qqrq5 30.04.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 qqrq super synuś Jak ma na imię? Ignacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 05.05.2008 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 qqrq5 GRATULACJE! sliczne imię. Moj Michał miał być Ignasiem (po moim dziadku) tylko tatus jakos nie mogł się zdecydować i w USC zapisał go "pod Michałem" . Ale ja uważam, ze jeszcze nic straconego a to dla dla synka http://www.zabawki.polkowice.pl/pic/kidswibrujacygryzak.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.05.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Cześć dziewczyny to i ja się przyłączam do grupy budujących kobiet - facetom sie wydaje, że to oni budują ale bez nas nie wyszliby pewnie poza etap pozwolenia na budowę ( są na pewno wyjątki ale nieliczne ) też powolutku biorę sie za budowę co nieco wiem reszty będę musiała się dowiedzieć, że tak powiem na żywca teraz też jestem na etapie załatwiania papierków a na wiosnę 2009 myślę że coś się zacznie - no chyba żeby chociaż w tym roku fundamentki wylać daleko mam jeszcze do schodów ale jak słusznie dziewczyny zauważyły dobry namiar jest na wagę złota dlatego edyta_10 ja też poproszę o namiar na schody, tym bardziej, że piszesz iż ten fachowiec nawet do Częstochowy się zapuszcza czyli do mnie miałby już całkiem bliziutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 08.05.2008 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 dziewczyny, ciekawa jestem Waszej opinii w moim domu na oknie klatki schodowej planowany jest witraż. Wybrałam taki wzór http://i160.photobucket.com/albums/t194/mocca_2007/maj2008/witra-kopia.jpg a okno jest to poniżej http://i160.photobucket.com/albums/t194/mocca_2007/maj2008/7-2.jpg jak myslicie, czy to dobry wybór czy nie... bo ja już nic nie wiem a muszę się zdecydować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 08.05.2008 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Cześć dziewczyny to i ja się przyłączam do grupy budujących kobiet witaj wu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 08.05.2008 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 mocca - Twój witraż mi osobiście się podoba - jest delikatny i nieobciachowy A swoja drogą, to jak Ty będziesz mieć okna w pobliżu tego witrażowego okienka? Na zdjęciu wygląda, jakby zamurowana dziura okienna (jak rozumiem zamurowanie jest tymczasowe) stykała się z oknem witrażowym... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 08.05.2008 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 daleko mam jeszcze do schodów ale jak słusznie dziewczyny zauważyły dobry namiar jest na wagę złota dlatego edyta_10 ja też poproszę o namiar na schody, tym bardziej, że piszesz iż ten fachowiec nawet do Częstochowy się zapuszcza czyli do mnie miałby już całkiem bliziutko Hej wu już wysłałam na prv wiadomość dla Ciebie. Pozdrawiam i witam w gronie budujących BABEK!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 08.05.2008 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 dziewczyny, ciekawa jestem Waszej opinii w moim domu na oknie klatki schodowej planowany jest witraż. Wybrałam taki wzór http://i160.photobucket.com/albums/t194/mocca_2007/maj2008/witra-kopia.jpg a okno jest to poniżej http://i160.photobucket.com/albums/t194/mocca_2007/maj2008/7-2.jpg jak myslicie, czy to dobry wybór czy nie... bo ja już nic nie wiem a muszę się zdecydować Mocca mnie sie wydaje ze do tej cegly jest super. Fajny klimacik sie szykuje. Az szkoda ze nie mam takaiego okna gdzie moznaby wstawic witrazyk.... tez chce taki pozdrawiam p.s. fajne ogrodzenie wokól domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 08.05.2008 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 dziewczyny, ciekawa jestem Waszej opinii w moim domu na oknie klatki schodowej planowany jest witraż. Wybrałam taki wzór http://i160.photobucket.com/albums/t194/mocca_2007/maj2008/witra-kopia.jpg a okno jest to poniżej http://i160.photobucket.com/albums/t194/mocca_2007/maj2008/7-2.jpg jak myslicie, czy to dobry wybór czy nie... bo ja już nic nie wiem a muszę się zdecydować Piekny, mi sie bardzo podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.05.2008 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 dzięki Dziewczyny za powitanie jeszcze dobrze nie zaczęłam a już mam załamania nerwowe jak czytam o cenach i użeraniu sie z niektórymi instytucjami i niesolidnych wykonawcach - ciekawe co będzie potem tutaj przynajmniej można spokojnie i bezstresowo pytać na forum wymiany doświadczeń przeważnie trafiam na mężczyzn i na moje pytania udzielają odpowiedzi zaczynając od "chłopie":wink: trochę mnie to frustruje edyta_10 serdeczne dzięki za namiar na schody właśnie zakładam kajecik na dobre namiary przeczytałam Twój dziennik budowy i nie mogę wyjść z podziwu a kuchnia po prostu cudo mocca jak dla mnie witraż prześliczny - chciałabym być już na etapie takich wyborów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mooon123 08.05.2008 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 witaj wu edyta_10 zaglądałam ostatnio do twojego dziennika, super! bardzo mi się podoba twój domek już pomijając tempo (idziesz jak burza) to na dodatek bardzo ładnie go urządzasz! dziewczyny, mam pytanie, w domu będę miała schody drewniane, co najpierw się robi schody czy podłogę? słyszałam, że podłogę.... a jak bedę chciała zmienić podłogę to muszę wtedy demontować schody? może jednak najpierw schody? mam mętlik w głowie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 08.05.2008 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 nieobciachowy A swoja drogą, to jak Ty będziesz mieć okna w pobliżu tego witrażowego okienka? Na zdjęciu wygląda, jakby zamurowana dziura okienna (jak rozumiem zamurowanie jest tymczasowe) stykała się z oknem witrażowym... ? nieobciachowy- wlasnie tego słowa mi brakowało kiedy próbowałam go opisać wykonawcom izi7 żadnego łączenia okien nie będzie. To co widzisz na zdjęciu to rzeczywiście zamurowane otwory okienne w zamian za nie wykluł się jeden nowy otwór -doswietlenie klatki schodowej. Ponieważ to strona północna nie chciałam mieć tamtych okien (nie lubie niedoświetlonych pomieszczeń) i nawet nie pasowały do obecnego układu pomieszczeń. Więcej szczegółów możesz obejrzec w moim dzienniku- wszystko jest dość dokładnie pokazane i opisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 08.05.2008 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Kobietki, bardzo Wam dziękuję za odzew i opinie! Podbudowałyście mnie i juz wiem ze zamówię ten witraż. Bardzo się cieszę ze się spodobał bo same wiecie jak to jest... człowiek ciągle coś wybiera i wybiera az w końcu okazuje się ze zgłupiał i nie wie co widzi a tego wzoru szukałam rok... a dojrzewałam do niego 2 miesiące ciekawe jak to wyjdzie w realu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 08.05.2008 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 wyjdzie super, zobaczysz, chyba ze dasz seledynowa elewacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 08.05.2008 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 wlaśnie o takiej seledynowej myslimy nie, co do elewacji nie doszliśmy do porozumienia, ja chcę jasną piaskową lub zbliżony odcien, mąz coś z czerwieni ale ja uważam ze wtedy dach, okna elewacja zleje się w jedno. Jasny kolor przełamie monotonię więc czeka mnie walka na noże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 08.05.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Ja widze Wasz dom w piaskowej He, he, moj zreszta tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 08.05.2008 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 ja też tak widze... a ponieważ to ja wszystko prowadzę, kupuję i nadzoruję juz wiadomo jaki będzie tynk no cóż... w hurtowniach tez się mylą szczególnie jak się nie jest na miejscu i nie pilnuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.05.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 zresztą wszystkie wiemy że mężczyźni mają problem z dokładnym rozróżnianiem odcieni tak więc nie powinno być problemu z wmówieniem mężowi że przecież taki chciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalinaria 08.05.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Witajcie, Jestem nowa na forum. Właśnie odbieram mieszkanko na Wilanowie w inwestycji Królewskie Przedmieście. Do tej pory głównie czytałam na forum ale w zwiazku z tym że moje prace teraz nabieraja tempa, postanowiłam sie też troche z Wami podzielić informacjami. Mam nadzieje, że zostane miło przyjeta. Kalina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 09.05.2008 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 kalinaria - witaj i opowiadaj jakie mieszkanko zakupiłaś i jak będziesz je urządzać Zdjęcia mile widziane! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts