komarek 03.10.2006 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 A Warszawa już jesienna. I na dodatek te korki. Dziś do pracy jechałam 1,5h. A mam do przejechania niecałe 15km. Szok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 03.10.2006 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 kiedyś coś pisałam o wa-wie..nie będe więcej, bo dostane po głowie. Ale między innymi ze względu na te korki w życiu nie chciałabym mieszkać w stolicy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 03.10.2006 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 i dlatego teraz mieszkam w Piasecznie a chcę troszkę dalej. Ale to nic nie zmieni w kwestii dojazdów. Mówi sie trudno. jakoś trzeba bedzie dawać sobie radę. Byleby wreszcie mieć te swoje miejsce na ziemi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 03.10.2006 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 no, ale plusem mieszkania bliżej stolicy jest więcej możliwości zawodowych (przynajmniej teoretycznie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 03.10.2006 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 hej dziewczyny jak dzisiaj humory? Pogoda ochydna więc i samopoczucie moze być kiepskie. mam nadzieję, ze premium wrócił humor Trochę wrócił, ale nadal nie to samo Pewnie przez pogodę taka markotna chodzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 03.10.2006 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Może jesienna chandra Cię dopadła. Nie daj się! A ja wczoraj byłam na "naszej działce" i od razu poczułam się lepiej choć sprawy podziałowe wciąż stoją w miejscu. Przy okazji zobaczyłam, że przed wyborami co niektórzy próbują sie wkupić i np. u nas budują plac zabaw dla dzieciaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 03.10.2006 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Ale fajnie, plac zabaw My możemy o tym pomarzyć Dzisiaj moja córeczka jest drugi dzień w przedszkolu i mam nadzieję, ze bedzie tak samo zadowolona jak po wczorajszym dniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 03.10.2006 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Dla mojego 4-latka przedszkole to mus, do którego się już przyzwyczaił. Ale początki były ciężkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 03.10.2006 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Może jesienna chandra Cię dopadła. Nie daj się! A ja wczoraj byłam na "naszej działce" i od razu poczułam się lepiej choć sprawy podziałowe wciąż stoją w miejscu. Przy okazji zobaczyłam, że przed wyborami co niektórzy próbują sie wkupić i np. u nas budują plac zabaw dla dzieciaków Pewnie tak, pewnie minie U nas zastopował się dach. Mieli być wczoraj, dzisiaj, jutro... Nie wiem kiedy przyjdą. Wreszcie coś musiało się pomieszać, bo cała budowa szła bez zastrzeżeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 03.10.2006 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Może jesienna chandra Cię dopadła. Nie daj się! A ja wczoraj byłam na "naszej działce" i od razu poczułam się lepiej choć sprawy podziałowe wciąż stoją w miejscu. Przy okazji zobaczyłam, że przed wyborami co niektórzy próbują sie wkupić i np. u nas budują plac zabaw dla dzieciaków Pewnie tak, pewnie minie U nas zastopował się dach. Mieli być wczoraj, dzisiaj, jutro... Nie wiem kiedy przyjdą. Wreszcie coś musiało się pomieszać, bo cała budowa szła bez zastrzeżeń Aj, u nas wciaż coś "wyskakuje" Na szczęście chociaż murarze murują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 03.10.2006 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Oj, jak ja bym chciał żeby u nas coś zaczęło się dziać. Jak widzę ile domów już w okolicy zdążyło powstać, to serce mi się kraje.Od rana dzwonie do skałdnicy map a tam echo, nikt nie chce ze mną gadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 03.10.2006 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Bo na początku zawsze jest pod górkę. Ja też sie nachodziłam, nagadałam i nadzwoniłam, zanim dostałam jakieś papierki potrzebne do powstania kolejnych papierków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 03.10.2006 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 No tak tylko, żeby chodzić i załatwiać to trzeba mieć co. A ja wciąż nie jestem pełnoprawnym właścicielem działki. Ale może kiedyś się doczekam. Oby w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 03.10.2006 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 No tak tylko, żeby chodzić i załatwiać to trzeba mieć co. A ja wciąż nie jestem pełnoprawnym właścicielem działki. Ale może kiedyś się doczekam. Oby w tym roku Napewno Ci sie uda A o innej działce to nie mysleliscie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 03.10.2006 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 To już jest ta jedyna! Szukaliśmy od półtora roku i 3 nam sprzed nosa sprzątnęli. W tym przypadku już mamy zadatek wpłacony i nigdzie już nie szukamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 03.10.2006 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Komarek, to Wy na odobnym etapie jak my. Zadatek wplacony, czekacie co dalej? U nas do kredytu nagle nie pasuje umowa przedwstepna, bo nie ma podpisow żon wlascicieli. Bosz, przeciez wszyscy sie podpisza na akcie notarialnym. A to dopiero wychwycil analityk, wczesniej bylo ok. Wczoraj dzwonie do tego wlasciciela naszej przyszlej dzialki- a on na to "jest jesedn problem- wlasnie jestem w Hiszpani do 9.10) super, dzwonilam do goscia do Hiszpani. A na umowie przedwstepnej mamy ostateczny termin podpisania aktu- 28pazdziernika. Ale jak gosc nam da ta nowa umowe powiedzmy 10.10 to tego samego dnia mozemy podpisac umowe kredytowa, zaraz akt notarialny i moze powoli wyjdziemy na prosta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 03.10.2006 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 A na mnie jesień też źle działa. Wszystko mnie denerwuje, a już korki to maksymalnie . Dojazd do pracy trwa 1 godzinę (a mam 7 km). Poza tym, silki dzisiaj nie dowieźli , piach do zaprawy zdrożał , dachówka, którą wybralismy okazała się w naturze za ciemna (na dachu piekna, ale wolę jednak jasniejsze odcienie), kolor zmieniłam na inny, ciekawe, czy nie będę zaraz żałować facet przywiózł paletę cementu, która trzeba było workami zrzucać (zawsze był samochód z HDS-em) zadzwonili, że jutro przyjeżdża więźba i na rano potrzeba mi 10 tys., nie wiem skąd je wezmę, bo tyle bankomat mi nie da, a konto w mbanku. Ogólnie mam już dość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 03.10.2006 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 e.kala mozesz ustawic sobie limit wyplaty na 5 tys i wziasc dzis 5 i jutro 5... a u nas kiszka okazało sie ze zamiast krokwi 6x20cm dl 3,5 m przywiezli 12x20 cm x dl jakas tam, przy rozladowywaniu wykonawca dokladnie nie sprawdzil i teraz brakuje mi krokwi na daszki (ganek i taras) dzownilam juz do firmy z której mam drewno pani ma mi rano da znac co sie da zrobic... a mi sie chce plakac... przynajmneij wykonwaca jutro podgoni ze sciankami szczytowymi i z kominami oraz z dizalowkami bo co innego moze zrobic? a firma niech na cito wymysla sposob rozwiazania problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 03.10.2006 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 e.kala mozesz ustawic sobie limit wyplaty na 5 tys i wziasc dzis 5 i jutro 5... Własnie jak to jest, mam ustawione 5 tys. a mogę wybrac dziennie 3 x po 1500 zł. Wypłacam w bankomacie WBK, może tam maja takie ustawienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 03.10.2006 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 e.kala mozesz ustawic sobie limit wyplaty na 5 tys i wziasc dzis 5 i jutro 5... Własnie jak to jest, mam ustawione 5 tys. a mogę wybrac dziennie 3 x po 1500 zł. Wypłacam w bankomacie WBK, może tam maja takie ustawienia? a to mozliwe ja z reguły biorę w BPH albo PKO SA tam nie ma problemów... albo w euronecie na 2 raty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts