sylvia1 16.02.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 zerknijcie do mojego dziennika co myślicie o tej kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 16.02.2007 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 dla mnie super, ale to juz wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 16.02.2007 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 dla mnie super, ale to juz wiesz Też mam takie zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 17.02.2007 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 dzięki.. w końcu doszłam chyba do konsensusu z tą kuchnią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 17.02.2007 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 Cześć dziewczyny! Jadę dziś na poważną rozmowę w celu ustalenia kosztów i podpisania umowy dotyczącej wykończenia domu Będę się targować, a co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 17.02.2007 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 targuj sie pewnie, a co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 17.02.2007 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 Się targowałam I umowę spisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Słomiana 18.02.2007 00:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 Jakoś kobitki spać nie mogę . Jest 01.30 a ja ciągle na chodzie. Nerw jakiś, czy co? Wkrótce tj. myślę za 2 m-ce pierwsze wykopki u mnie na budowie. Dom sama wymyślałam bo teren jak piękny tak i trudny. Ciagle jeszcze nie mogę się nadziwić, że w biurze projektowym tak gładko poszło i tylko dokonane zostały niewielkie kosmetyczne zmiany. Na tym etapie jestem zadowolona z osiągnięć ale co dalej? Pewnie nie raz będę tu zaglądać ... mój Kochany dużo pracuje a ja od m-ca jestem na urlopie wychowawczym. Powoli przyzwyczajam się więc do roli BABY BUDOWNICZEJ tj. przynieś, wynieś, pozamiataj, sprawdź w internecie, zadzwoń, umów, ponegocjuj... itd. Dlatego każde wsparcie mile widziane. Która kobitka z okolic Rybnika i Jastrzebia to niech odezwie się na priv. Solidaryzuje się z Wami i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
penny 19.02.2007 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Sprawdziłam, dotknęłam, skrzyneczka na działce stoi jak malowana W ciągu dwóch tygodni zamontują licznik no i będzie prąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 19.02.2007 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Sylvia1 fajne pomysły na kuchnie. Bardzo mi sie podobają. Mam tylko jedną uwagę do Ciebie, abys zastanowiła sie dobrze nad kuchenką w rogu. Takie rozwiązanie jest mało - praktyczne: po pierwsze gotować przy takim układzie moze tylko i wyłącznie jedna osoba. Nawet mąż nie pomoże Ci zamieszać bo nie będzie dostępu. Mam teraz taki układ i to jest wymysł diabła- dodam tez ze kuchnie mam bardzo małą, ale juz nie mogę sie doczekac kuchni w swoim domku Wydaje mi sie ze lepszym rozwiazaniem bedzie kuchenka w tym samym ciągu co zlew - ale nie bezposrednio tez przy zlewie... Pozdrawiam J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 19.02.2007 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Też słyszałam, że kuchenka w rogu to niezbyt dobry pomysł. A ja po weekendowym przeglądzie sklepów meblowych dochodzę do wniosku, że podobają mi się tylko czerwone kanapy Tym samym zaczynam dojrzewać do kolorystyki czerwono-kremowo-beżowo-brązowej w części dziennej. Najpierw chciałam wszystko w odcieniach żółci-kremów itp. Ale żółty do czerwonego mi nie pasuje, a skoro tylko czerwone kanapy są fajne , to zaczęłam powracać do mojej niegdysiejszej wizji zastosowania czerwieni. No, a do czerwieni wydaje mi się że pasują beże/brązy. No i tak sobie myślę, że czerwone kanapy i jakieś czerwone akcenty w kilku miejscach dadzą fajny, mocny efekt, a beże i kremy dadzą wrażenie przytulności. Do tego parę akcentów brązowych i chyba razem to wszystko trzymałoby się kupy. Kiedyś miałam wizję salonu w kolorach czerwono-biało-czarnych, ale obecnie myślę, że to dla mnie zbyt mało przytulne zestawienie. Co o tym wszystkim myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 19.02.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 cześć wkleiłam nowy pomysł na kuchnie... zapraszam do dziennika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaEmi 19.02.2007 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 izi7 czerwono-biało-czarnoto dla mnie trochę za sztywno, biurowomi osobiście żle by się tak odpoczywałoRzeczywiście czerwona kanapa może dać niezły efekt + jakieś tam drobiazgi, sama w sobie jako najważniejszy mebel w salonie przykuwa uwagę a jeśli do tego ten kolor- to dominacja gotowa. Jednak to wymaga odwagi jednocześnie stwarza zagrożenie że szybko się znudzi. ja osobiście mam słabośc do kanap maślanych, jasnobeżowych (skóropodobnych np) i jeśli miałabym wyrazić swoją opini to prędzej zdecydowałabym się na neutralne kolory ale do tego np czerwone poduchy, co najwyżej czerwona pufa czy fotel.Wiem że to może trochę zachowawczo ale jeśli kasy jest mało i raczej nie ma co liczyć na częstą wymianę tego mebla to trochę praktyczności -tania możliwość zmiany koloru, kształtu dominującego jest wskazana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aldio 20.02.2007 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Podpisuję się pod Ma Emi, zwłaszcza, że lubię częste zmiany. sylwia1 ta najnowsza wersja kuchni bardziej mi się podoba (kuchnia i stół).W jakich programach robiłaś ten projekt, jeden chyba z ikea, a drugi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 20.02.2007 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Podpisuję się pod Ma Emi, zwłaszcza, że lubię częste zmiany. sylwia1 ta najnowsza wersja kuchni bardziej mi się podoba (kuchnia i stół). W jakich programach robiłaś ten projekt, jeden chyba z ikea, a drugi? ale najnowsza tzn ta z wczoraj? robiłam projekt w PRO100 jedyny problem to wersja demo nie ma możliwości zapisywania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zytulina 20.02.2007 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Wpadłam na chwilkę żeby dzień dobry powiedzieć . Do pracy się wybieram a jakoś tak nie chce się z domciu wyjść.Wszystkim budującym kobietkom miłego dnia życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 20.02.2007 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Hejka! A nam zamontowali bramę garażową Zaraz pojadę ją zobaczyć. zytulina, Tobie również miłego dnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 20.02.2007 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Witajcie, ja jestem juz w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 20.02.2007 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1652879#1652879 Dziewczyny, mogłybyście zerknąć i coś doradzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aldio 20.02.2007 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 ale najnowsza tzn ta z wczoraj? robiłam projekt w PRO100 jedyny problem to wersja demo nie ma możliwości zapisywania tak, ta ostatnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts