mayland 26.09.2007 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 tosinek ładnie Ja też mam wykusz I będę nadlewać szerzej balkon, by był tak jak u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.09.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 mayland dzięki wielkie - to z veluxu rurowe najlepsze znalazłam też tutaj coś takiego jakbym chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 26.09.2007 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 tosinek ładnie Ja też mam wykusz I będę nadlewać szerzej balkon, by był tak jak u Ciebie Tylko powiedźcie mi jak ja markizę przyczepię, tu mam problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 28.09.2007 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Cofam nas na pierwsza stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 28.09.2007 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Cofam nas na pierwsza stronę jak ty sie czujesz Beti jakieś zdjęcie byś zapodała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 28.09.2007 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Cofam nas na pierwsza stronę jak ty sie czujesz Beti jakieś zdjęcie byś zapodała Dzieki, ok Tylko brzuch mam jakby to był 7my m-c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 28.09.2007 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Cofam nas na pierwsza stronę jak ty sie czujesz Beti jakieś zdjęcie byś zapodała Dzieki, ok Tylko brzuch mam jakby to był 7my m-c z drugim szybciej widać brzuch bo mięśnie już się przyzwyczaiły do rozciągania pokaż jak wyglądasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 28.09.2007 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Kurcze nigdy nie mam czasu zeby tu z wami podyskutowac - ale mam nadzieje ze sie to zmieni!!! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 28.09.2007 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Cofam nas na pierwsza stronę jak ty sie czujesz Beti jakieś zdjęcie byś zapodała Dzieki, ok Tylko brzuch mam jakby to był 7my m-c z drugim szybciej widać brzuch bo mięśnie już się przyzwyczaiły do rozciągania pokaż jak wyglądasz hihihi dobre z tymi mięśniami W wolnej chwili coś tu wrzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 28.09.2007 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Cofam nas na pierwsza stronę jak ty sie czujesz Beti jakieś zdjęcie byś zapodała Dzieki, ok Tylko brzuch mam jakby to był 7my m-c z drugim szybciej widać brzuch bo mięśnie już się przyzwyczaiły do rozciągania pokaż jak wyglądasz hihihi dobre z tymi mięśniami W wolnej chwili coś tu wrzucę moje.... to sie wszerz rozciągnęły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 28.09.2007 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 ja teraz juz wygladam jak w 6m-cu http://img522.imageshack.us/img522/4857/10tydz5dniyr2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 28.09.2007 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 ale fajny brzuszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 28.09.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Cześć brzuszki Dziewczyny, zbieram papierzyska, by "odebrać" dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 28.09.2007 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Dziewczyny, zbieram papierzyska, by "odebrać" dom A duzo tego trzeba zebrać? Jak pomyślę znowu o papierach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 28.09.2007 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Śliczne te wasze brzuszki ja też bym chciała!!! Aj ja się pochwalę, że mam stan surowy otwarty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 29.09.2007 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 qqrq5 ładniusi ten brzuszek! beti555 przy drugim faktycznie brzuszek wcześniej widać Co do postepów u mnie... nadal siedzę w papierach, czekam na PnB, a nie mogąc się ich doczekać .... zasadziłam truskawki na mojej działce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 29.09.2007 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 tosinek gratuluję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 29.09.2007 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 qqrq5 ładniusi ten brzuszek! beti555 przy drugim faktycznie brzuszek wcześniej widać Co do postepów u mnie... nadal siedzę w papierach, czekam na PnB, a nie mogąc się ich doczekać .... zasadziłam truskawki na mojej działce powiedz coś o tych truskawkach? teraz się je sadzi w tych sprawach to ja totalny laik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 29.09.2007 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 mikopiko truskawki możesz jeszcze sadzić w październiku, z kupionych sadzonek albo z rozłogów od kogoś znajomego. Jeżeli się przyjmą masz szanse w przyszłym roku na swoje truskawki. Hihi, nie myśl o obfitym zbiorze. U mnie pewnie murarze zjedzą albo zdepczą Pochwalę się jeszcze, a co tam, że posadziłam też cebule kwiatowe a wszystko to na przyszym placu budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 29.09.2007 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 mikopiko truskawki możesz jeszcze sadzić w październiku, z kupionych sadzonek albo z rozłogów od kogoś znajomego. Jeżeli się przyjmą masz szanse w przyszłym roku na swoje truskawki. Hihi, nie myśl o obfitym zbiorze. U mnie pewnie murarze zjedzą albo zdepczą Pochwalę się jeszcze, a co tam, że posadziłam też cebule kwiatowe a wszystko to na przyszym placu budowy o dobry pomysł z tymi truskawkami.. co jeszcze można sadzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts