aga1401 13.09.2007 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 tfu to juz bliziutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewik_1 13.09.2007 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Sylvia masz kapitalne kolory w łazience na górze. Lubię takie, u nas musiał być kompromis z mężem i mamy beżowo-brązową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 13.09.2007 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 No zdjecia porobione Jak zgram na komputer, to wam od razu pokażę Myłam okna. I zastanawiałam się cały czas, co za debil nakleja na szyby naklejki z informacją o rodzaju okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 13.09.2007 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 miko każdy ma to co lubi... wiem ale Sylwia ale już masz fajnie ja też chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 13.09.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 miko im więcej zrobione tym więcej widać ile jeszc ze jest do zrobienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 13.09.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Kobitki, to i ja się pochwalę: w końcu złożyłam papiery na PnB!!!! Proszę trzymać kciuki. Może nie będę musiała czekać tyle co na WZ? Ale czy ja zdążę jeszcze w tym roku zacząć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 14.09.2007 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Kobitki, to i ja się pochwalę: w końcu złożyłam papiery na PnB!!!! Proszę trzymać kciuki. Może nie będę musiała czekać tyle co na WZ? Ale czy ja zdążę jeszcze w tym roku zacząć? Gratulacje! Jeśli chodzi o rozpoczęcie, to tak naprawdę prawie wszystko zależy od pogody. Jak będzie tak jak w zeszłym roku to będziesz mogła śmiało zacząć. A jak będzie leżał śnieg i będzie zimno, to będzie ciężko. Na razie zapowiadają szybką i mroźną zimę, ale zobaczymy jak to będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 14.09.2007 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Sylvia1 - kiedy przeprowadzka? Wyglada jakbyś już wszystko miała jak to wszystko? dół jest absolutnie nie ruszony tzn trzeba zaszpachlowanać, zagruntować, pomalować położyć panele schody obrobić gniazdka i włączniki i można się przeprowadzać... tfu nie można bo jeszcze odbiór pod drodze trzeba wykonać... szpachlowanie to jeszcze trochę roboty, ale malowanie i panele to akurat bardzo szybkie prace. Mi się kojarzy, że łazienki to najtrudniejsze prace, więc jeśli masz łazienki, to prawie jakbyś już wszystko miała Dla porównania u nas dolną łazienkę robili chyba ze 3 tygodnie, górną robią już ze 2 i jeszcze daleeeko do końca. A 150m2 paneli z listwami położyli w 3 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 14.09.2007 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 izi dokładnie no ale dół już raz zaszpachlowany poprawki tylko potrzebne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 14.09.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 A ja dzisiaj byłam na kolejnych testach z córką. I tym razem dużo nam wykazało Roztocza kurzu , sierść psa, pleśń, trawy, chwasty... A już miałam wybraną taką ładna wykładzinę do jej pokoju I znowu trzeba zmieniać plany Panele? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 14.09.2007 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 A ja dzisiaj byłam na kolejnych testach z córką. I tym razem dużo nam wykazało Roztocza kurzu , sierść psa, pleśń, trawy, chwasty... A już miałam wybraną taką ładna wykładzinę do jej pokoju I znowu trzeba zmieniać plany Panele? Musisz się więć przyzwyczaić do sterylności w pokoju córki, żadnych dywanów, pierzy, kwiatów i częste sprzątanie. W ogrodzie najlepiej iglaki. Ja tak mam z synem Dlatego np. dom jest z silki ponieważ podobno grzyb na niej nie rośnie. Mój syn może być testerem czy ktoś ma grzyb w mieszkaniu. Momentalnie łzy, zaczerwienienie spojówek, kaszel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 14.09.2007 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 A ja dzisiaj byłam na kolejnych testach z córką. I tym razem dużo nam wykazało Roztocza kurzu , sierść psa, pleśń, trawy, chwasty... A już miałam wybraną taką ładna wykładzinę do jej pokoju I znowu trzeba zmieniać plany Panele? panele to dobry wybór nie trzeba ich malować łatwo umyć... na roztocza polecam alergoff u ans pomógł bardzo. co pół roku pryskam łózko kołdrę i poduszkę, wywaliłam zasłonki, i inne kurzałapki u nas znaczna poprawa... często takie maluchy wyrastają... nie ominą was leki w okresie pylenia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 14.09.2007 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 No dobra dziewczyny, przerwa! Może ciasteczko? http://images21.fotosik.pl/418/29adda431a1bf500.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 14.09.2007 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 A teraz sie chwalę - od dzis mamy juz ciepłą wodę Solary podłączone, elektryk kończy zakładać gniazdka, kontakty itp., przywieźli nam sprzęt agd, prawdopodobnie jutro zamówię meble do kuchni Zdjęć łazienki jeszcze nie zgrałam, ale postaram się to zrobić jak najszybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 14.09.2007 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 A teraz sie chwalę - od dzis mamy juz ciepłą wodę Solary podłączone, elektryk kończy zakładać gniazdka, kontakty itp., przywieźli nam sprzęt agd, prawdopodobnie jutro zamówię meble do kuchni Zdjęć łazienki jeszcze nie zgrałam, ale postaram się to zrobić jak najszybciej Premium i zadowolona z firmy w której zamawiałaś? bo ja szykuję się na tą samą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 15.09.2007 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 A teraz sie chwalę - od dzis mamy juz ciepłą wodę Solary podłączone, elektryk kończy zakładać gniazdka, kontakty itp., przywieźli nam sprzęt agd, prawdopodobnie jutro zamówię meble do kuchni Zdjęć łazienki jeszcze nie zgrałam, ale postaram się to zrobić jak najszybciej Premium i zadowolona z firmy w której zamawiałaś? bo ja szykuję się na tą samą... Zadowolona Było trochę opóźnienia, bo czekali, jak im dostarczą do magazynu piekarnik, który zamówilismy, ale jest ok! Jadę zaraz umawiać się z panem stolarzem na mebelki do kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 15.09.2007 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 A ja dzisiaj byłam na kolejnych testach z córką. I tym razem dużo nam wykazało Roztocza kurzu , sierść psa, pleśń, trawy, chwasty... A już miałam wybraną taką ładna wykładzinę do jej pokoju I znowu trzeba zmieniać plany Panele? Musisz się więć przyzwyczaić do sterylności w pokoju córki, żadnych dywanów, pierzy, kwiatów i częste sprzątanie. W ogrodzie najlepiej iglaki. Ja tak mam z synem Dlatego np. dom jest z silki ponieważ podobno grzyb na niej nie rośnie. Mój syn może być testerem czy ktoś ma grzyb w mieszkaniu. Momentalnie łzy, zaczerwienienie spojówek, kaszel. Moja kicha latem, kaszle zimą i cały rok sie drapie Chciałam położyć jej fajna wykładzinę, bo dużo czasu spedza bawiac się na podłodze. A na panelach będzie zimno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 15.09.2007 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 A nie mozesz plozyc parkietu, cieplejszy niz panele, one takie sztuczne, albo deske Barlinecka bardziej naturalna niz panele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 15.09.2007 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 A ja dzisiaj byłam na kolejnych testach z córką. I tym razem dużo nam wykazało Roztocza kurzu , sierść psa, pleśń, trawy, chwasty... A już miałam wybraną taką ładna wykładzinę do jej pokoju I znowu trzeba zmieniać plany Panele? Musisz się więć przyzwyczaić do sterylności w pokoju córki, żadnych dywanów, pierzy, kwiatów i częste sprzątanie. W ogrodzie najlepiej iglaki. Ja tak mam z synem Dlatego np. dom jest z silki ponieważ podobno grzyb na niej nie rośnie. Mój syn może być testerem czy ktoś ma grzyb w mieszkaniu. Momentalnie łzy, zaczerwienienie spojówek, kaszel. Moja kicha latem, kaszle zimą i cały rok sie drapie Chciałam położyć jej fajna wykładzinę, bo dużo czasu spedza bawiac się na podłodze. A na panelach będzie zimno... połóż prawdziwe linoleum, albo korek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martuszek 15.09.2007 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 Dziewczyny, szukam stolarza z zacięciem artystycznym - chcę zlecic wykonanie kuchni. Jeżeli ktoś z Wielkopolski ma takiego rzetelnego BARDZO PROSZĘ o namiary. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts