Essa 07.08.2008 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Dwa koty, podobnie jak dwojka dzieci, zajmuja sie same soba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mooon123 07.08.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Mooon123 Wielkie gratulacje z okazji narodzin synka! i nareszcie widac domek, ladnie sie zapowiada. dzięki Ty jestes gdzies w moich okolicach, prawda? Tylko nie pamietam gdzie Tak, my w Gdańsku pomiędzy Orunią Górną a Kowalami. Dorbie a jak z przedszkolem? Udało się coś załatwić? Orientowałaś się jak jest w tym prywatnym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 08.08.2008 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Mooon123 Wielkie gratulacje z okazji narodzin synka! i nareszcie widac domek, ladnie sie zapowiada. dzięki Ty jestes gdzies w moich okolicach, prawda? Tylko nie pamietam gdzie Tak, my w Gdańsku pomiędzy Orunią Górną a Kowalami. Dorbie a jak z przedszkolem? Udało się coś załatwić? Orientowałaś się jak jest w tym prywatnym? Wiesz, nawet nie zdazylam dzwonic do tego prywatnego, bo okazalo sie ze na Trakcie sw.Wojciecha - Lipce jest troche miejsc w 3 i 4latkach w sumie 15miejsc. Zlozylam odwolanie i Hubert dostal sie do 4latkow bo on styczniowy jest i po grupie przedszkolnej w zlobku. Jak na razie jestem zadowolona, bo mi sie to przedszkole podoba i bardzo sympatyczna dyrektorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 08.08.2008 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 mooon123 , wiesz jakie to wazne ze macie juz wylane schodki i taras, mowie ci, o polowe zmartwien mniej. Tak si zastanawiam czy ja Twojego domku nie moglam widziec jadac po tych naszych okolicznych drogach...Porozgladam sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 11.08.2008 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Dzisiaj stawiłam się w pracy po urlopie macierzyńskim Trrrrragedia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 11.08.2008 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 dzien dobry Dziewczyny!!! Boszz.... chwilę mnie nie było a tu taka aktywność...ho..h.o..... Pozdrawiam wszystkich nowych i "starych" Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 11.08.2008 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Dzisiaj stawiłam się w pracy po urlopie macierzyńskim Trrrrragedia He, he, trzymaj sie mocno i powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 12.08.2008 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Betti - trzymaj się! Na początku jest najgorzej, a potem to nawet czasem się człowiek cieszy, że idzie do pracy Zresztą pewnie sama wiesz, bo już to raz przerabiałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 12.08.2008 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 cześć dziewczyny pamiętacie mnie jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 12.08.2008 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 sylvia - no jasne, co słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 12.08.2008 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 U Was też taki deszczowy wtorek? W pracy jak na razie spoko, trochę nowości się pojawiło i... czekamy na wrzesień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 12.08.2008 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 U Was też taki deszczowy wtorek? W pracy jak na razie spoko, trochę nowości się pojawiło i... czekamy na wrzesień U nas pięknie i słonecznie - mazowsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 12.08.2008 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 U Was też taki deszczowy wtorek? W pracy jak na razie spoko, trochę nowości się pojawiło i... czekamy na wrzesień U nas pięknie i słonecznie - mazowsze Pozazdrościć mikopiko, co słychać? Mieszkasz już w nowym domku? Bo ja nie w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 12.08.2008 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 U Was też taki deszczowy wtorek? W pracy jak na razie spoko, trochę nowości się pojawiło i... czekamy na wrzesień U nas pięknie i słonecznie - mazowsze Pozazdrościć mikopiko, co słychać? Mieszkasz już w nowym domku? Bo ja nie w temacie jest nawet za gorąco słońce dalej świeci. W domu jeszcze nie mieszkam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 12.08.2008 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 sylvia1 co slychac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 18.08.2008 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 up bo zaginiemy w tym tłumie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 18.08.2008 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 co u Was slychać? U nas nareszcie jakaś znośna pogoda, bo weekend był taki, że lepiej nie mówić...Jak tam Beti w pracy? Już Ci lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 18.08.2008 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 co u Was slychać? U nas nareszcie jakaś znośna pogoda, bo weekend był taki, że lepiej nie mówić... Jak tam Beti w pracy? Już Ci lepiej? Tak, dzięki Niestety w piątek zaczynamy remanent, wtedy cały weekend z głowy i już mam dość jak o tym pomyślę Tyyyyyyyyyyle liczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 18.08.2008 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Witajcie. Pochwalę sie wam moim własnym pomidorem. Ładny prawda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 18.08.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 nie pytajcie mnie o skojarzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts