KaMaL 01.09.2009 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Baby budownicze moze robilyscie cos z klinkieru i/lub płytki klinkierowej, orientujecie się jaka jest cena robocizny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bozena69 14.09.2009 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Ja buduję całkiem sama ale trochę mi się sprzykszyło... zaczełam budowę od maja i jakoś leci...choc cieżko czasem i trudno się na czym innym skoncentrować. Zamiast się zarabianiem na budowę zajmować tylko "buduje i buduję". Czy Wy też tak macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 14.09.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 mnie się sprzykrzylo dopiero na końcu, przez rok budowalam sama, bo nmiły był dojeżdżający i się nie znał. Długo szło bez problemów, to nawet fajne, twórcze zajęcie, ale teraz wykończeniówka nas oboje wykańcza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bozena69 15.09.2009 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 widzę,że nie jestem sama...mój miły tez daleko i tez się nie zna więc i tak na nic by sie zdał...budowanie tez mi się podoba, ale szukam towarzystwa do wymiany doświadczeń. Cieszę się ,że nie ja jedna się na sama za budowę porwałam choć co niektórzy się za głowę łapali. Często tu zaglądam i stwierdziłam ,że trzeba się z kimś odczuciami podzielić. U mnie będą lada moment kryć dach, więc droga jeszcze baaardzo daleka przede mną.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 15.09.2009 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 widzę,że nie jestem sama...mój miły tez daleko i tez się nie zna więc i tak na nic by sie zdał... budowanie tez mi się podoba, ale szukam towarzystwa do wymiany doświadczeń. Cieszę się ,że nie ja jedna się na sama za budowę porwałam choć co niektórzy się za głowę łapali. Często tu zaglądam i stwierdziłam ,że trzeba się z kimś odczuciami podzielić. U mnie będą lada moment kryć dach, więc droga jeszcze baaardzo daleka przede mną. Pozdrawiam Dużo fajniej jest mieć ludzi z którymi można o tematach budowlanych pogadać. Ja sobie w tym celu zalożyłam właśnie dziennik budowy i komentarze (link oczywiście w stopce, serdecznie zapraszam ) Jest mnóstwo wątków, gdzie mozesz znaleźć ludzi, którzy chetnie poradzą, wesprą, podzielą się doświadczeniami, nie będziesz sama! A dom z dachem wygląda już całkiem "domowo", mnie to strasznie cieszyło! pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aprilka1000 27.09.2009 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Witam plec Piekna. Wy juz kryjecie dachy , a ja dopiero zaczynam babranie w ziemi, a nawet nie ! , bo to dopiero babranie w urzedach.... zobaczymy co dalej , zaczynam za gdanskiem, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaMaL 27.09.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Baby budownicze moze robilyscie cos z klinkieru i/lub płytki klinkierowej, orientujecie się jaka jest cena robocizny? ehhh to nic nie robilyscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.09.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 KaMaL jak pytałam o cenę robocizny za komin to mi facet powiedział 2,80 zł za 1 cegłę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 27.09.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 ja nie mam pojęcia, ile za płytkę, bi cene wynegocjowałam za całość budowy! ..a to jest, jak się okazuje - i dobrze i źle! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 28.09.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Baby budownicze moze robilyscie cos z klinkieru i/lub płytki klinkierowej, orientujecie się jaka jest cena robocizny? ehhh to nic nie robilyscie u mnie robil mąz sam osobiscie wiec nie wiem ile kosztuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna04 07.10.2009 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Witam budujące Panie Od czasu jak tu zaglądam, ekipa bab budowniczych sie zmieniła - załatywiałam formalności związane z działką 2 lata! Teraz już buduje fundamenty - ekipa góralska - szybka ale chyba cosik bałaganiarska. Najgorsze, że baby to oni nie za bardzo chcą słuchać i we wszystkim są mądrzejsi. No zobaczymy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna04 08.10.2009 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Witam! Mam pytanie może niezbyt budowlane ale związane z budową... Przy budowie fundamentów usłyszałam od górali, że powinnam pod winkiel włożyć pieniądze - niestety nie znam zwyczajów budowlanych Wiecie coś na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 08.10.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 ja w narozniki polozyłam grosiki na szczescie http://img408.imageshack.us/img408/310/p1010024qy0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaMaL 08.10.2009 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 ja rzucalam moniaki jak nam lali fundamenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 13.10.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Mój mąż też wkładał pieniążki w każdy róg domu - żeby żyło się nam dostatnio. Nawet mam tę czynność uwiecznioną na zdjęciu w mojej galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 30.12.2009 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Kobiety już nie budują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.12.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 dobry wieczór chwilowo zimowa przerwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 30.12.2009 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Niektóre zbudowały i mieszkają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaMaL 31.12.2009 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 uporalismy sie z ogrzewaniem. z koncem lutego ruszamy z wykonczeniówką. Gresik juz jest. Deski na podloge wybrane. Od pojutrza zaczynamy ostro myslec(i dzialac) w zwiazku z meblami kuchennymi, łazienkami i pozostałymi meblami Jak juz zamieszkamy (mam nadzieje pod koniec lata 2010) bedziemy myslec o ogrodzie i ogrodzeniu - taki deser. DObrej zabawy noworocznej !! K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 02.01.2010 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 Hej, hej, dziewczyny! Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts