Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa śląsk górny i okolice

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witajcie! Jestem prawie nowy i zaczynam pod koniec marca w Piekarach Śląskich. JEstem na etapie rozeznawiania cen materiałów w okolicznych hurtowniach, które zamirzam kupić w przyszłym tygoniu, bo ceny chyba pójdą w górę. Na razie pod uwagę barny jest Builder w TG, Rolbud w Radzionkowie i KEM w DG, z Hadexu w Piekarach chyba zrezygnuję bo obsługa jest olewająca, bez "jaj" i wiedzy, a i ceny chyba beznadziejne, sam się zastanawiam jak oni prosperują. Mam nadzeję, że wszyskie uzgodnienia zdołam załatwić i będę walczył przez kolejne etapy jak większość z Was :cry: :roll: no cóż ,ale na własną prośbę, a takie miałem ułożone życie :D pozdrawiam Górnoślazaków i Zagłębiaków!

fotokon, jak "moi" górale mi wybudują (nota bene też w maxie), to dam Ci namiar :wink: ... a tak na poważnie to chyba są solidni, bo rozmawiałem z ludźmi w Suchej Gorze gdzie budowali i kolegą z Czeladzi, któremu podwyższali piętro, i wszyscy byli zadowoleni, ja jestem umówiony na kopleks z więxbą i pokryciem dachu w dachówce. przy okazji kupowałeś już maxa, a jeżeli tak to za ile i gdzie

dzięki za info o sąsiadach, ale jakoś ich nie znalazłem w tym wątku, no ale przeszukać ten wątek to też nie jest tak hop siup :D

Tak, tak, coś koło tego, tzn. zaczyna na wiosnę jak Bóg da i partia pozwoli :p .

A jeśli chodzi o śnieg, to nie wierzcie telewizji, ona kłamie, śnieg w górach jest i warunki narciarskie w Szczyrku są nadal bardzo dobre. Wiem, bo przed godziną wróciłam z 2 dniowej imprezy narciarskiej i nóg nie czuję. Ale się najeżdziłam do woli. Słowem sezon narciarski 2005 rozpoczęty. Dla zainteresowanych warunki są na bank dobre na Białym Krzyżu,Golgocie, Solisku i Małym Skrzycznem. Śnieg wprawdzie jest cięzki, ale słońce świeciło przez ostatnie 2 dni pięknie, ludzi niewiele tak naprawdę, bo pewnie wystraszyli się dodatnich temperatur, (jak na wiosnę), a tam prawdziwa zima. Jedynie ruskich, białorusinów tak dużo, że za chwilę sama zacznę z rosyjskim akcentem mówić.

Tak więc nic tylko na narty!!!

Pozdrawiam :D

witaj enya, ja chyba na narty tera już nie będę miał czasu :( ale tak szczerze mówiąc do Szczyrku nie lubię jeździć w weekend, a inne dni znowu nie mam czasu, za to szczrze polecam zagraniczną stronę Wielkiej Raczy, stok pięknie oświetlony, wyciąg krzesełkowy czteroosobowy, od nas można śmiało wyjechać po pracy , pojeździć do 22.00 i wrócić na około 0.30. Inna bajka :lol:

TAk na marginesie miło poznać kokoś z Piekar! Czy zdradzisz sekret gdzie będzie Twoja inwestycja i jaką strategię przyjęłaś (mateiały , hurtownie etc) z chęcią podzielę się doświadczeniami :wink: pdzr!

Witajcie.

Dobra wiadomość.

Salon łazienkowy przy Platformie likwidują (to zła wiadość dla nich)

Baterie z 580zł na 128zł.I to fajne - firmowe. Wanny, umywalki, kabiny itd

Gresy włoskie polerowane ze 139zł kupiłem po 59zł.

Generalnie wyprzedaż totalna i szybka.

Szczotki do kibli z chromami w cenie 139zł sztuka pokupowałem za 26zł.

Ruch dość spory, ale próbujcie bo warto, jeszcze co nieco ostało.

Witajcie.

Dobra wiadomość.

Salon łazienkowy przy Platformie likwidują (to zła wiadość dla nich)

Baterie z 580zł na 128zł.I to fajne - firmowe. Wanny, umywalki, kabiny itd

Gresy włoskie polerowane ze 139zł kupiłem po 59zł.

Generalnie wyprzedaż totalna i szybka.

Szczotki do kibli z chromami w cenie 139zł sztuka pokupowałem za 26zł.

Ruch dość spory, ale próbujcie bo warto, jeszcze co nieco ostało.

Dzięki za wiadomość, ale ja raczej nie skorzystam - szczotka do kibli u mnie jest ale za 3 zł. :oops: . Platforma sprzedaje tez dla indywidualnych ?, bo słyszałem , że tylko dla prowadzących działalność gosp. A w jakich godzinach jest otwarte ?