premiumpremium 22.02.2007 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Dobry wieczór miłe panie. premiumpremium twój mąż to chyba z moim musiał wcześniej rozmawiać na temat bramy garażowej bo u mojego to nic nie było tak piękne jak właśnie brama do garażu. A muszę się pochwalić że okna i drzwi to są też piękne no ale niech im będzie garaż jest na pierwszym miejscu. Tak tak, garaż jest najpiękniejszym elementem każdego domu. Garaż i wszystko z nim związane I dobrze, przynajmniej zachwycony bramą garażową nie będzie się wtrącał do wybierania glazury, paneli i mebli kuchennych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zytulina 22.02.2007 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 tak dokładnie tak samo myślę a co do mebli kuchennych to już mam zrobione dwie wyceny tylko że projekty nie zawierają do końca tego co bym chciał mieć w swojej kuchni a ceny zabójcze ale to nic w porównaniu z wyceną mebli kuchennych mojego starszego brata . jak na razie to szukam dalej jakiegoś dobrego projektu z którego będę bardzo zadowolona no i cena żeby była przyzwoita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 22.02.2007 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Ja wymyśliłam sobie juz 3/4 kuchni. Na jeden róg przy oknie nie mam w ogóle koncepcji... A i muszę też jechać wyceny porobić, bo się za późno obudzę sylvia namieszała mi w głowie ze zmywarką, chyba sie do niej przekonuję (do zmywarki ) - ale mój mąż juz mi prawi kazania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 22.02.2007 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 sylvia1 pan Majster super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaEmi 22.02.2007 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 ja to sobie tak myślę że nie odpuszczę i zmywarkę - taką malutką to sobie "kupię" a raczej pozwolę żeby ktoś mi kupił podobno (sama nie mam to sie nie znam) taka niezaduza jest najlepsza, bo żeby do tej dużej zebrać komplet to sie schodzi, a impreski to co dziennie w domu się nie robi chyba się nie robi no nie wiem może co drugi dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewik_1 22.02.2007 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 sylvia namieszała mi w głowie ze zmywarką, chyba sie do niej przekonuję (do zmywarki ) - ale mój mąż juz mi prawi kazania Nie rezygnuj ze zmywarki. Ja dopóki nie mieliśmy dziecka to niepotrzebowałam zmywarki, lubię zmywanie. Ale teraz to zlew wiecznie jest zajęty i marzę o zmywarce i to jak największej Przy dziecku zmywarka to błogosławieństwo, poza tym tam zmywa w wysokiej temperaturze i naczynia są bardziej sterylne niż przy zwykłym zmywaniu ręcznym- to też jakaś zaleta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 22.02.2007 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 I podobno przy zmywarce zużywa sie mniej wody:) Może ileś tam setek lat i zakup się zwróci? Słyszałam też, ze nie warto kupować 40cm, lepiej 60 cm i nastawiać raz dziennie nawet. Jakie macie opinie w tej kwestii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 22.02.2007 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 beti też tak słyszałam u nas też będzie 60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 22.02.2007 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 beti też tak słyszałam u nas też będzie 60 To dobrze. Wczoraj zaklepałam już sobie baterie i armature do łazienek. I bedą czekać na odbiór:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewik_1 22.02.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Popieram, że lepsza jest zmywaka 60, zawsze się tego zbiera w domu i wtedy wystarczy nastawiać na noc. A przy okazji się pochwalę, że 2 dni i mam całą instalację wodno-kanalizacyjną. Jak ja lubie taką robotę. Może przy firmie zapłacę trochę więcej, ale ile świętego spokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 22.02.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Piszcie jeszcze o zmywarkach, więcej argumentów dla męża to wygrana z jego marudzeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 22.02.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Piszcie jeszcze o zmywarkach, więcej argumentów dla męża to wygrana z jego marudzeniem hahaha jak u mnie choc ostatni pomszlismy na kopromis moge kupic ale tylko Boscha lub Siemensa o mam 100postow jestem prawdziwy forumowicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 22.02.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Piszcie jeszcze o zmywarkach, więcej argumentów dla męża to wygrana z jego marudzeniem hahaha jak u mnie choc ostatni pomszlismy na kopromis moge kupic ale tylko Boscha lub Siemensa o mam 100postow jestem prawdziwy forumowicz I to dumny forumowicz Jedynym przeciw-zmywarkowym argumentem męża jest jednorazowy zakup za kwotę powyżej 1000zł. Muszę więc go zagadać. Albo postawić przed faktem dokonanym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 22.02.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 u mnie chodziło o to ze teraz mamy malutka kuchnie i nie ma gdzie tego wstawic, a poza tym wg niego jaki jest problem w myciu garów umyje 2x do roku i marudzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 22.02.2007 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 u mnie chodziło o to ze teraz mamy malutka kuchnie i nie ma gdzie tego wstawic, a poza tym wg niego jaki jest problem w myciu garów umyje 2x do roku i marudzi Hahahahahaha! Oni wszyscy mają takie same szalone i racjonalne argumenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 22.02.2007 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 ba...ale to my ta głową kręcimy czyż nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zytulina 22.02.2007 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Witam wieczornie. U mnie nie było problemu z zakupem zmywarki. po prostu zostawiałam mycie naczyń co jakiś czas mężowi i sam doszedł do tego że jednak trzeba kupić zmywareczke no i jest.I problem mycia naczyń rozwiązany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 23.02.2007 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 a mój sam zaproponował kupno zmywarki z księżyca spadł czy co? Nie musze go przekownywać uff.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zytulina 23.02.2007 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 dzień dobry piątkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zytulina 23.02.2007 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 a mój sam zaproponował kupno zmywarki z księżyca spadł czy co? Nie musze go przekownywać uff.. chyba spadł a może to jakiś wyjątek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts