beti555 17.01.2007 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 tak, własnie... najbardziej bolą te "swoje" błedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 17.01.2007 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Beti współczuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aldio 18.01.2007 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Beti, spróbuj może jeszcze raz w tym sądzie, porozmawiaj z referedarzem - w końcu to nie Wy popełniliście błąd, czy to musi być aż 460 zł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 18.01.2007 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Czy wiecie o tym, ze zima ma jeszcze się pojawić???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 18.01.2007 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Beti, spróbuj może jeszcze raz w tym sądzie, porozmawiaj z referedarzem - w końcu to nie Wy popełniliście błąd, czy to musi być aż 460 zł? Jutro mam spotkanie z prawnikiem... Zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 18.01.2007 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Czy wiecie o tym, ze zima ma jeszcze się pojawić???? Tak słyszałam... jednak zupełnie mi ta zima teraz nie potrzebna Od poniedziałku mają zacząc u nas kłaść dach... Śnieg by przeszkodził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 18.01.2007 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Czy wiecie o tym, ze zima ma jeszcze się pojawić???? Tak słyszałam... jednak zupełnie mi ta zima teraz nie potrzebna Od poniedziałku mają zacząc u nas kłaść dach... Śnieg by przeszkodził No Ja też z takich względów nie chcę zimy Niedługo będą montować okna, przychodzą panowie do wnętrz elektryczno-kanalizacyjno-wykończeniowych.... Jeśli chcemy się wprowadzić w wakacje, to juz musimy działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 18.01.2007 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 ja też nie chcę zimy !!!!!!! jutro wylewają ławy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 18.01.2007 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Dziewczyny, może spojrzycie kobiecym okiem i mi coś podpowiecie? http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=90984 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
penny 18.01.2007 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 A ja właśnie jestem po rozmowie z szefem mojej ekipy W tym roku niestety tylko fundamenty będą, choć przez jakiś czas miałam nadzieję, że się da więcej... Ale i tak się cieszę Pan chciałby ruszać jak najszybciej więc teraz blokują mnie tylko przyłącza. No i pogoda, bo ciągle nie wiadomo co z tą zimą... A w ogóle to powiedział, że mam się o nic nie martwić, że on zadba i o kontenery dla ekipy i o materiał, i o wszystkie maszyny. Mnie zostaje tylko geodeta To się na prawdę zaczyna dziać... szok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 18.01.2007 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 A ja właśnie jestem po rozmowie z szefem mojej ekipy W tym roku niestety tylko fundamenty będą, choć przez jakiś czas miałam nadzieję, że się da więcej... Ale i tak się cieszę Pan chciałby ruszać jak najszybciej więc teraz blokują mnie tylko przyłącza. No i pogoda, bo ciągle nie wiadomo co z tą zimą... A w ogóle to powiedział, że mam się o nic nie martwić, że on zadba i o kontenery dla ekipy i o materiał, i o wszystkie maszyny. Mnie zostaje tylko geodeta To się na prawdę zaczyna dziać... szok Wow, to gratulki i.... do dzieła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 18.01.2007 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 zima w tym roku?? prosze bardzo pod jednym warunkiem ze pojawi się dopiero w grudniu do grudnia zima won bo ja wykończeniówkę planuję od lutego i ma być minimum 5 stopni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 18.01.2007 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 zima w tym roku?? prosze bardzo pod jednym warunkiem ze pojawi się dopiero w grudniu do grudnia zima won bo ja wykończeniówkę planuję od lutego i ma być minimum 5 stopni Sylvia, to zamieszkamy mniej więcej w tym samym czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 18.01.2007 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 premium ja pewnie duzo później masz lepsza motywacje w postaci Józka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 18.01.2007 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 A kiedy Wy planujecie zamieszkać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 18.01.2007 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 okolice wakacji jesli nam sie uda teraz zacząc to a) wylewki i tynki - luty okna- marzec początek kwietnia - zaczynamy glazurę jednocześnie wełna na poddasze i elewacja myślę że na koniec czerwca- lipiec przy dobrych układach zdążymy o ile mrozy nie przyjdą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 18.01.2007 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 okolice wakacji jesli nam sie uda teraz zacząc to a) wylewki i tynki - luty okna- marzec początek kwietnia - zaczynamy glazurę jednocześnie wełna na poddasze i elewacja myślę że na koniec czerwca- lipiec przy dobrych układach zdążymy o ile mrozy nie przyjdą... No my mniej więcej też. Chcemy do sierpnia urządzić juz tak, zeby się wprowadzic. Tzn odczekac jakies 3 tyg i sie wprowadzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 18.01.2007 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 A ja też musze zamieszkać do września, bo wtedy moja córeczka idzie do szkoły. A mój domek niedługo będzie miał daszekhttp://preview.sedes.photosite.com/~photos/tn/7863927_348.ts1169152474000.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EFKAkonewka 19.01.2007 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 A ja też musze zamieszkać do września, bo wtedy moja córeczka idzie do szkoły. Moja córeczka też idzie do szkoły, a ja ciągle w lesie! Czekam na PnB. A nie będzie to łatwa sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 19.01.2007 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Ale zawieruchy. Mam nadzieję, że Wasze budowy nie ucierpiały. Koszmar z tą pogodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts