izi7 15.10.2007 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Jak tam drogie Panie, co słychać po weekendzie? My weekend spędziliśmy pracowicie. W sobotę siedzieliśmy na budowie i zabraliśmy się za różne drobne prace - mąż zajął się drewnem do kominka - poprzenosił, poukładał, napalił, posprawdzał też jakieś kable na strychu itp. Ja pomalowałam jedną małą ściankę farbą strukturalną, pogipsowałam inną małą ścianę (pierwotnie nie miała być gipsowana, ale zmieniliśmy zdanie i postanowiliśmy spróbować zrobić to sami ,bo goście od wykończeniówki mają teraz tydzień przerwy w pracach). Pozrywałam też większość folii z okien. Generalnie sporo żmudnej roboty i większość soboty upłynęła nam na tych pracach. Dobrze, że przyjechali moi rodzice, to zajęli się Mają i mogliśmy spokojnie pracować. A co u Was słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 15.10.2007 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Ja dzisiaj spiąca jestem niestety Wczoraj zasiedziałam sie przy "Gotowych na wszystko" a dzisiaj rano pędziłam do przychodni na badania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 16.10.2007 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 A my dostaliśmy od teściów skrzynię sosnową, stoi na piętrze. Jesteśmy na etapie końcowym - przykręcmy ramy, montujemy lustra, półeczki, czekamy na mebelki i drzwi. W grudniu robimy podbitkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 16.10.2007 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 A my dostaliśmy od teściów skrzynię sosnową, stoi na piętrze. Jesteśmy na etapie końcowym - przykręcmy ramy, montujemy lustra, półeczki, czekamy na mebelki i drzwi. W grudniu robimy podbitkę Ale macie fajnie.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 16.10.2007 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 a ja się zastanawiam, czy znajdę kogokolwiek do podbitki. Robiłam pierwsze podejście ze 3 miesiące temu i wykonałam masę telefonów z których wynikało tylko tyle, że nikomu się podbitki robić nie chce, a jak już, to nie wiedzą za ile i w ogóle to może w listopadzie... Dramat. Muszę się zabrać za to ponownie. A wczoraj zadzwoniłam do kolesia, który ok. połowy października miał zacząć robić nam płot z siatki naokoło chaty. I koleś radośnie mi oświadczył, że proponuje mi przełożenie tej pracy na wiosnę, bo jest niewyrobiony i nie da rady przed zimą. Coś na końcu budowy mamy szczęście do nierzetelnych ekip I chyba skończy się na tym, że zostaniemy bez płotu na zimę, bo wątpię żebym znalazła kogoś, kto od razu mógłby się za to zabrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 16.10.2007 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Izi, udało Ci sie z tą szafą? Czy jednak nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 16.10.2007 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Izi, udało Ci sie z tą szafą? Czy jednak nie? Czy to chodzi o szafy do zabudowy?? Takie są z nimi problemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 16.10.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Beti, jak się czujecie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 17.10.2007 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Izi, udało Ci sie z tą szafą? Czy jednak nie? Spotkaliśmy się w zeszłym tygodniu. Pan pozbierał ode mnie informacje na temat wszystkich miejsc, gdzie ma być zabudowa i teraz czekam na projekty i wycenę. Mam dostać w tym tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 17.10.2007 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Izi, udało Ci sie z tą szafą? Czy jednak nie? Czy to chodzi o szafy do zabudowy?? Takie są z nimi problemy? Nie, to raczej nie tego rodzaju problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 17.10.2007 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Beti, jak się czujecie??? Dziękujemy Samopoczucie dopisuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
saraha 17.10.2007 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Cześć Dziewczyny! Super pomysł taki klub! Ucieszyłam się, bo jednask faceci trochę inaczej patrzą na wiele rzeczy. Widzę jednak, że Wy wszystkie kończycie już budowę - a ja dopiero zaczynam! Może założę podobny klub, ale dla takich świeżynek, jak ja? Pozwolicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.10.2007 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Sahara my też kiedyś zaczynałyśmy a inne osoby już finiszowały. Taki urok klubu, że ciągle ktoś przybywa. Dzielimy się doświadczeniem i informacjami. To dobry układ podpatrywać tych, którzy są z przodu Powodzenia w budowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 17.10.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Cześć Dziewczyny! Super pomysł taki klub! Ucieszyłam się, bo jednask faceci trochę inaczej patrzą na wiele rzeczy. Widzę jednak, że Wy wszystkie kończycie już budowę - a ja dopiero zaczynam! Może założę podobny klub, ale dla takich świeżynek, jak ja? Pozwolicie? WITAJ W KLUBIE ! A ja nawet nie zaczęłam maż ciągle w rozjazdach wiec nad projektami ciężko usiąść i wybrać ostateczną wersję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
saraha 17.10.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 W takim razie dziękuję Wam bardzo! Z przyjemnością dołączam do Was! Jestem na etapie adaptacji projektu, nad którym siedzi nasz architekt (i już tyle decyzji trzeba podjąć!). Zamawiamy ekipę budowlaną - czekamy na wycenę, zobaczymy, ile zaśpiewa. Działkę mamy już od dawna, warunki przyłączenia mediów i ekspertyzę geologiczną też. Budowę zamierzamy zacząć na wiosnę. Mój mąż głównie w pracy, a ja chwilowo siedzę z anginą w domu i nadrabiam zaległości na forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 17.10.2007 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Izi, udało Ci sie z tą szafą? Czy jednak nie? Czy to chodzi o szafy do zabudowy?? Takie są z nimi problemy? Nie, to raczej nie tego rodzaju problem Aha Sahara witamy i zapraszamy Trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 19.10.2007 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Tym postem wracamy na 1szą stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jutis 19.10.2007 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 No dobrze! Zaczęłam to mam! Zapraszam szystkie Kobiety, które chcą albo muszą "BUDOWAĆ". Jak napisała Agutek: "Ech... moj maz tez sie jakos malo interesuje, ale mam nadzieje, ze to sie zmieni. Poki co, to ja czytam i probuje sie czegos naumiec" I trzymam kciuki za nas i nasze dzieci, które spędzą wiele miłych chwil na budowie i w hurtowniach... przeczytałam początek tego wątku i już wiem, że to kącik dla mnie jak tylko znajdę "chwilkę" to przejrze te 100 stron dzisiaj chciałam tylko Was poinformować, że dołaczam do grupy budujacych kobiet... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 19.10.2007 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 jutis, witaj Na jakim etapie jestes? I gdzie budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jutis 19.10.2007 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 jestem na etapie podziału działki:( mam piękny plan, żeby zacząć wczesną wiosna, mały domek, lmp 59, na poczatek tylko parter, Osielsko koło Bydgoszczy:) i raczej bede musiała zrobić to sama :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts