premiumpremium 26.04.2007 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Mamy posadzki Umówieni jesteśmy na ocieplenie dachu Jutro płacimy fakturę za materiały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 26.04.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Mamy posadzki my też... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdala 26.04.2007 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Witam dziś odebrałąm pozwolenie budowlane Co do cen, to przeciez i wartośc domów rośnie, więc jest to jakiś plusik. )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.04.2007 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Chyba będę musiała zmienić swoje plany Z powodów osobistych chyba nie postawimy tego domu w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 27.04.2007 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Chyba będę musiała zmienić swoje plany Z powodów osobistych chyba nie postawimy tego domu w tym roku trzymaj sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 27.04.2007 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Mayland....cokolwiek by to nie było...jeśli chciałabyś pogadać...jesteśmy tu...trzymaj się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 27.04.2007 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Mayland trzymaj się... jakby coś pisz tu lub na gg przytulam Cię mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 27.04.2007 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 mayland co się stało mam nadzieję , że nic strasznego głowa do góry wszystko będzie oki i pamiętaj nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 27.04.2007 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Mayland - mam nadzieję, że Twoje problemy są przejściowe i niedługo wszystko się wyprostuje! A z rzeczy bardziej optymistycznych - mamy tynki wewnętrzne Panowie szybko się uwinęli - 850m2 zrobili w 4 dni Teraz po weekendzie majowym podłogówka, a w połowie maja wylewki. No i cały czas czekamy na wełnę z fabryki - zgodnie z ostatnimi newsami ma do nas dorzeć w maju. Jak to dobrze, ze zabrałam się za to 3 miesiące przed tym, zanim wełna była nam potrzebna - teraz mam nadzieję, że ekipa wykończeniówkowa będzie miała ta wełnę na koniec maja i będą mieli co robić... I cały czas nie wiem, jakie zrobić drzwi zewnętrzne... Chyba skłaniam się do antywłamaniowych Gerdy z szybą. A może polecicie mi jeszcze jakieś fajne drzwi o szerokości do 140? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 27.04.2007 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Słuchajcie dziewczyny. Ryś znalazł firmę dla której będzie pracował. Po niedzieli jedzie omówić szczegóły techniczne i finansowe tej współpracy. Wszystkim, którzy wspierali mnie dobrym słowem serdecznie dziękuję. Trzymajcie razem ze mną kciuki za to, żeby to się rozwinęło w długotrwałą współpracę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
penny 27.04.2007 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 JoShi bardzo się cieszę i wierzę, że teraz będzie już tylko lepiej Nadal trzymam kciuki i mam nadzieję, że zaczniesz sie znowu uśmiechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 27.04.2007 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Słuchajcie dziewczyny. Ryś znalazł firmę dla której będzie pracował. Po niedzieli jedzie omówić szczegóły techniczne i finansowe tej współpracy. Wszystkim, którzy wspierali mnie dobrym słowem serdecznie dziękuję. Trzymajcie razem ze mną kciuki za to, żeby to się rozwinęło w długotrwałą współpracę. no widzisz, wszystko sie jakos układa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwozelka 27.04.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Czy pech też to forum przegląda i wybiera co jakiś czas którąś z nas Mój mąż miał wypadek samochodowy nic mu sie nie stało ale samochód całe szczęście że to nie jego wina a sprawcy policja udowodniła wykroczenie drogowe. Joshi trzymam kciuki Mayland, głowa do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 27.04.2007 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Czy pech też to forum przegląda i wybiera co jakiś czas którąś z nas Mój mąż miał wypadek samochodowy nic mu sie nie stało ale samochód całe szczęście że to nie jego wina a sprawcy policja udowodniła wykroczenie drogowe. O kurcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 27.04.2007 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 iwozelka pociesz się, że to tylko samochód. Mieliśmy podobną sytuacje chyba ze trzy lata temu. Z własnej winy, ale nikomu nie zrobiliśmy krzywdy, po prostu rozbiliśmy auto. Straciliśmy wprawdzie trochę nerwów przy odzyskiwaniu pieniędzy z polisy (jak by coś służę radą) i trochę czasu i przez pewien czas nie mogliśmy wygodnie dojeżdżać do miasta, ale jak patrzę na to z perspektywy czasu to tak naprawdę straciliśmy głównie kupę żelastwa i już. Poza tym nikomu nic sie nie stało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 27.04.2007 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Dziewczyny, poradźcie mi co z tą kuchnią zrobić zeby było dobrze... Wciąż mam mętlik w głowie [/img] [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 27.04.2007 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 czy na lewo kuchni nie ma ścianki? jak nie ma to super wymyśliłaś tyle, że Ty chyba spiżarni nie masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 27.04.2007 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Nie, nie ma tam ścianki. Za stołem jest wykusz i zaczyna sie umowna granica pomiedzy salonem. Spiżarni nie mam. Cały czas mysle, co zrobic aby ograniczyc koszty Jedyne co przychodzi mi do głowy to przerzucenie płyty i okapu na ścianę przy tym węższym oknie, a piekarnik nie dawac w słupku tylko pod płytą. Co zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 27.04.2007 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Beti wszyscy moi znajomi którzy maja piekarnik na blacie a nie pod chwalą sobie bardzo z tego to bym akurat nie rezygnowałaa może jednak wygospodarować spiżarkę wtedy z mebli minimalizm? zerknij jeszcze raz na rzuty w twoim starym wątku o kuchni z 2 oknami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 27.04.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 beti projekt mi się podoba. Jedyne co zmieniłabym to tę płytę i okap - piszę to ze względów praktycznych, bo wizualnie jest super. Nie rezygnuj ze słupka, a płytę zrób obok albo zrób zlew narożny, a w jego miejscu umieść płytę i okap? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts