mr.moonlight 05.05.2003 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2003 miron - o oknach podesłałem Frankai - in dłużej będziesz siedział tam gdzie siedzisz tym pewniej psychiatra będzie Tobie potrzebny . Tam to chyba nawet całkiem powszechne. BTW wiesz, że pisali o Twojej zawodowej działce w gazecie? Duży artykuł Koszernej w rubryce gospodarka. Pozdrawiam <font size=-1>[ Ta wiadomość była edytowana przez: mr.moonlight dnia 2003-05-05 12:16 ]</font> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arkadly 05.05.2003 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2003 Krotosz,a może kup sobie cosik zwane "garaż blaszany". W Głosie widziałem ogłoszenie w cenie 890zł z montażem, a w internecie troszkę droższe np. tutaj: http://republika.pl/hadryss/Po budowie postawisz sobie to jako drugi garaż koło domku, lub sprzedasz. Arecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misza 05.05.2003 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2003 miron, priv nie doszedł w ogóle przez weekend miałam straszny problem z wejściem na forum, o wysłaniu wiadomości już nie wspominając, te wyżej też niby nie przechodziy, a ukazały się dzień po fakcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misza 05.05.2003 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2003 o, i Frankai sobie poszedł, i pewnie bawi gdzieś -unplugged mimo wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 05.05.2003 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2003 misza, a teraz doszło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
em_p 05.05.2003 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2003 Jedna z wielu korzyści z forum muratora - dostałam jedną z pierwszych wycen dachu i już wiem, że 70 zł, które wykonawca proponuje za metr robocizny na dachu (więźba + deskowanie+ papa+ dachówka) to zdecydowanie za dużo... Misza, doszła do ciebie druga wiadomość o Torusie, bo słyszałam o jakiś problemach z łącznością ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 05.05.2003 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2003 Frankai czuwa MrMoonlight - mam dość silny kontakt z krajem (audio-wideo), żyję w lepszej dzielnicy, żywię się w polskim sklepie (więc mam nadzieję, że to żarcie nie jest to GM). Mam nadzieję do końca nie zwariować, a kasiora na budowę jest potrzebna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misza 05.05.2003 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2003 Miron, teraz doszło i masz już odp. (mam nadzieję)em_p - dzięki, dotarło chyba wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misza 05.05.2003 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2003 Frankai A czy mógłbyś przemówić do nas audio/stereo/video/w kolorze/plugged i co tam jeszcze z ekranu?? To byłby czad. No, i byśmy się chwalili że Lider do nas mówi osobiście :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 05.05.2003 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2003 Frankai,to jest naprawde niezly pomysl!BTW,jak sobie radzisz z kontaktowaniem się z "bazą?"tez myślałem o webcam, ale trochę za starego kompa posiadam:sad:pozdrowienia.3 may sie!oorbus - outsider ( albo outhome®) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 05.05.2003 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2003 Misza - jeżeli tylko masz odpowiedni sprzęt, to cała przyjemność po mojej stronie. Nie będę jednak puszczał tego w sieć, bo do przemów się nie nadaję. Wolę spotkania w 4 oczy. Info podam na priv.Do wideokonferencji używam NetMeeting, choć jeżeli ktoś ma WinXP to wystarczy nam MSN Messanger. Oczywiście potrzebne jest Audio (najlepiej słuchawki z mikrofonem). Jest jeszcze jeden warunek - jeżeli będziecie wpięci poprzez sieć, to nie może mieć ona FireWall'a lub musi mieć odblokowane pewne funkcje. Nie pytajcie o więcej szczegółów sieciowych, bo nie znam się aż tak dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 05.05.2003 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2003 no tak, i jeszcze trza mieć nowszego laptopa, a nie takiego prapraprapra dziadka jak ja.czas kupić, oj czas ( ale czy żonka zrozumie)pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 05.05.2003 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2003 Oorbus - nie trzeba wcale. Ja miałem Celerona 300 z 64MB RAM i powinien wystarczyć. Były jednak problemy z USB - ten na płycie nie dział, więc miałem do wyboru dostawić kartę (jest wolniejsza) niż to na płycie, albo pełby upgrade płyty, procka i pamięci. Wybrałem to drugie. Kosztowało chyba z 640zł. Żona nie wiedziała Teraz by chyba nic przeciwko temu nie protestowała. Sama lubi pogadać w ten sposób, a dzidzia jest wniebowzięta. Macha mi rączkami, gładzi monitor, rechocze jak się wygłupiam przed kamerą, itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 06.05.2003 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2003 Oorbus - wymieniłem płytę na najtańszą z możliwych. Za tym poszedł oczywiście procek, 128MB RAM no i obudowa, bo miałem nie ATX-ową. Klawiaturę podpiąłem przez przelotkę, bo uwielbiam jej klik i to, że działa już bezbłędnie 10 lat! Pożyczona przed znalezieniem przlotki schrzaniła się pierwszego dnia. Przed wojną - to były klawiatury ... . Spróbuj pożyczyć od kogoś kamerkę i zrobić test. Może USB Ci zadziała i moc wystarczy. Powodzenia i jezeli chcesz mnie wywołać, to użyj "Frankai", bo zwykle już nic więcej na Forum ostatnio nie mam czasu czytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 06.05.2003 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2003 Oorbus - jeżeli chodzi o rozdzielczość i jakoś obrazu, to jest dość niska, ale jak dla mnie to i tak bomba Chyba 320x200 pixeli stosujemy. Przy wyższej i tak nie widać poprawy, a zakłócenia na audio większe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 06.05.2003 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2003 Frankai,obawiam sie jednak o brak miejsca na twardym. a niektórych programuf i tak wykasować nie moge ( np cad, co zabiera duuuuużo miejsca). P.S. nie wiesz czasem, czy można wkleić zdjęcie (jpg) do foruma?chcialem swoja budowę uwiecznić w dzienniku. pzdr.oorbus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 06.05.2003 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2003 Oorbus - te programiki nie zajmują aż tak wiele miejsca. Jeżeli jednak masz faktycznie problem z HDD, to przecież i tak musisz dokupić następny lub większy. Przy upgrade zawsze będziesz mógł go przenieść. Zdjęcia jako takiego nie możesz wkleić, ale jak masz zdjątko gdzieś w sieci, to możesz wstawić link do niego tak, że będzie się doładowywać do strony Forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 06.05.2003 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2003 sądze ,że lepiej kupić nowszego sprzęta, a tego dać młodszej siostrze do zabawy pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irekp 06.05.2003 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2003 Witam wszystkich budujących pyraków Projekt domku powstał na bazie projektu Idalia Archipelagu (http://www.domyrodzinne.pl/projekty/projekt.php?pid=40&ExtraNavText=Idalia) Podnieśliśmy poddasze, zmieniliśmy tył budynku oraz uprościliśmy dach. Obecnie mamy fundamenty i złożony wniosek o kredyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misza 06.05.2003 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2003 Oorbus&Frankai - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts