Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Klub budujących kobiet

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Mayland - mam nadzieję, że Twoje problemy są przejściowe i niedługo wszystko się wyprostuje!

A z rzeczy bardziej optymistycznych - mamy tynki wewnętrzne :-D Panowie szybko się uwinęli - 850m2 zrobili w 4 dni :) Teraz po weekendzie majowym podłogówka, a w połowie maja wylewki. No i cały czas czekamy na wełnę z fabryki - zgodnie z ostatnimi newsami ma do nas dorzeć w maju. Jak to dobrze, ze zabrałam się za to 3 miesiące przed tym, zanim wełna była nam potrzebna - teraz mam nadzieję, że ekipa wykończeniówkowa będzie miała ta wełnę na koniec maja i będą mieli co robić...

I cały czas nie wiem, jakie zrobić drzwi zewnętrzne... Chyba skłaniam się do antywłamaniowych Gerdy z szybą. A może polecicie mi jeszcze jakieś fajne drzwi o szerokości do 140? :)

Słuchajcie dziewczyny. Ryś znalazł firmę dla której będzie pracował. Po niedzieli jedzie omówić szczegóły techniczne i finansowe tej współpracy. Wszystkim, którzy wspierali mnie dobrym słowem serdecznie dziękuję. Trzymajcie razem ze mną kciuki za to, żeby to się rozwinęło w długotrwałą współpracę.

Słuchajcie dziewczyny. Ryś znalazł firmę dla której będzie pracował. Po niedzieli jedzie omówić szczegóły techniczne i finansowe tej współpracy. Wszystkim, którzy wspierali mnie dobrym słowem serdecznie dziękuję. Trzymajcie razem ze mną kciuki za to, żeby to się rozwinęło w długotrwałą współpracę.

no widzisz, wszystko sie jakos układa :)

iwozelka pociesz się, że to tylko samochód. Mieliśmy podobną sytuacje chyba ze trzy lata temu. Z własnej winy, ale nikomu nie zrobiliśmy krzywdy, po prostu rozbiliśmy auto. Straciliśmy wprawdzie trochę nerwów przy odzyskiwaniu pieniędzy z polisy (jak by coś służę radą) i trochę czasu i przez pewien czas nie mogliśmy wygodnie dojeżdżać do miasta, ale jak patrzę na to z perspektywy czasu to tak naprawdę straciliśmy głównie kupę żelastwa i już. Poza tym nikomu nic sie nie stało.

Nie, nie ma tam ścianki. Za stołem jest wykusz i zaczyna sie umowna granica pomiedzy salonem. Spiżarni nie mam.

Cały czas mysle, co zrobic aby ograniczyc koszty :roll: Jedyne co przychodzi mi do głowy to przerzucenie płyty i okapu na ścianę przy tym węższym oknie, a piekarnik nie dawac w słupku tylko pod płytą. Co zrobić? :-?