qqrq5 24.04.2007 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 to chyba niestety bolaczka wiekszosci z nas u nas bedzie to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 24.04.2007 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Beti u nas reszta wykończeniówki będzie po sprzedaży mieszkania... ze zwrotu VATu też troszkę się zrobi... zrobimy tyle by dało się przenieść i sprzedać mieszkanie. rzeczy typu taras, ścieżki, meble, żyrandole itp itd... będą na samym końcu. potem już nic nie zrobimy bo z kasą na co dzień jak u was... Dobrze, ze macie to mieszkanie na sprzedaż. Przynajmniej jest to jakas perspektywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 24.04.2007 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 a my już sprzedaliśmy i muszą nam zapłacić ostatnia ratę 20 tyś....już byłam w banku dowiedzieć się o możliwość zwiększenia kredytu...to co wzięlismy nie wystarczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.04.2007 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Ja to juz przestałam porównywać ceny bo dół jak cho...era. Poprostu płacę i ciesze się, że kupiłam. Będę sie martwić jak zabraknie, co pewnie mnie czeka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 24.04.2007 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 a my już sprzedaliśmy i muszą nam zapłacić ostatnia ratę 20 tyś....już byłam w banku dowiedzieć się o możliwość zwiększenia kredytu...to co wzięlismy nie wystarczy... Nam w banku powiedzieli, ze nie mozemy dobrac kredytu... Za małe zarobki mamy Chociaz jak tak sie zastanowic, to nie wiem z czego mielibysmy spłacac ten wiekszy kredyt Moze i dobrze, ze nie mozemy go zwiekszyc, bo skad wzielibysmy wtedy na ratę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 24.04.2007 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Hejka! O dziwo dziś panowie się pojawili i zrobili nam wylewki na piętrze i juz schodzą na dół. Jestem pełna podziwu, ze wreszcie znaleźli dla nas czas Wczoraj pozamawialiśmy panele i kafle - fajnie sie wybiera, tylko za duzo tego w hurtowniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 24.04.2007 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Hejka! O dziwo dziś panowie się pojawili i zrobili nam wylewki na piętrze i juz schodzą na dół. Jestem pełna podziwu, ze wreszcie znaleźli dla nas czas Wczoraj pozamawialiśmy panele i kafle - fajnie sie wybiera, tylko za duzo tego w hurtowniach I doczekałas sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 24.04.2007 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 A my bedziemy musieli wziac o 100tys wiecej niz planowalismy, jeszcze tyle to dostaniemy tylko ciekawe ile za to wybudujemy a my już sprzedaliśmy i muszą nam zapłacić ostatnia ratę 20 tyś....już byłam w banku dowiedzieć się o możliwość zwiększenia kredytu...to co wzięlismy nie wystarczy... Nam w banku powiedzieli, ze nie mozemy dobrac kredytu... Za małe zarobki mamy Chociaz jak tak sie zastanowic, to nie wiem z czego mielibysmy spłacac ten wiekszy kredyt Moze i dobrze, ze nie mozemy go zwiekszyc, bo skad wzielibysmy wtedy na ratę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 24.04.2007 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 O rany, to jakie wy kredyty bierzecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 24.04.2007 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Hejka! O dziwo dziś panowie się pojawili i zrobili nam wylewki na piętrze i juz schodzą na dół. Jestem pełna podziwu, ze wreszcie znaleźli dla nas czas Wczoraj pozamawialiśmy panele i kafle - fajnie sie wybiera, tylko za duzo tego w hurtowniach I doczekałas sie Doczekałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 24.04.2007 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 O rany, to jakie wy kredyty bierzecie? Ja wzięłam 285 000 zł I mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 24.04.2007 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 O rany, to jakie wy kredyty bierzecie? Ja wzięłam 285 000 zł I mało ale za to też działka była kupiona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 25.04.2007 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 my planujemu kredyt 200tys. z tym ze dzialke juz mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 25.04.2007 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 O rany, to jakie wy kredyty bierzecie? Ja wzięłam 285 000 zł I mało ale za to też działka była kupiona? Żeby za 285tys. dało się kupić działkę w Trójmieście i wybudować średniej wielkości dom to chyba trzeba być magikiem , więc domyślam się, że nie jest to pełna kwota wydana na całość tj. działka + dom. Jeśli tak, to podziwiam! My na sam dom wydamy dwa razy tyle W ogóle nie rozumiem, czemu na Pomorzu są najwyższe ceny w kraju. Oglądałam kiedyś zestawienie cen różnych materiałów na terenie Polski i w prawie wszystkich kategoriach u nas było najdrozej Jak czytam na forum muratora jakie są aktualne ceny za usługi w kraju, a potem dzwonię do fachowców u nas, to ostatnio wciąż słyszę, że za tyle co wyczytałam, że się standardowo robi, to im się nie opłaca i jak nie jestem zainteresowana zapłaceniem odpowiednio więcej, to nie ma sprawy - mają tyle klientów, że im nie zależy. Normalnie wściec się można jak się takich kolesi słucha Nie wiem po co robiłam studia - trzeba było zająć się budowlanką i trzepać kase... A z optymistycznych wiadomości, to robią nam tynki wewnętrzne. Mamy już zrobione sufity na dole i prawie całą górę. Jeszcze ze 2 dni i będzie koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 25.04.2007 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 czy któraś z Was układała sama styropian i folię pod wylewki? Co trzeba wiedzieć, żeby zrobić to prawidłowo? Są tu jakieś triki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 25.04.2007 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Izi7, poczekam z Toba na odpowiedzi, bo ja też na tym etapie Hmmm...a może podpytać w doświadczeniach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 25.04.2007 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 O rany, to jakie wy kredyty bierzecie? Ja wzięłam 285 000 zł I mało ale za to też działka była kupiona? Żeby za 285tys. dało się kupić działkę w Trójmieście i wybudować średniej wielkości dom to chyba trzeba być magikiem , więc domyślam się, że nie jest to pełna kwota wydana na całość tj. działka + dom. Jeśli tak, to podziwiam! My na sam dom wydamy dwa razy tyle W ogóle nie rozumiem, czemu na Pomorzu są najwyższe ceny w kraju. Oglądałam kiedyś zestawienie cen różnych materiałów na terenie Polski i w prawie wszystkich kategoriach u nas było najdrozej Jak czytam na forum muratora jakie są aktualne ceny za usługi w kraju, a potem dzwonię do fachowców u nas, to ostatnio wciąż słyszę, że za tyle co wyczytałam, że się standardowo robi, to im się nie opłaca i jak nie jestem zainteresowana zapłaceniem odpowiednio więcej, to nie ma sprawy - mają tyle klientów, że im nie zależy. Normalnie wściec się można jak się takich kolesi słucha Nie wiem po co robiłam studia - trzeba było zająć się budowlanką i trzepać kase... A z optymistycznych wiadomości, to robią nam tynki wewnętrzne. Mamy już zrobione sufity na dole i prawie całą górę. Jeszcze ze 2 dni i będzie koniec. najwyrazniej za obcowanie z morzem trzeba placic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
penny 25.04.2007 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Dziewczyny ile płaciłyście elektrykowi za punkt ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 25.04.2007 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 izi zależy czy dół czy góra. na dół układasz folie na zakład i tak by wystawała ponad wylewkę na to układasz styropian dokładnie dopasowując jeśli dół to polecam 2x5 cm na mijankę jeśli góra to u nas jest 5 cm (bez folii na stropie u nas jest) penny 40 zł za punkt od puszki do gniazdka , od włącznika do światła, 140 od tablicy do puszki (materiał z robocizną razem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 25.04.2007 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 u mnie elektrykiem jest brat więc nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts