Ewik_1 06.12.2007 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 pobudka! Nie wiem jak reszta, ale ja już od dawna na nogach A ja już bym chetnie poszła spać. Już nie głowa boli od myślenia o wnetrzach. Trzeba by już zamówić łóżko do sypialni, ale jak mi sie łóżko podoba, to ciężko o dobór odpowiedniej szafy, więc chyba zamówię sam materac i będzie po japońsku. A spodobało mi się takie: http://images28.fotosik.pl/122/06618a1db7dbbd6fm.jpg[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewik_1 06.12.2007 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Choć pewnie ze względu na łatwość doboru innych mebli zostanie coś w tym stylu:http://images32.fotosik.pl/70/2d5e20d4f9a92ed3m.jpg A macie może zdjęcia fajnych sypialni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 06.12.2007 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Ewik to pierwsze łóżko jest piękne! Nie rezygnuj z niego ( nie wiem jak cena )! A szafę łatwo do niego dobierzesz. Zamów po prostu w kolorze tych szufladek. Karnisze, ewentualnie toaletkę czy inne bajery w kolorze tych kutych poręczy i będzie ślicznie! Gdzie można znaleźć takie łóżko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.12.2007 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 No ja jestem na etapie wybierania drzwi,płytek i innych okładzin ścian Codziennie coś innego zaprzata moja głowę. Jest o czym mysleć, ze czasem zapominam jak sie nazywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 07.12.2007 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 A ja szukam mebli dzieciecych w przyzwoitych cenach i juz tracę nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewik_1 07.12.2007 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Ewik to pierwsze łóżko jest piękne! Nie rezygnuj z niego ( nie wiem jak cena )! A szafę łatwo do niego dobierzesz. Zamów po prostu w kolorze tych szufladek. Karnisze, ewentualnie toaletkę czy inne bajery w kolorze tych kutych poręczy i będzie ślicznie! Gdzie można znaleźć takie łóżko? To łóżko wcale nie jest takie drogie niecałe 1000zł. Podam Ci link na Allegro: łóżko kute Mają różne wzory w różnych cenach i nawet z baldachimem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewik_1 07.12.2007 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 A ja szukam mebli dzieciecych w przyzwoitych cenach i juz tracę nadzieję Betii, ja też się wstępnie rozglądałam za mebelkami i ... firmowe dziecięce strasznie drogie, ale poszukaj na allegro lub w ikei zwykłych mebelków i pokombinuj w nich zmiany. Mozesz przemalować, domalować kwiatuszki, zajączki coś nakleić, zmienić uchwyty i już masz cacko w bardziej przyzwoitej cenie. My będziemy coś takiego wymyślać dla dziewczynek. I strasznie mi się podobają lampy z ikei te słoneczka, czy kwiatuszki muszę się zaopatrzeć Coś dla inspiracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 07.12.2007 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 A ja szukam mebli dzieciecych w przyzwoitych cenach i juz tracę nadzieję A ja szukam kasy i cos nie moge znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bardzo mała mi 07.12.2007 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 A ja szukam mebli dzieciecych w przyzwoitych cenach i juz tracę nadzieję Betii, ja też się wstępnie rozglądałam za mebelkami i ... firmowe dziecięce strasznie drogie, ale poszukaj na allegro lub w ikei zwykłych mebelków i pokombinuj w nich zmiany. Mozesz przemalować, domalować kwiatuszki, zajączki coś nakleić, zmienić uchwyty i już masz cacko w bardziej przyzwoitej cenie. My będziemy coś takiego wymyślać dla dziewczynek. I strasznie mi się podobają lampy z ikei te słoneczka, czy kwiatuszki muszę się zaopatrzeć Coś dla inspiracji moja mała ma takie lampy i świetnie się sprawdzają. co prawda lekcji przy nich nie odrobi, ale mimo 9 lat nadal nie lubi zasypiać, gdy ciemno wokół.. dają bardzo fajne światło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewik_1 08.12.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 A ja szukam mebli dzieciecych w przyzwoitych cenach i juz tracę nadzieję A ja szukam kasy i cos nie moge znaleźć e.kala nawet nie przypominaj. Chyba ile by nie wziął kredytu, to i tak na końcówce brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 08.12.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Zdjęć domu brak, ale pochwalę sie moja córką (pierwszy raz pokazuja ja na forum , w czasie pasowania na ucznia, ta z czerwoną kredką) http://images30.fotosik.pl/120/742f9cc3ecad26c2med.jpg A ja pokaze mojego w sasiedniej szkole Zwyczaj to zwyczaj, moze moda Kuba to ten z bordo krawatem http://images6.fotosik.pl/63/812c723461cb2d88.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 08.12.2007 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 dorbie widzę, że fajny kawaler dla mojej córki . Dzieki za wpis w galerii. Tutaj zaprezentuje 3 zdjęcia (więcej po kliknięciu na link poniżej). Jeszcze duzo pracy nas czeka, ale cos juz widać http://images31.fotosik.pl/73/7648d1edbdebf60bmed.jpg http://images25.fotosik.pl/122/9fa419dc4631b308med.jpg http://images32.fotosik.pl/73/316bb9ae2847ba08med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 09.12.2007 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 A ja szukam mebli dzieciecych w przyzwoitych cenach i juz tracę nadzieję A ja szukam kasy i cos nie moge znaleźć Tej to już dawno nie mamy. Własnie wydajemy pieniadze, które miały być na samochód dla męża Cóż, lepszego samochodu nie bedzie Zostaje rumpel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.12.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 e.kala ale sie ukrywałas z tymi fotkami Ładne te dwuskrzydłowe drzwi i te 3 okna wysokie Czekam na wiecej zdjeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 11.12.2007 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Wracajmy na pierwszą stronę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 12.12.2007 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Kobietki, gdzie jestescie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewik_1 12.12.2007 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Kobietki, gdzie jestescie??? Przeprowadzamy się, nie ma czasu na pisanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 12.12.2007 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Kobietki, gdzie jestescie??? Przeprowadzamy się, nie ma czasu na pisanie mam łokieć w naprawie i ograniczma komputer poza tym zgubiłam kabelek do aparatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 12.12.2007 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 A ja nie mam czasu , bo po pracy pędze na budowę, zostawiam samochód daleko od domu, zmieniam buty i brnę w błocie. Nastepnie wracam do mieszkania, piorę spodnie (obecnie codziennie, żadne podwijanie nogawek nic nie daje) i sie wściekam, że ani kuchnia, ani meble do domu nie dojadą.Mam nadzieję, ze gmina dotrzyma słowa i drogę utwardzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 12.12.2007 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 A ja nie mam czasu , bo po pracy pędze na budowę, zostawiam samochód daleko od domu, zmieniam buty i brnę w błocie. Nastepnie wracam do mieszkania, piorę spodnie (obecnie codziennie, żadne podwijanie nogawek nic nie daje) i sie wściekam, że ani kuchnia, ani meble do domu nie dojadą. Mam nadzieję, ze gmina dotrzyma słowa i drogę utwardzą. o rany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts