patka 14.11.2007 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 to ja sie dolaczam jesli moge do grupy budujacych kobiet Czytam muratory zalatwiam papiery zastanawiam sie nad wszystkim. moj maz niby razem ale tak na prawde ma to gdzies lub wrecz przeciwnie wtedy kiedy nie ma pojecia o temacie sie wykloca do zywego. pewnie to znacie same Postaram sie nadgonic was bo troszke juz napisalyscie i cos dodac wiecej od siebie. ps. moze znacie ekipe do stanu surowego godna polecenia- okolice marek warszawa budowa przyszly rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malaga 14.11.2007 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 pomóżcie znaleźc dobrych tynkarzy na wiosnę? budowa 50km od warszawy. coś mojemu mężowi nie idzie to szukanie :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malaga 14.11.2007 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 może znacie kogoś od ogrodzeń. mamy już słupki i niedokończoną podmurówkę, chyba muszę wziąśc sprawę w swoje ręce i poprostu zlecic komuś zamontowanie przęseł. do tej pory była mowa o sztachetach ale jak się nasłuchalam ile z tym później malowania to chyba zmienę zdanie i skusze się na kute, tylko jakieś w miarę proste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.11.2007 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Ja myslałam tak. Ze wchodzi gość od hydraulili i ogrzewania. Instaluje piec i kominek i zaczyna grzac. Potem spokojnie mozna robic kafle i tarakotę. Przecież w blokach robią też zimą remonty (np kafle). Ale własnie żeby zacząc grzać trzeba zainstalować ten piec w kotłowni i co na surową ścianę??? Ja mam mieć ekogroszek. Zalecali mi by za piecem nie kłaść płytek. Tak samo na podłodze przed piecem. Więc wstawiamy piec a potem bedizemy kłaść płytki, ale od pieca dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.11.2007 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 To jest myśl. TYlko czy pogoda sprzyja kładzeniu kafelek w nieogrzewanym pomieszczeniu? Oj zagwostka... ten sam dylemat mam mamy tylo taki nagrzewacz gazowy i co nie odpadną kafle? z łazienkami to ja się chyba pożegnam w tym roku..bo właśnie tych przemarźniętych ścian się boję Miko kurde nie załamuj mnie. Ja ruszam z piecem tylko i zamierzam robić dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 14.11.2007 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 To jest myśl. TYlko czy pogoda sprzyja kładzeniu kafelek w nieogrzewanym pomieszczeniu? Oj zagwostka... ten sam dylemat mam mamy tylo taki nagrzewacz gazowy i co nie odpadną kafle? z łazienkami to ja się chyba pożegnam w tym roku..bo właśnie tych przemarźniętych ścian się boję Miko kurde nie załamuj mnie. Ja ruszam z piecem tylko i zamierzam robić dalej. ale tak właśnie myślę sobie bo niby gaz mamy do posesji ale podłączenie do domu to pewnie z 2 mieś minie a tak to możemy drewnem palić bo będziemy mieć 2 piece na gaz i na drewno, węgiel ...ale to trochę potrwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 15.11.2007 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 to ja sie dolaczam jesli moge do grupy budujacych kobiet Czytam muratory zalatwiam papiery zastanawiam sie nad wszystkim. moj maz niby razem ale tak na prawde ma to gdzies lub wrecz przeciwnie wtedy kiedy nie ma pojecia o temacie sie wykloca do zywego. pewnie to znacie same Postaram sie nadgonic was bo troszke juz napisalyscie i cos dodac wiecej od siebie. ps. moze znacie ekipe do stanu surowego godna polecenia- okolice marek warszawa budowa przyszly rok Witamy! Widze, że zwieksza sie ilośc kobiet ze stolicy. Ja z Gdańska więc ekip nie polecę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewik_1 15.11.2007 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 to ja sie dolaczam jesli moge do grupy budujacych kobiet Czytam muratory zalatwiam papiery zastanawiam sie nad wszystkim. moj maz niby razem ale tak na prawde ma to gdzies lub wrecz przeciwnie wtedy kiedy nie ma pojecia o temacie sie wykloca do zywego. pewnie to znacie same Postaram sie nadgonic was bo troszke juz napisalyscie i cos dodac wiecej od siebie. ps. moze znacie ekipe do stanu surowego godna polecenia- okolice marek warszawa budowa przyszly rok Witamy! Widze, że zwieksza sie ilośc kobiet ze stolicy. Ja z Gdańska więc ekip nie polecę e.kala, region warszawki Was goni, bo jak dotąd gdańsk jest w większości patka, ja mam gdzieś w kajecie spisane polecane ekipy z okolic, postaram się wysłać na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patka 15.11.2007 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 ewik dziekuje ci bardzo, niestety jak pisalam na priv sprawa jest ciezka jak widze. na przyszly rok chyba bedzie ciezko cos sensownego znalezc- czy ja juz panikuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 15.11.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Witam wszystkie budujące kobiety.....i dołączam ( oczywiście jeżeli mnie przyjmiecie ) do Waszego grona... U mnie też ciężar załatwiania spraw budowlanych spadł na mnie...ale nie narzekam bo tak rozłożylismy sobie prace z mężem. On buduje ja załatwiam ... Tylko czasam ręce mi opadają podczas załatwiania tych wszystkich spraw budowlanych..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 16.11.2007 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Witaj wasiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 16.11.2007 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Dziewczyny zobaczcie jak pięknie jest rano w mojej okolicy .... http://img233.imageshack.us/img233/6726/img0273gm6.jpg Wasiek ...... witaj, witaj. Ty to masz dobrze, ze u Ciebie mąż buduje. Ja buduję i załatwiam sama. No ale taką podjęłam decyzję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 16.11.2007 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 ale snieg u nas słonko swieci i sniegu ani widu ani słychu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 16.11.2007 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 a u nas tylko mrozik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 16.11.2007 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 widok piekny.u nas slonce i jak to tutaj bywa bez sniegu, zobacze go w Polsce w grudniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 16.11.2007 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Widok przepiękny... Chociaż wolę słoooooońce bez śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 16.11.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Dziewczyny, która mi powie ile u Was elektryk chce za punkt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 16.11.2007 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 za punkt w marcu materiał+robocizna punkt 40 zł , punkt od puszki do tablicy 140 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 16.11.2007 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Ja to mam dobrze..... mam prywatnego elektryka, który skasował mnie tylko za materiał..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 17.11.2007 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 slvia1 - wczoraj dostałam taka sama cene.wasiek- TY to masz dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts