izi7 21.11.2008 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 hmm, chyba żadne kobiety nie budują...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 21.11.2008 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 jak to nie widac ?? widac widac tylko zdjecia małej wielkosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
saraha 21.11.2008 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Ja buduję Tylko kurcze czasu na pisanie brak Jestem na etapie tynków wewnętrznych, instalacji i... no właśnie nie wiem, czy robić elewację teraz, czy nie (oczywiście bez ostatecznego tynku i malowania, bo to na pewno na wiosnę)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 26.11.2008 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Cześć Dziewczyny Pamiętacie mnie? Nie byłam tu już tak dawno ale i opowiadać właściwie nie mam o czym Dobrze, ze nowe kobitki się pojawiły, bo może tym sposobem wątek przetrwa? A ja mieszkam w domku od 8go lutego Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 26.11.2008 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Betti - jasne, że pamiętamy Jak się maluszek chowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 26.11.2008 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 moge tylko pozazdroscic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanika 26.11.2008 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Witajcie, wszystkie Budujące Kobiety! Można dołączyć do waszego grona? Też jestem baba budowniczy na etapie więźby dachowej (ten etap zacznie się za tydzień). Zaglądałam kiedyś na tę stronę, ale wtedy dopiero czekałam na papiery. Zaczęliśmy w sierpniu 2008. Trochę było przestoju, ale dobrnęliśmy do dachu. Piękne te Wasze schody, dziewczyny! Ja teraz zastanawiam sie nad kolorem dachu i okien. W salonie mamy okno tarasowe szerokie na 2 metry i nie wiem, czy dzielić je na 2 czy na 3 kwatery. Skłaniam się do 3. Czy ktoś miał może podobny problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 26.11.2008 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Igor rosnie jak na przysłowiowych drożdżach Za chwilkę bedzie miał 10 miesiecy, raczkuje jak mały diabełek baaardzo chce juz chodzić, ale go specjalnie do tego nie namawiam, niech się wyraczkuje Nie mam w domu netu i przyznam sie, że wcale za nim nie tęsknie... Czasu na korzystanie i tak bym nie miała, albo wybierałabym np siedzenie na forum zamiast... sprzątania albo co gorsze zabawy z dziećmi A schody obie macie przepiękne A to moje diabełki [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 27.11.2008 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 beti - dzieciaczki śliczne! Gratuluję A Igorek jakie ma piękne oczy )) Hanika - witaj! My też zaczynaliśmy budowę w sierpniu, tylko dwa lata wcześniej Z drzwiami tarasowymi nie pomogę, bo mamy mniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 27.11.2008 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 teraz jeszcze raz czytam i widzę, że piszesz o 'oknie' tarasowym - masz na myśli normalne okno czy tak, jak pierwotnie mi się skojarzyło - drzwi tarasowe? Bo jedno okno o szerokości 2,4m mamy, więc w temacie szerokich okien mogę się wypowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanika 27.11.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 izi7, dzięki za zainteresowanie Mamy w salonie i drzwi tarasowe o szer. 2 m, i normalne okno o szer. 2 m. Wydaje mi się, że jedno i drugie podzielimy na 3, zwłaszcza że nie chcę drzwi przesuwanych ze względu na koszt i mechanizm, który podobno lubi się psuć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 28.11.2008 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 No to ja tez sobie pozwole zaglądac do Szanownych Pań Zaczynam pod Wrocławiem wielką budowlana przygode swojego życia , na razie są dołki ale mam nadzieję , że na wiosnę to juz będziemy mury stawiać Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 28.11.2008 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 No to ja tez sobie pozwole zaglądac do Szanownych Pań Zaczynam pod Wrocławiem wielką budowlana przygode swojego życia , na razie są dołki ale mam nadzieję , że na wiosnę to juz będziemy mury stawiać Pozdrawiam Zaglądaj często i pisz dużo bo coś topic zamiera zbyt często Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 28.11.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Bea jasne ze bedziecie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
saraha 28.11.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 W salonie mamy okno tarasowe szerokie na 2 metry i nie wiem, czy dzielić je na 2 czy na 3 kwatery. Skłaniam się do 3. Czy ktoś miał może podobny problem? Ja miałam. Choć nie do końca taki. Mam dwa duże wyjścia tarasowe. Jedno na tara wewnętrzny, 2-metrowe, które podzieliłam na dwa (drzwi przesuwane) i nawet przyznam, że do głowy mi nie przyszło, żeby dzielić na 3 - za wąskie według mnie. Ale mam też większe, 3.20 m (też przesuwane) i tu zastanawiałam się, jak je podzielić - na 2, 3 czy 4 wręcz. W efekcie podzieliłam na 2 i póki co nie żałuję. Dwumetrowego wyjścia na pewno nie dzieliłabym na więcej niż 2 części. Jeśli chodzi o 2-metrowe okno, to już inna sprawa i zależy to według mnie od tego, jak wyglądają pozostałe okna w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanika 29.11.2008 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 saraha, no właśnie oba te okna są w salonie, to znaczy to okno i te drzwi. Też mi się wydają trochę za wąskie te podzielone na 3, ale widzę, że niektórzy tak mają. Zajrzałam własnie do twojego dziennika, no, no, gratuluję pięknego domku! Widziałam to przesuwane okno. Fajnie wyglada. Ogólnie projekt imponujący! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iw1719499402 29.11.2008 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 Proszę o pomoc,szukam ekipy ,budowa od podstaw, w Gliwicach.jestem na etapie papierologii.Pozdrawiam wszystkie budujace i te którym już sie to udało.Jadwiga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 01.12.2008 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 i&w niestety nie pomogę ale witam w naszym wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 01.12.2008 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 przyszłam się pochwalić, mam stan surowy otwarty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 01.12.2008 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 przyszłam się pochwalić, mam stan surowy otwarty Suuper Robicie teraz przerwe czy idziecie dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts