój kochany J. wreszcie podłączy jakiś modem w domu.... Jeszcze raz serdecznie i poświątecznie pozdrawiam. gaga2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.12.2004 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2004 makówki jeszcze zostały, a moczki nie jodom wszystko co jest w moczce może być, ale "cuzamen do kupy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.12.2004 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2004 ... pomarzyć można... a jakby tela w euro a nawet w słabym dolarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 30.12.2004 03:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2004 Moczka i makówki pozjadane? Edzia ... Święta były w Ogrodzieńcu więc o makówkach i moczce to sobie mogłem pomarzyć... ... ale za to Sylwester w ,,moich stronach" więc te pyszności będą z lekkim opóźnieniem, ale będą na pewno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 30.12.2004 03:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2004 ... a moczki nie jodom wszystko co jest w moczce może być, ale "cuzamen do kupy" ... jakbym słyszał moją mądrzejszą połowę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Enya 30.12.2004 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2004 Wszystkim forumowiczom życzę szampańskiej Zabawy Sylwestrowej, udanego Karnawału , a przede wszystkim realizacji wszystkich celów budowlanych i życiowych w nadchodzącym Nowym Roku 2005. Pozdrawiam serdecznie! Anita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ilona75 31.12.2004 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2004 A ja Wam życzę aby Wasze domy były zawsze oazą szczęścia i spokoju!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur69 31.12.2004 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2004 Kasy Kulczyka, Fury Rydzyka,Mocy Pudziana,Chaty Beckhama,Humoru od rana,Cholesterolu w normie,Świętowania Nowego Roku w dobrej formie wszystkim budującym na Śląsku Artur z rodzinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 02.01.2005 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2005 Nieco spóźnione, ale nie mniej serdeczne życzeniaspełnienia wszystkich marzeń w Nowym Rokuod Edzi z Rodzinką...P.S.W Sylwestra odkryłam wspaniałe miejsce na kulig, niech no tylko śnieg spadnie...I jeszcze.... trzymajcie kciuki za mnie od początku tego roku ....NIE PALĘ / rzuciłam papierochy/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.01.2005 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2005 to już 44godz. GRATULUJĘ jak śnieg spadnie to sprawdzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 02.01.2005 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2005 to już 44godz. GRATULUJĘ Dziękuję...niestety nie jest lekko, właśnie mnie skręca głód nikotynowy. jak śnieg spadnie to sprawdzimy Mam nadzieję, że ta wiosenna pogoda się zmieni i jeszcze przyjdzie zima z śniegiem w tym roku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 02.01.2005 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2005 Nieco spóźnione, ale nie mniej serdeczne życzenia spełnienia wszystkich marzeń w Nowym Roku od Edzi z Rodzinką... P.S. W Sylwestra odkryłam wspaniałe miejsce na kulig, niech no tylko śnieg spadnie... I jeszcze.... trzymajcie kciuki za mnie od początku tego roku ....NIE PALĘ / rzuciłam papierochy/ I bardzo dobrze Bo co to za kurzenie "cudzesów" skoro nie chcą częstować. A zima jeszcze będzie, jak nie w tym roku to.........w następnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 02.01.2005 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2005 to już 44godz. GRATULUJĘ Dziękuję...niestety nie jest lekko, właśnie mnie skręca głód nikotynowy. jak śnieg spadnie to sprawdzimy Mam nadzieję, że ta wiosenna pogoda się zmieni i jeszcze przyjdzie zima z śniegiem w tym roku... A kogo tu skręca??? żodnygo kurzynio - bombona myntalowygo i...........co niy co na litera "p" i...... pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 03.01.2005 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 ... właśnie zaczyna padać śnieżek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 05.01.2005 02:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 ... właśnie zaczyna padać śnieżek... To tyż na p Ino kaj tyn śniyg , bo u mnie ino dyszcz i toplawica A tak poważnie to chyba rozpoczne sezon budowlany, bo mi sie cnie ( gorzołka sie skończyła ) A co u was ? Dachy nie przeciekają ? A może ktos grunta robi ? bo murowac w deszczu to nie za bardzo. A czy zrobiliście już bilans ? a harmonogran robót na ten rok ? a skok na bank już opracowany ? Mi został do wykonania jeszcze tylko ten bank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts