mr_misio 05.01.2005 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 Szukam dobrej firmy produkującej okna PCV, działającej na terenie Gliwic i okolic. Co możecie mi polecić? Buduję w Szałszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.01.2005 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 Szukam dobrej firmy produkującej okna PCV, działającej na terenie Gliwic i okolic. Co możecie mi polecić? Buduję w Szałszy. wysyłałem na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr_misio 06.01.2005 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 jamles nic nie dostałemjak możesz to wyślij jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sceptyk 06.01.2005 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 Witajcie! Jestem prawie nowy i zaczynam pod koniec marca w Piekarach Śląskich. JEstem na etapie rozeznawiania cen materiałów w okolicznych hurtowniach, które zamirzam kupić w przyszłym tygoniu, bo ceny chyba pójdą w górę. Na razie pod uwagę barny jest Builder w TG, Rolbud w Radzionkowie i KEM w DG, z Hadexu w Piekarach chyba zrezygnuję bo obsługa jest olewająca, bez "jaj" i wiedzy, a i ceny chyba beznadziejne, sam się zastanawiam jak oni prosperują. Mam nadzeję, że wszyskie uzgodnienia zdołam załatwić i będę walczył przez kolejne etapy jak większość z Was no cóż ,ale na własną prośbę, a takie miałem ułożone życie pozdrawiam Górnoślazaków i Zagłębiaków! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 07.01.2005 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Ino kaj tyn śniyg .... ... nima, nima, nima... ... bo śe stopjół... Witaj sceptyk - u, znajdziesz tu kilku sąsiadów tylko poszukaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotkon 07.01.2005 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Witam wszystkich! Poszukuję ekipy budowlanej, która wybuduje dom z ceramiki - MAX. Czy ktoś moż polecić mi solidną ekipę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sceptyk 07.01.2005 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 fotokon, jak "moi" górale mi wybudują (nota bene też w maxie), to dam Ci namiar ... a tak na poważnie to chyba są solidni, bo rozmawiałem z ludźmi w Suchej Gorze gdzie budowali i kolegą z Czeladzi, któremu podwyższali piętro, i wszyscy byli zadowoleni, ja jestem umówiony na kopleks z więxbą i pokryciem dachu w dachówce. przy okazji kupowałeś już maxa, a jeżeli tak to za ile i gdzie dzięki za info o sąsiadach, ale jakoś ich nie znalazłem w tym wątku, no ale przeszukać ten wątek to też nie jest tak hop siup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 07.01.2005 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 sceptyk... tak z głowy, czyli z niczego, to wydaje mi się, że w pobliżu buduje Enya.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Enya 08.01.2005 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2005 Tak, tak, coś koło tego, tzn. zaczyna na wiosnę jak Bóg da i partia pozwoli . A jeśli chodzi o śnieg, to nie wierzcie telewizji, ona kłamie, śnieg w górach jest i warunki narciarskie w Szczyrku są nadal bardzo dobre. Wiem, bo przed godziną wróciłam z 2 dniowej imprezy narciarskiej i nóg nie czuję. Ale się najeżdziłam do woli. Słowem sezon narciarski 2005 rozpoczęty. Dla zainteresowanych warunki są na bank dobre na Białym Krzyżu,Golgocie, Solisku i Małym Skrzycznem. Śnieg wprawdzie jest cięzki, ale słońce świeciło przez ostatnie 2 dni pięknie, ludzi niewiele tak naprawdę, bo pewnie wystraszyli się dodatnich temperatur, (jak na wiosnę), a tam prawdziwa zima. Jedynie ruskich, białorusinów tak dużo, że za chwilę sama zacznę z rosyjskim akcentem mówić. Tak więc nic tylko na narty!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sceptyk 09.01.2005 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2005 witaj enya, ja chyba na narty tera już nie będę miał czasu ale tak szczerze mówiąc do Szczyrku nie lubię jeździć w weekend, a inne dni znowu nie mam czasu, za to szczrze polecam zagraniczną stronę Wielkiej Raczy, stok pięknie oświetlony, wyciąg krzesełkowy czteroosobowy, od nas można śmiało wyjechać po pracy , pojeździć do 22.00 i wrócić na około 0.30. Inna bajka TAk na marginesie miło poznać kokoś z Piekar! Czy zdradzisz sekret gdzie będzie Twoja inwestycja i jaką strategię przyjęłaś (mateiały , hurtownie etc) z chęcią podzielę się doświadczeniami pdzr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.01.2005 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2005 jamles nic nie dostałem jak możesz to wyślij jeszcze raz wysłałem, za pierwszym razem wysłałem sam do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 09.01.2005 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2005 Nie przejmuj się jamles, jak widać nawet Elicie się to zdarza... ... UPS.... i znowu otworzyłem wam stronkę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.01.2005 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2005 Nie przejmuj się jamles, jak widać nawet Elicie się to zdarza... ... UPS.... i znowu otworzyłem wam stronkę.... za krzinka piwa to możesz te nowootwarte u nos strony dopisać sie "u zagłembioków" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 09.01.2005 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2005 .... tam i tak jestem na prowadzeniu... (z Adamem) Ale za dobre chęci łaskawco.... http://www.kp.pl/debowe/1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 09.01.2005 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2005 Co jo widza Tu sie piwco pije, to może jo tyż bych sie napioł ? Krystian - stawiosz piwo i seta na te 40 setek ( bo tela setów to by beło na cołko grupa górnoslonsko ). Tako liczba mało wto mo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 09.01.2005 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2005 Witajcie.Dobra wiadomość.Salon łazienkowy przy Platformie likwidują (to zła wiadość dla nich)Baterie z 580zł na 128zł.I to fajne - firmowe. Wanny, umywalki, kabiny itdGresy włoskie polerowane ze 139zł kupiłem po 59zł.Generalnie wyprzedaż totalna i szybka.Szczotki do kibli z chromami w cenie 139zł sztuka pokupowałem za 26zł.Ruch dość spory, ale próbujcie bo warto, jeszcze co nieco ostało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 09.01.2005 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2005 Witajcie. Dobra wiadomość. Salon łazienkowy przy Platformie likwidują (to zła wiadość dla nich) Baterie z 580zł na 128zł.I to fajne - firmowe. Wanny, umywalki, kabiny itd Gresy włoskie polerowane ze 139zł kupiłem po 59zł. Generalnie wyprzedaż totalna i szybka. Szczotki do kibli z chromami w cenie 139zł sztuka pokupowałem za 26zł. Ruch dość spory, ale próbujcie bo warto, jeszcze co nieco ostało. Dzięki za wiadomość, ale ja raczej nie skorzystam - szczotka do kibli u mnie jest ale za 3 zł. . Platforma sprzedaje tez dla indywidualnych ?, bo słyszałem , że tylko dla prowadzących działalność gosp. A w jakich godzinach jest otwarte ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotkon 10.01.2005 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 Witaj sceptyk Nie kupiłem jescze MAX'ów, ale słyszałem o dobrej cegielni w opolskim. Nie mam w tej chwili konkretnych namiarów. Znajomy tam kupował MAx'y na swój dom. A ty, gdzie będziesz kupował. Może ktoś podzieli się swoimi dośwaidczeniami z MAX'ami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotkon 10.01.2005 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 Witam! Mam kolejne pytanie tym razem o ekipę, która wykona 50 m kanaliazji + wodociąg (przyłącza do działki). Wszystko oczywiście w Mikołowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 10.01.2005 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 Platforma skład - tylko na działalność (jakąkolwiek, nie związaną z budową) ale salon sprzedaje indywidualnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts