mooon123 20.05.2008 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 masz rację, bardzo przyjemny , wszystko rośnie w oczach i przynajmniej widać na co pieniądze idą, bo tak to wydawaliśmy, wydawaliśmy i wydawaliśmy i z ziemi wyjść nie mogliśmy........ jak wyszła podbitka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 21.05.2008 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 jak wyszła podbitka? No właśnie izi7 jak wyszła podbitka????? Qrcze umieram z ciekawości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 21.05.2008 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 na razie podbitka "się robi" - przybijanie zaczęli w poniedziałek. W zeszłym tygodniu malowali dechy. Tak więc na razie mamy zrobiony po części taki duży nawis nad tarasem - tu podbitka ma aż 3 metry szerokosci i ponad 11 długości, więc to trochę trwa. Poza tym mamy tam 4 słupy do obłożenia, miecze itp. Dużo dłubaniny. Jak to zrobią, to będą mieć połowę roboty za sobą. Wygląda ładnie, ale czekam na efekt końcowy, jak już przynajmniej część dachu będzie zrobiona w całości. Mam nadzieję, że dziś już dach nad tarasem będzie mniej więcej zrobiony, to pstryknę fotkę No i przymierzamy się do zrobienia płotu z siatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 22.05.2008 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Cześć dziewczyny Widzę domki się budują, dzieci rosną. Super U nas od poniedziałku zrobią się schody - w dwa dni, jak mówi stolarz. Mąż krawężnikuje przed i wokół domu, a później bierze się za kładzenie kostki. W czerwcu będziemy mieć wykafelkowane tarasy i balkon. Pozbyliśmy się blaszaka i ziemi sprzed chałupki, zainwestowałam w pelargonie i inne cudeńka - jest coraz ładniej Kilka miesięcy temu na naszym stawie zamieszkała parka kaczek - Lucek i Lucynka Teraz oprócz nich mieszka 7 prześlicznych kaczuszek!!! Jak mi się uda to zrobię im zdjęcie i tu wkleję Zamiast kosiarki mamy kobyłki "wypożyczane" od sąsiada. Taka u mnie wieś tańczy i śpiewa Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 25.05.2008 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 PP foty jakieś nam zapodaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 25.05.2008 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 PP foty jakieś nam zapodaj Nie mam fot, bo nie mam chwilowo czasu Ale obiecuję poprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 27.05.2008 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 dziewczyny, jaką macie siatkę przy ogrodzeniu siatkowym? Chcę powlekaną, żeby nie malować, ale okazało się, że jest kilka wymiarów oczek i kilka grubości drutu i nieco zgłupiałam które brać. Obstawiam oczka 5x5 i drut 2,0, ale może 6x6 też mogą być, a może lepiej ten najgrubszy drut (2,5). Jak to u Was jest? Nawet żeby wybrać zwykłą siatkę trzeba się nazastanawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 27.05.2008 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 edytko - jak tam Twoja podbitka - robi się? U mnie przeszli w końcu na drugą ścianę, ale na pierwszej muszą zrobić jeszcze poprawki. Teraz to im chyba pojdzie z górki Sorki za brak zdjęć, ale od czwartku byłam na Mazurach i nie miałam jeszcze weny żeby zgrywać zdjęcia z aparatu... Za to powiesiłam firankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 27.05.2008 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Gratuluję powieszenia firanki. A moja podbitka leży dzielnie na tarasie. Za to moja cierpliwośc przygotowała się do biegu...i jak dogoni, jak przywali szefowi ekipy, która sie spoźnia ....to wióry polecą Żartuję oczywiści...zaczynają od 2 czerwca podobno....załapali jakąś robotę i lekko sie termin wydłużył. Ale za to zaraz jak zaczna wstawie foty. buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.05.2008 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 witaj izi7 to tak żeby całkiem dobić to są jeszcze siatki o oczkach prostokątnych ja mam z firmy Betafence nazywa się Pantanet Family ma oczka 5x10 na górze i na dole takie fajne jakby wykończenie dany podwójny drut powleczona na zielono mnie się osobiście podoba przypomina trochę takie ogrodzenia panelowe z drutu (prętów) i na moje oko cośkolwiek wygląda na sztywniejszą niż te normalne oczkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 27.05.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 dziewczyny, jaką macie siatkę przy ogrodzeniu siatkowym? Chcę powlekaną, żeby nie malować, ale okazało się, że jest kilka wymiarów oczek i kilka grubości drutu i nieco zgłupiałam które brać. Obstawiam oczka 5x5 i drut 2,0, ale może 6x6 też mogą być, a może lepiej ten najgrubszy drut (2,5). Jak to u Was jest? Nawet żeby wybrać zwykłą siatkę trzeba się nazastanawiać Ja brałam siatkę z Techmaprojektu, najgrubszą. Wygląda solidnie. Również słupki u nich kupowałam, były do malowania, ale również jakieś takie solidniejsze niz te które widziałam w Castoramie. Cena tez była dobra. Na tym zdjęciu widać kawałek siatki http://images26.fotosik.pl/210/2966ea096c990468.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 28.05.2008 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 e.kala - a jaki masz rozmiar oczek i grubość drutu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia1981 28.05.2008 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 witam Was jestem na etapie papierologii czekam na pozwolenie, murarz zamówiony dekarz też została najprzyjemniejsza część czyli kredyt :) będe się budować pod Lublinem-może ktoś się buduje niedaleko. Jeszcze nie wiem co mnie czeka ale zapowiada się niezła jazda:) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 28.05.2008 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Witaj kasia1981 w gronie babek - budowniczych. Papierologia taz ma swoj urok i towarzyszy budowaniu od poczatku do konca. Powodzenia EDYTA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mooon123 28.05.2008 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Papierologia taz ma swoj urok i towarzyszy budowaniu od poczatku do konca. witaj Kasiu Edytko urok? Chyba chciałaś pocieszyć koleżankę Mi szczerze mówiąc kojarzy sie to tylko ze straconym czasem, pieniędzmi i ciągłym donoszeniem, zbieraniem, szukaniem i czekaniem na te sterty papierów I nie było widać żadnych efektów oprócz coraz bardziej puchnącego segregatora....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 28.05.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 no to na szybko wklejam zdjęcia podbitki: http://images34.fotosik.pl/268/ea8940b78f574796.jpg http://images26.fotosik.pl/221/1b7fd7483362bb99.jpg kolory na każdym zdjęciu wyszły inne, ale generalnie bardziej zbliżone do rzeczywistości są kolory na zdjęciu nr 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jutis 28.05.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 jako budująca kobieta podzielę się z Wami dobrą wiadomością; jutro jade po decyzję do banku (też mi powód do radości- zadłużenie na prawie pół wieku ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mooon123 28.05.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 izi bardzo ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 28.05.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 e.kala - a jaki masz rozmiar oczek i grubość drutu? Przyznaję się, że nie wiem , ani rozmiar oczek , ani grubość drutu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 28.05.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 izi cudnie Jestem pod wrażeniem. Może jakieś zdjęcie z dalszej perspektywy? Możesz dać namiary na tego super gościa ? Gratuluję fachowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts