e.kala 26.09.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Witam wszystkie kobiety budujace! Ja jestem na razie ta żoną która zalatwia papiery, jak bedzie z wykonawcami - zobaczymy Witaj w klubie! Gdzie bedziesz budować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 26.09.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 W Niestepowie, ale na razie jestesmy w trakcie kupna dzialki- juz dzis podpisany wniosek kredytowy. Pewnie zaczniemy budowac sie za rok. A Wy gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 27.09.2006 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 andziag, współczucia. nic tak nie wkurza jak piękna pogoda i brak budowlańcó na placu budowy....Mnie na szczęście to nie spotkało, ale jestem na etapie fundamentów więc wszystko jeszcze przede mną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 27.09.2006 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 A ja czekam od miesięca na więźbę i dach, mam opóźnienie duże.i szlag mnie trafia bo tyle mozna bylo podgonić przez ciepły miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 27.09.2006 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 ja liczę na słabą zimę i na to, że uda mi się w lutym zacząć stawiać mury... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 27.09.2006 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 sylvia1 a bedziesz coś robic zimą, czy też zakończysz dachem? robiłabym, gdyby nie ... brak prądu a tka to muszę zaczekać aż prąd będzie bez niego okien nie wstawię, a robienie wylewke i tynków bez mozliwości wstawienia okien do wiosny( wtedy pewnie dadzą prąd) to zbyt duże ryzyko a kusi ta robota kusi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 27.09.2006 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 dziewczyny, a robiłyscie odgromienie fundamentów? Mój mąż mówi coś o jakiejś bednarce, ale wtedy drut i dzie wokół domu i nie wygląda to zbyt ciekawie. Nie ma innego wyjścia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 27.09.2006 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 W Niestepowie, ale na razie jestesmy w trakcie kupna dzialki- juz dzis podpisany wniosek kredytowy. Pewnie zaczniemy budowac sie za rok. A Wy gdzie? Ja w Borkowie Łostowickim. dziewczyny, a robiłyscie odgromienie fundamentów? Mój mąż mówi coś o jakiejś bednarce, ale wtedy drut i dzie wokół domu i nie wygląda to zbyt ciekawie. Nie ma innego wyjścia? Mozna zrobić tzw. uziom fundamentowy, wtedy podłącza się tą bednarkę do zbrojenia ław, albo otokowy (czyli wokół domu), ale to się chyba zakopuje więc brzydko nie wygląda. Dokładnie nie wiem bo jeszcze tego nie robiliśmy, a jak były zbrojone ławy to czytałąm o możliwości wykorzystania zbrojenia do odgromnienia (jednak nie zrobiliśmy tego). Pozostaniemy przy odgromnieniu takim jak mamy w projekcie, a więc ten otokowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 27.09.2006 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Cześć dziewczyny! Widzę trwa zacieta dyskusja na temat wyższości blachy nad dachówką i vice versa Dziewczyny, powiedzcie, jak wrzucic fotke w avatarek? Skopiuj z "właściwości" adres zdjecia, które chcesz wrzucić w avatarek, wejdź w "swój profil" na muratorze i na samym dole masz odnośnie avatarków, w ostatnią linijkę wklejasz skopiowany adres obrazka. Wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 27.09.2006 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 premiumpremium dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 27.09.2006 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Witam wszystkie kobiety budujace! Ja jestem na razie ta żoną która zalatwia papiery, jak bedzie z wykonawcami - zobaczymy dorbie, fajnie, że tu wpadłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 27.09.2006 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 dziewczyny, a robiłyscie odgromienie fundamentów? Mój mąż mówi coś o jakiejś bednarce, ale wtedy drut i dzie wokół domu i nie wygląda to zbyt ciekawie. Nie ma innego wyjścia? hmmmm, my jakoś wogóle nie myśleliśmy o takich rzeczach jak odgromienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 27.09.2006 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 no, ja wolę się "zabezpieczyć"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
penny 27.09.2006 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 No właśnie wiele osób o tym zapomina, a ponoć najlepiej robić uziom fundamentowy właśnie. Wtedy są ponoć najniższe koszty i najmniejsze z tym problemy. Co nie znaczy oczywiście, że później jest to niemożliwe do zrobienia w jakiś inny sposób dorbie: Witaj Życzę powodzenia w załatwianiu papierków. Ja też na tym etapie jestem obecnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 27.09.2006 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 hmmm...no własnie, ale co to jest ten uziom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 27.09.2006 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 premiumpremium dzięki pp zawsze do usług Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
penny 27.09.2006 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Tak na szybko znalazłam ten temat poświęcony uziomowi fundamentowemu. http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=15745&highlight=uziom+fundamentowy Wiem, że jeszcze w kilku innych tematach ten problem poruszano więc jakby co to w wyszukiwarce tylko hasło wpisz i na pewno sporo znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 27.09.2006 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Gdzie jesteście kobiety budujące? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
penny 27.09.2006 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 No jako, że ja jeszcze nie buduję to siedzę sobie w domq i odpoczywam po pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 27.09.2006 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 No jako, że ja jeszcze nie buduję to siedzę sobie w domq i odpoczywam po pracy Aaaaaaaaaaa........aaaa kiedy będziesz budować i jaki dom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts