mooon123 01.08.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 wytyczenie domu - 500zl bo 4 punkty i poziom tel.602311675 Konkretny facet. Mapy oczywiscie tez dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 02.08.2007 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 super... a ja mieszkanie sprzedaję... macie chętnych? ja nie zainteresowana Sylvia radziłabym do zdjec posprzątac pawlacz i reszte, zdjąć pranie i zabrac kota porobic naprawde fajne zdjecia, bo akurat na tych co masz niewiele widac mi rzuca się w oczy tylko bałagan wiem ze mieszkanie dla ciebie nie istnieje bo masz budowe, ale liczy się pierwsze wrazenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 02.08.2007 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 super... a ja mieszkanie sprzedaję... macie chętnych? ja nie zainteresowana Sylvia radziłabym do zdjec posprzątac pawlacz i reszte, zdjąć pranie i zabrac kota porobic naprawde fajne zdjecia, bo akurat na tych co masz niewiele widać mi rzuca się w oczy tylko bałagan wiem ze mieszkanie dla ciebie nie istnieje bo masz budowe, ale liczy się pierwsze wrazenie dzięki podmienię dziś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 02.08.2007 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Sylwia, ja bym pozabierala do zdjec wszystkie Wasze osobiste rzeczy, zostawic tylko sprzety, wiesz kosmetyki w lazience zdjac , posciel z lozek, ozdoby itd. Powodzenia super... a ja mieszkanie sprzedaję... macie chętnych? ja nie zainteresowana Sylvia radziłabym do zdjec posprzątac pawlacz i reszte, zdjąć pranie i zabrac kota porobic naprawde fajne zdjecia, bo akurat na tych co masz niewiele widać mi rzuca się w oczy tylko bałagan wiem ze mieszkanie dla ciebie nie istnieje bo masz budowe, ale liczy się pierwsze wrazenie dzięki podmienię dziś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 02.08.2007 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Może zerkniecie? Moja kuchnia, tzn wizualizacja;) http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1949103#1949103 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 02.08.2007 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 mikrofala nie psuje mni w tym miejscu, ale piszesz ze takie rozwiazanie jest wygodniejsze dla cory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 02.08.2007 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 mikrofala nie pasuje mni w tym miejscu, ale piszesz ze takie rozwiazanie jest wygodniejsze dla cory Tak właśnie. I to jej bezpieczeństwo i wygoda tu przeważyło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
penny 02.08.2007 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Mnie się wydaje, że piekarnik obok lodówki nie jest najszczęśliwszym rozwiązaniem... a jeszcze z drugiej strony mikrofalówka... takie nagrzewanie z obu stron tej lodówki chyba może nie wyjść jej na zdrowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 04.08.2007 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 Podnoszę, bo już nas nie było widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 04.08.2007 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 melduję się poslusznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 04.08.2007 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 Już mam dom wymalowany Teraz podłogi się będą robić - same A ja muszę zamówić sprzęt agd-rtv i tym podobne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 04.08.2007 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 U mnie dom się wykańcza i ja też ale jak spojrzę na ten ogień w kominku to od razu mi lepiej http://images24.fotosik.pl/45/792b27742bc4c221.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 04.08.2007 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 e.kala, ale pięknie................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 04.08.2007 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 U mnie dom się wykańcza i ja też ale jak spojrzę na ten ogień w kominku to od razu mi lepiej http://images24.fotosik.pl/45/792b27742bc4c221.jpg Pięknie jest, gdy w kominku się pali My już się swoim zachwycaliśmy 4 razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 06.08.2007 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Beti555 - kto Ci robił ocieplanie domku styropianem? Z jakim wyprzedzeniem się umawiałaś? Wyglada na to, że ekipa od elewacji postanowiła zostawić nas na lodzie. A mieli właśnie zaczynać Nie mogę się do nich dodzwonić od tygodnia i tracę nadzieję, że coś z tego będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 06.08.2007 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Beti555 - kto Ci robił ocieplanie domku styropianem? Z jakim wyprzedzeniem się umawiałaś? Wyglada na to, że ekipa od elewacji postanowiła zostawić nas na lodzie. A mieli właśnie zaczynać Nie mogę się do nich dodzwonić od tygodnia i tracę nadzieję, że coś z tego będzie. U nas ocieplał dom i kładł siatkę z klejem mój mąż... A namiar do ekipy od takich prac wysłałam Ci na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 06.08.2007 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 czesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 06.08.2007 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Beti555 - kto Ci robił ocieplanie domku styropianem? Z jakim wyprzedzeniem się umawiałaś? Wyglada na to, że ekipa od elewacji postanowiła zostawić nas na lodzie. A mieli właśnie zaczynać Nie mogę się do nich dodzwonić od tygodnia i tracę nadzieję, że coś z tego będzie. U nas ocieplał dom i kładł siatkę z klejem mój mąż... A namiar do ekipy od takich prac wysłałam Ci na priv może Twój mąż chce też ocieplić u nas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 06.08.2007 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Beti555 - kto Ci robił ocieplanie domku styropianem? Z jakim wyprzedzeniem się umawiałaś? Wyglada na to, że ekipa od elewacji postanowiła zostawić nas na lodzie. A mieli właśnie zaczynać Nie mogę się do nich dodzwonić od tygodnia i tracę nadzieję, że coś z tego będzie. U nas ocieplał dom i kładł siatkę z klejem mój mąż... A namiar do ekipy od takich prac wysłałam Ci na priv może Twój mąż chce też ocieplić u nas? hihihi Mysle, ze by sie nie podjął, patrząc jaka to k....ska robota A udało Ci sie cos załatwić z tymi od elewacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.08.2007 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Witajcie kobiety Na dobre wróciłam z urlopu Mury fundamenty rosną, wszystko chyba idzie w dobrym kierunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts