CAEN 23.01.2007 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 w takim razie przyłączam się do grupy !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka.ka 23.01.2007 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 I ja przyłączam się do zaklinających pogodę Przy tym moim szczytowaniu , to mróz niedobry... ale zdaje się że już skończone, a temperatura u nas 0*C a jutro deskujemy, mam nadzieję - mam potwierdzenie od dachowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 23.01.2007 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Dziewczyny jestem z Wami!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
penny 23.01.2007 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 I ja, i ja tez zaklinam !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 23.01.2007 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 I ja przyłączam się do zaklinających pogodę Przy tym moim szczytowaniu , to mróz niedobry... ale zdaje się że już skończone, a temperatura u nas 0*C a jutro deskujemy, mam nadzieję - mam potwierdzenie od dachowców halszka.ka cosik intrygujące to szczytowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 23.01.2007 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 I ja, i ja tez zaklinam !!! to ja tez zaklinam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 23.01.2007 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 A fajny chociaż ten pan Roman??? premium, jakby Ci tu powiedzieć.... fajny, fajny, ale byłam w takiej potrzebie, że nawet jakby nie był , to by był agnieszkakusi - przy takich cenach to moża budować, GRATULUJĘ agnieszkakusi - ja też płaciłam podobnie za cały dach, poza tym uważam, ze faktycznie cena całkiem całkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 23.01.2007 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Widzicie dziewczyny, warto zaklinać pogodę. W Gdańsku śliczne słońce Zawsze wiedziałam, że w grupie łatwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 23.01.2007 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 nie chciałam się odzywać, aby nie zapeszyć, ale u mnie też piękne słońce a śnieg niknie w oczach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 23.01.2007 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 nie chciałam się odzywać, aby nie zapeszyć, ale u mnie też piękne słońce a śnieg niknie w oczach A u mnie śniegu nie ma Ale za to elektryk jest chory i mamy tydzień postoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 23.01.2007 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 nie chciałam się odzywać, aby nie zapeszyć, ale u mnie też piękne słońce a śnieg niknie w oczach A u mnie śniegu nie ma Ale za to elektryk jest chory i mamy tydzień postoju bo u nas ma być jutro... przynajmniej wg jednego z serwisów a wg drugiego zima do marca... to ja wierze temu co mówi tylko o 5 dniach zimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaEmi 23.01.2007 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 A ja coś słyszałam o tych nowych kredytach ....z dopłatą w PKO ruszą od jutra - ale na razie brak szczegułówpoza tymi wynikajacymi z ustawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 24.01.2007 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 niestety nie jest wesoło.. ( przeklejam maila otrzymanego od twoja pogoda: Takich powrotów zimowej aury najprawdopodobniej będzie więcej. Zapewne będą się one pojawiać z odstępem 1 lub 1,5-tygodniowym, a pomiędzy nimi będziemy mieć okresy wysokich temperatur typowo jesiennych z opadami deszczu i porywistym wiatrem. W lutym i marcu pogoda będzie bardziej zmienna, można zaryzykować stwierdzenie, że będzie przypominała huśtawkę. Niekorzystnie wpłynie to na nasze samopoczucie i zdrowie. Wiosna początkowo może się okazać nieco chłodniejsza niż zwykle, co ma związek z dalszym utrzymywaniem się El Nińo, chociaż anomalia ta powoli słabnie. Szczegóły prognozy miesięcznej można znaleźć tutaj: http://www.twojapogoda.pl/encyklopedia/wiosnalato2007.htm zaczynam się wahać czy z tynkami i wylewkami nie zaczekać do marca do czasu wstawienia okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 24.01.2007 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 a nie możesz wstawić okien teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 24.01.2007 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 a nie możesz wstawić okien teraz? nie ma ich jeszcze maja byc w polowie marca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 24.01.2007 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 A my przez tą pogodę przesunelismy robienie dachu na poniedziałek... Oby sie juz wypogodziło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 24.01.2007 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Okna poczekają.... Elektryk poczeka.... Ekipa poczeka.... Bo śniegu się zachciało Za to załatwiłam sobie bardzo fajne ceny i upusty na materiały budowlane i to mnie bardzo cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 24.01.2007 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Okna poczekają.... Elektryk poczeka.... Ekipa poczeka.... Bo śniegu się zachciało Za to załatwiłam sobie bardzo fajne ceny i upusty na materiały budowlane i to mnie bardzo cieszy tak tobie łatwije bo wszyscy sie boja coby mysz nie miec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 24.01.2007 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Okna poczekają.... Elektryk poczeka.... Ekipa poczeka.... Bo śniegu się zachciało Za to załatwiłam sobie bardzo fajne ceny i upusty na materiały budowlane i to mnie bardzo cieszy tak tobie łatwije bo wszyscy sie boja coby mysz nie miec... Haha! Ale w tym przypadku pan nie widział, ze mam brzuszek - w kurtce byłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 24.01.2007 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 A ja jutro mam zakończenie dachu (co prawda parę gąsiorów zabrakło i trzeba czekać). Okna dachowe (skrzydła) dobrze ukryte . Teraz chwila przerwy, woda zakręcona w studzience, jutro jeszcze ocieplą tą końcową rurę, aby rury nie popękały. Czekam na okna, które podobnie jak sylvia1 będę miała w marcu. Żadna z was nie odpowiedziała nic na temat projektanta Rozumiem, że jest to wydatek dodatkowy, ale sporo osób twierdzi, że jak sie ma projektanta z dobrymi znajomościami (tzn. ma niedrogich wykonawców) to w sumie nie jest tak źle. Poza tym taki projektant rysuje pomieszczenia, daje wizualizacje i chodzi razem z inwestorem po sklepach. Ja myślę o zaprojektowaniu tylko salonu, kuchni i łazienek. Co wy o tym myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts