fulek 15.01.2011 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Witam. Czy już wszystkie panie z forum się wybudowały?? Ale Wam zadroszczę!! Ja zaczynam. Mam nadzieję,że przyjmiecie mnie do swojego grona . Jestem na etapie papierologi. Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 01.02.2012 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 witam sie i ja zaczynamy wiosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wrona1977 20.02.2012 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Witam serdecznie - ja z małżonkiem również startujemy - na razie papierologia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 21.02.2012 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Ja wciąż na placu boju Straaaasznie się to ślimaczy, ale daję radę i jestem z siebie dumna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 24.02.2012 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 pogoda nie rozpieszcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ahya 07.03.2012 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 To i ja się przywitam, jako baba budująca. Póki co papiry w toku, ale plany co do własnej pracy sa i to poważne. Jako doświadczenie mam remont własnych dwóch pokojów - gładzie, k-g ścianki, malowanie. Młotek, śrubokręt i kombinerki nie są mi obce, więc mam nadzieję, że przyjmiecie kolejną kobitke do grona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AMF 07.03.2012 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Witam i przyłączam się do grupy. Budowę rozpoczęliśmy w czerwcu ub. roku i mamy nadzieję, że wkrótce osiągniemy SSO ( mamy super:confused: ekipę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
k-joanna 21.04.2012 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Budujemy dom od od maja 2011 trochę już miałam okazji jeździć po składach bud. sklepach z oknami, drzwiami, bramami, spotkania z ekipami i często bywa tak że się dziwią że to ja kobieta zajmuje się tymi sprawami a nie mój mąż. A tymczasem okazuje że jest Nas -Was dożo więcej. super . . . Jak się znajdujcie w tej roli kiedy trzeba zdjąć obcaski i zapierdzielać po budowie i jeszcze na wszystkim się znać i mieć głowę na karku?Podziwiam wszystkie Panie które umieją się znaleźć w tej roli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 24.04.2012 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Ja latam po budowie w obcaskach Nie mam wyjścia, bo prócz budowania, także pracuję i często jestem w trakcie pracy wzywana w "niezmiernie ważnej sprawie" na budowę. W bagażniku nie zawsze buty na zmianę i.. no trzeba w szpileczkach Przyzwyczaili się już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 24.05.2012 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Witam się i ja. Budowa rozpocznie się lada dzień, a ja nie jestem ani trochę mniej zielona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 09.06.2012 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 Witam wszystkie Panie budujące, ja już sobie troche mieszkam w domu. Budowę przetrwałam, budową zajmowałam się głównie ja i dom zbudowany. Musze przyznać, że nawet za bardzo nie marudzimy, że mogłoby coś byc zbudowane inaczej. Może teraz cos poradzę innym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuzawmaju 06.09.2014 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2014 Witam, jestem jedną z "kobiet budujących" Miło, że taka grupa powstała! Możemy tu rosnąć w siłę i mieć fajną przeciwwagę dla facetów budujących. W grupie raźniej:wiggle: A tu mój dom jednorodzinny, póki co - budujący się. Prawda, że ładny?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts