beti555 10.06.2007 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 chyba mnie depresja dopada... budowlana Sylwia, nie przejmuj sie, ja ją mam z małymi przerwami mniej więcej od roku A mój mąż to na maxa ma deprechę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 10.06.2007 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 U nas skończyli wczoraj tynki i teraz musimy duzo czasu spędzać na budowie bo muszą wyschnąć. Jeżeli chodzi o depresję to ja też ją mam bo własnie policzyłam ile może kosztowac parkiet, chyba trzeba będzie zniżyc loty . A co wy planujecie na podłogi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.06.2007 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Na dole płytki (może gres) i drewno (parkiet przemysłowy, jak najbardziej pstrokaty ). Jesli natomiast nie wyschną wystarczajaco wylewki to deska barliniecka. Na górze bedą panele albo mozaika (jesion lub grabina). Mam w okolicy dużego producenta parkietów i możliwość kupienia ze zniżką dla pracowników więc drewna nie wykluczam. Chyba że zjadłaby mnie robocizna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 10.06.2007 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Ja na dole gres koloru siwego i beżowego a na górze jeszcze nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 10.06.2007 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Chyba że zjadłaby mnie robocizna Wydaje mi się, że najdroższe to jest chyba układanie parkietu przemysłowego. Myślimy nad tymi podłogami, bo jestesmy tuż przed wylewkami i należałoby wiedziec jaka będzie grubość podłogi tam gdzie planujemy drewno. Deski, parkiety maja rózną grubość i dlatego trzeba to ustalić. Chciałabym parkiet w pokojach ale to wydatek rzędu 30 tys. Koszmar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.06.2007 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Podobają mi się ciemne podłogi ale wiem, że zrobię jasne i takie które będą najmniej pracochłonne i łatwe do utrzymania w czystości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 10.06.2007 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 myśmy obniżyli oloty na dole gres paradyża na górze panele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.06.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Ja wiem jedno Na stryszku na podłodze będą panele po 16zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 10.06.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Ja wiem jedno Na stryszku na podłodze będą panele po 16zł u nas na stryszku jest osb dzięki za miłe słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 10.06.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Cześć kobitki. Nie zaglądałam tu chyba poonad pół roku. Aż mi wstyd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyla 10.06.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Cześć dziewczyny Pokazcie te gresy z Paradyża i inne ,które wybrałyście. ja tez jestem na etapie wyboru płytek i paneli i powoli dostaje juz kręćka. Dół to najwiekszy problem bo musze jakoś połączyć rozsądnie kuchnię , salon i przedpokój.......Do łazienki na dole "chyba" wybrałam Magice z Opoczna(czerwień) pzdr cyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 10.06.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Ja wiem jedno Na stryszku na podłodze będą panele po 16zł wypas ja nawet strychu nie będę mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 10.06.2007 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 A u nas na stryszku tylko na odcinku gdzie trezba dojść do wyłazu kominowego mąż zbije stare dechy z odzysku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.06.2007 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Retro zawsze w modzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 10.06.2007 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Dobrze, że tego retro nikt poza kominiarzem, jak mu sie będzie chciało wchodzić oczywoście, nie będzie oglądał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 10.06.2007 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 A u nas na stryszku tylko na odcinku gdzie trezba dojść do wyłazu kominowego mąż zbije stare dechy z odzysku. u nas chyba też tak będzie mówicie retro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 11.06.2007 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 U nas na strychu osb, na poddaszu panele, a na parterze gres i panele. Użytkujemy panele od kilku lat i mi bardzo odpowiadają - zarówno inicjalny koszt jest dosyć niski, jak i późniejsza pielęgnacja jest bardzo wygodna - wystarczy przelecieć mopem, nic nie trzeba odświeżać (cyklinować, lakierować itp.), nie trzeba się przejmować zmianą koloru pod dywanem czy meblem, bo nic takiego nie ma miejsca. Cały czas nie rozumiem, czemu większość ludzi uważa, że w domu nie wypada kłaść paneli i że jesteśmy jacyś dziwni, że się na takie rozwiązanie decydujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.06.2007 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Ja niestety mam w obecnym domu panele. Ciemne-dąb rustykalny. Wszystko na nich widać, także ślady po mopie. W krześle komputerowym wymieniłam kółka na takie z gumowym bieżnikiem ale i tak panele są tam szczególnie wytarte. Szarawa plama powstała Jak to pociągnę jakimś nabłyszczaczem to jest ok ale zaraz potem szybko znów plama wraca. Dlatego jesli panele to jasne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 11.06.2007 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Ja niestety mam w obecnym domu panele. Ciemne-dąb rustykalny. Wszystko na nich widać, także ślady po mopie. W krześle komputerowym wymieniłam kółka na takie z gumowym bieżnikiem ale i tak panele są tam szczególnie wytarte. Szarawa plama powstała Jak to pociągnę jakimś nabłyszczaczem to jest ok ale zaraz potem szybko znów plama wraca. Dlatego jesli panele to jasne! o???? bo ja planowałam ciemne ale do sypialnii bo w salonie to glazura będzie (po kliknięciu na obrazku wyskoczy większy) o taka: http://www.paradyz.com.pl/images/collections/mini/0092_1.jpg a w kuchni taka: http://www.paradyz.com.pl/images/collections/mini/0072_2.jpg kolekcja legno/juta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 11.06.2007 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 chyba mnie depresja dopada... budowlana Mnie czasem też.... Teraz jesteśmy wkurzeni na speców od pieca, solarów itp, bo troszkę nam schrzanili robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts