beti555 29.09.2006 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Wiatm wszystkie Panie budujące same i koedukacyjnie jak i ja, dziekuje za piwko bardzo dobry pomysl Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 29.09.2006 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 ja też juz jestem. Wypiłam kawkę, poczytałam (dla podniesienia adrenaliny )wątek o kotach i zabieram się do pracy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
penny 29.09.2006 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 A ja właśnie popijam kawkę Dzień dobry o poranku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 29.09.2006 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 a u mnie dzis przyjeżdża gruszka (a raczej dwie ) i zalewają fundament Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 29.09.2006 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Hej! Kobietki! Nie dołować mi się tutaj!!! Tylko częstować: http://www.kp.pl/gfx/redds_apple/czteropak_big.jpg moje ulubione dzięki... to na wieczór sobie zostawię.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
penny 29.09.2006 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 O właśnie, na początek weekendu piwko będzie jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 29.09.2006 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 a u mnie dzis przyjeżdża gruszka (a raczej dwie ) i zalewają fundament Czyli wciąż do przodu Fajnie ktoś kiedys nazwał to z czego leją beton gruszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 29.09.2006 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Hej! Kobietki! Nie dołować mi się tutaj!!! Tylko częstować: http://www.kp.pl/gfx/redds_apple/czteropak_big.jpg moje ulubione dzięki... to na wieczór sobie zostawię.. A Reddsik, ale cytrynowy, ostatnio baaardzo lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 29.09.2006 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Wiatm wszystkie Panie budujące same i koedukacyjnie jak i ja, dziekuje za piwko bardzo dobry pomysl Witamy kolejną budującą! a u mnie dzis przyjeżdża gruszka (a raczej dwie ) i zalewają fundament Czyli wciąż do przodu Fajnie ktoś kiedys nazwał to z czego leją beton gruszka A tak naprawdę to na to mówią "grucha" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 29.09.2006 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Dziś jadę do domu! I na budowę!!!!!!!! Wreszcie! Bo nie mogłam wytrzymać przez te 2 tygodnie Dowiedziałam się jedynie, że dach nie budował się zgodnie z planem, bowiem blacha przyjedzie jutro rano. Musieliśmy czekać aż ją sprowadzą. Ale i tak fajnie. Przynajmniej będę na miejscu i co chwilkę będę zerkać, jak się robi nasz dach Czy Wy też tak tęsknicie za cegłami pozlepianymi cementem, połączonymi z betonem i drewnem, które będą niedługo Waszym DOMEM??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 29.09.2006 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 o właśnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
penny 29.09.2006 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Ja tęsknię bardzo, choć na razie bardziej za papierkami, dzięki którym te cegły będę mogła w koncu zacząć kupować i ustawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 29.09.2006 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Ja tęsknię bardzo, choć na razie bardziej za papierkami, dzięki którym te cegły będę mogła w koncu zacząć kupować i ustawiać A nie będziesz miała problemu z kupnem cegły? My mieliśmy. Pojechaliśmy jednego dnia, cegieł do wyboru, do koloru. Pojechaliśmy za 2 tygodnie, kiedy była potrzeba kupienia jej, bo w ciągu tygodnia mieli zacząć budować - i wtedy się okazało, ze cegła będzie za 2 tygodnie i o wiele droższa, niż proponowane wcześniej ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
penny 29.09.2006 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Mam nadzieję, że nie Nie mogę na razie ani kupować, ani zamawiać bo nie wiem jak będzie z pieniążkami na przyszły rok Póki co planuję na przyszły sezon tylko fundamenty, ale jak będzie to do końca sama jeszcze nie wiem Jak na razie skupiam się na załatwieniu pozwolenia na budowę. Brakuje mi jeszcze dwóch papierków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 29.09.2006 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Mam nadzieję, że nie Nie mogę na razie ani kupować, ani zamawiać bo nie wiem jak będzie z pieniążkami na przyszły rok Póki co planuję na przyszły sezon tylko fundamenty, ale jak będzie to do końca sama jeszcze nie wiem Jak na razie skupiam się na załatwieniu pozwolenia na budowę. Brakuje mi jeszcze dwóch papierków No tak, papierki są nieodzowną i ulubioną częścią budowania domów My przez zimę wracamy do papierków, musimy zrobić projekty przyłączy i uzyskać pozwolenie na wodę/prąd itp. Faktycznie, jak cegła jeszcze niepotrzebna, to nie ma się co spieszyć Ja buszuję po necie i sklepach szukając ceramiki do kuchni. Chcemy mieć coś na wygląd kamiennych tafli. Wybór jest ogromny, ale nie ma takich jakie ja sobie wymyśliłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
penny 29.09.2006 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 No właśnie taki ogromny wybór wszystkiego sprawia, że w głowie mętlik się robi, a ja przyjdzie co do czego to nic nie pasuje Aż boję się pomyśleć co będzie jak dojdę do etapu wykańczania Choć szczerze mówiąc już bym chciała na takim etapie być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 29.09.2006 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 No właśnie taki ogromny wybór wszystkiego sprawia, że w głowie mętlik się robi, a ja przyjdzie co do czego to nic nie pasuje Aż boję się pomyśleć co będzie jak dojdę do etapu wykańczania Choć szczerze mówiąc już bym chciała na takim etapie być My się zaczniemy wykańczać na wiosnę Ale pomyśleliśmy, ze już teraz zaczniemy buszować po sklepach, być moze zimą trafimy na jakieś promocje, rabaty. Składować mamy gdzie, więc myślę, ze nie ma na co czekać Wykańczanie chyba będzie najfajniejszym etapem budowy. Chociaż jak zobaczyłam pierwsze bloczki fundamentowe naszego domu, to myślalam, ze z radości mi serce wyskoczy Każdy etap budowy, myślę, jest niepowtarzalny. Tyle, ze w trakcie wyboru kafelek, farb, mebli itp my, babeczki, mamy okazję zaszaleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
penny 29.09.2006 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Mnie radość sprawia każdy papierek który dokładam do coraz grubszej teczuszki Nawet nie potrafię sobie wyobrazić tego uczucia gdy się patrzy na rosnący już domek, nie mówiąc już o jego wykańczaniu czy w końcu przeprowadzce... oj rozmarzyłam się Miła przerwa w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 29.09.2006 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Mnie radość sprawia każdy papierek który dokładam do coraz grubszej teczuszki Nawet nie potrafię sobie wyobrazić tego uczucia gdy się patrzy na rosnący już domek, nie mówiąc już o jego wykańczaniu czy w końcu przeprowadzce... oj rozmarzyłam się Miła przerwa w pracy Dodatkowo plus dla nas - w końcu wiemy jak się buduje domy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 29.09.2006 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 witam babeczki och te wybory-oczywiscie budowlane-ostatnio miałam bardzo duzy dylemat nad wyborem luksferów do garazu i kotłowni,aż sie dosłownie wkurzałam ,że nie mogłam sie zdecydować-miały byc z tych tanszych i białych a skończyło sie na tych srednio drogich i miodowych a wcześniej prawie miesiąc nie moglismy sie zdecydowac nad drzwiami wejściowymi no i teraz nie uda sie zgrac ich montazu z oknami bo trzeba dłuzej czekac.Chciałabym byc bardziej stanowcza w swoich wyborach ale tez później ich nie żałować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts