izi7 11.06.2008 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 mooon - a czemu robicie lane nadproża? Tak z ciekawosci pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayekmc 11.06.2008 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Izi7 wielkie dzieki za tak wyczerpujaca pomoc zwiazana z energia. To faktycznie mieliscie nie zaciekawe przygody , zapewniam cie ze jeszcze nic sie nie zmienilo bo ja od tygodnia codziennie do nich dzwonie i jeszcze nie przedstawili mi,calej porzdnej procedury zalatwienia tego pradu.Takze pozostaje mi sie jeszcze z nimi urzerac Rowniez pozdrawiam pomorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 11.06.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 A moje dziecko nie dostalo sie do zadnego przedszkola Zebym chociaz wiedziala co mam teraz robic... Dwa lata chodzil do zlobka, oboje pracujemy i co ? I nic. Zeby chociaz dyerktorki przedszkoli wiedzialy czy jakies odwolania, kto przyjmuje itd. Kaza czekac az rodzicie dzieci przyjetych podpisza umowy i wtedy moze beda jakies wolne miejsca, beda???? Kto w to wierzy? Ja nie wiem, prywatne przedszkola tez zabite, skonczona rekrutacja i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mooon123 11.06.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 A moje dziecko nie dostalo sie do zadnego przedszkola Zebym chociaz wiedziala co mam teraz robic... Dwa lata chodzil do zlobka, oboje pracujemy i co ? I nic. Zeby chociaz dyerktorki przedszkoli wiedzialy czy jakies odwolania, kto przyjmuje itd. Kaza czekac az rodzicie dzieci przyjetych podpisza umowy i wtedy moze beda jakies wolne miejsca, beda???? Kto w to wierzy? Ja nie wiem, prywatne przedszkola tez zabite, skonczona rekrutacja i tyle o kurczę Dorbie współczuję Ci u nas na klatce wisi ogłoszenie, że otwierają nowe, prywatne przedszkole na Ujeścisku, nie wiem czy tam sprawdzałaś i czy by cię urządzała lokalizacja ale jak chcesz to mogę jutro spisać numer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mooon123 11.06.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 mooon - a czemu robicie lane nadproża? Tak z ciekawosci pytam izi,nie mam bladego pojęcia wiesz, ja to raczej na tej budowie pełnię funkcję zaopatrzeniowca, czy te nadproża lane czy kupowane to mi wszystko jedno, ja chcę zielone łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 11.06.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 mooon - zielone fajne, ale inne kolory też są ok Żeby Ci się zieleń nie przejadła, to może częściej używaną zrób zieloną, a drugą jakąś inną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mooon123 11.06.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 na tym się pewnie skończy macie już inernet w domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 11.06.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 A moje dziecko nie dostalo sie do zadnego przedszkola Zebym chociaz wiedziala co mam teraz robic... Dwa lata chodzil do zlobka, oboje pracujemy i co ? I nic. Zeby chociaz dyerktorki przedszkoli wiedzialy czy jakies odwolania, kto przyjmuje itd. Kaza czekac az rodzicie dzieci przyjetych podpisza umowy i wtedy moze beda jakies wolne miejsca, beda???? Kto w to wierzy? Ja nie wiem, prywatne przedszkola tez zabite, skonczona rekrutacja i tyle o kurczę Dorbie współczuję Ci u nas na klatce wisi ogłoszenie, że otwierają nowe, prywatne przedszkole na Ujeścisku, nie wiem czy tam sprawdzałaś i czy by cię urządzała lokalizacja ale jak chcesz to mogę jutro spisać numer Spisz, moze cos ciekawego. Ja teraz mieszkam na Ujescisku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 12.06.2008 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 na tym się pewnie skończy macie już inernet w domu? oj tak, internet w domu mamy już od dawna, jakoś w marcu chyba nam założyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mooon123 12.06.2008 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Spisz, moze cos ciekawego. Ja teraz mieszkam na Ujescisku proszę bardzo: 509 807 644 jest też podany adres internetowy, ale na razie nie działa: http://www.piotrus-pan.edu.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 12.06.2008 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 cześć dziewczyny ostatnio wcale tu nie zaglądam myslałam, ze jak wyjde z ostatniej transzy bede miała wiecej czasu bo nie bedzie juz pośpiechu na budowie i co ? i d_pa... wciąż gonię, wszystko samo sie nakręca trochę walczyłam z oknami, trochę z tynkami, z elektryka kotłownią bałaganem w koncu odebrałam ulge rodzinna i zamiast kupować wełny cementy zdecydowałam... na szybki urlop... i spędzilismy przypadkiem rodzinnie kilka dni w uroczej nadmorskiej wiosce na końcu Polski... niestety wyłączyc telefonu się nie dało i prowadziłam durne dyskusje na plazy a w drodze powrotnej gnaliśmy do Elblaga wybierać na zywo folie do witraza bo od miesiąca z firmą wykonującą dogadać się nie mogę i moje wybory wcale nie oznaczaja zamówienia, będą mi robić kolejna wycenę a realizacja przeciąga się na lipiec Mam tak serdecznie dosyć tego witraza ze gdybym mogła pewnie dałabym sobie w tej chwili z tym spokój... edyta_10, doczytałam o nowym numerze gościa od schodów- poproszę izi27- piękna podbitka PP, dawaj fotki Lucka Lucynki i przychówku bo nie wiem czy mam po co jechać i schody dawaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mooon123 13.06.2008 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Dziewczyny, czy czytałyście ten wątek? http://forum.muratordom.pl/teksty-budowlancow,t53287.htm polecam!!! kulaliśmy się z mężem ze śmiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna04 13.06.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Chciałam zapytać czy spotkałyście się z rynnami, które zamiast rury spostowej mają łąńcuch? Czy mozna coś takiego kupić? Może ktoś ma takie złóżone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.06.2008 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 CO mają? Łańcuch? Nie kumam o co chodzi i aki sens jest takiego rozwiazania? Że niby woda rospryskuje na całą ścianę? To po co wogóle ten łańcuch? Nie rozumię tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 14.06.2008 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Po łańcuchu spływa woda , żeby się rozpryskiwała woda musiałby być krótki albo źle naciągnięty Widziałam takie rozwiązanie w pobliskiej restauracji Tu więcej: http://www.muratordom.pl/budowa-i-remont/dachy-i-stropy/lancuch-zamiast-rury,7203_3121.htm http://www.e-dach.pl/1319_2865.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna04 14.06.2008 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 super to jednak ktoś to robi, ciekawe jak się sprawdza w użytkowaniu. Dach ma tworzyć jakby okap. Rynna była by na słupku. Nie chce takiej rynny - dlatego pomysł z łańcuchem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 16.06.2008 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Dziewczyny, czy czytałyście ten wątek? http://forum.muratordom.pl/teksty-budowlancow,t53287.htm polecam!!! kulaliśmy się z mężem ze śmiechu Moon123 padłam ze smiechu jak przeczytałam. Złote usta sie niektórym należą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 16.06.2008 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 izi7 u mnie zaczęli robić podbitkę. Trochę to potrwa, ale mam nadzieję że warto czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mooon123 17.06.2008 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Moon123 padłam ze smiechu jak przeczytałam. Złote usta sie niektórym należą. to prawda Edytko, jak Twoja podbitka? Robi się? My czekamy na więźbę, ma być w czwartek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 17.06.2008 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Robi się, robi.... trochę wczoraj ekipę przegonił deszcz...ale dziś działają. Zdjęcia w dzienniku więc zapraszam A u Was po zrobieniu więźby będzie fajnie widać kształt domku. Super!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts