ROBSON68 18.11.2006 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 Jeli to nie tajemnica to powiedz ile powiedzieli za zrobienie ogrodzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anstak 18.11.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 Jeli to nie tajemnica to powiedz ile powiedzieli za zrobienie ogrodzenia? 60 zł za metr.Po prostu kosmos!!!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 19.11.2006 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Jeli to nie tajemnica to powiedz ile powiedzieli za zrobienie ogrodzenia? 60 zł za metr.Po prostu kosmos!!!) sama robocizna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anstak 19.11.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Tak!! Niektórym sie w głowie poprzewracało!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Acidtea 20.11.2006 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 ja płaciłem po 65,00 pln, ale to robocizna + materiały. Tyle, że cena z początku roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fumfol 20.11.2006 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Wielkopoloanie!Gdzie kupić płytki na parapety zewnętrzne, dł. 20 cm, w kolorze grafitowym. Patrzyłem w Castoramie i Merloju, ale nie ma koloru, który mnie interesuje.Jak nie płytki, to ostatecznie mogą być parapety z tworzywa, ale grafitowe. Wszędzie są białe i brązowe.Są jakieś miejsca, gdzie jest szansa, na kupienie takich parapetów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 20.11.2006 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 GAZ, GAZ, GAZ !!! Pilnie szukam kogoś, kto wykona instalację gazowa wewnętrzna i skrzynke i podłaczenie do niej od naszej strony, i zeby mial uprawnienia bo potrzebna jest jakas tam pieczątka kierownika budowy tego wszystkiego czy cus... macie moze kogoś?? najlepiej gdzie ba wylocie kierunek Warszawa lub Gniezno... pozdrawiam mundzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
REX RoD 20.11.2006 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Mundzia spróbuj 505-058-307 p. Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gość_hanna 20.11.2006 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Wielkopoloanie! Gdzie kupić płytki na parapety zewnętrzne, dł. 20 cm, w kolorze grafitowym. Patrzyłem w Castoramie i Merloju, ale nie ma koloru, który mnie interesuje. Jak nie płytki, to ostatecznie mogą być parapety z tworzywa, ale grafitowe. Wszędzie są białe i brązowe. Są jakieś miejsca, gdzie jest szansa, na kupienie takich parapetów? Witam! a mogą być alu lub stalowe ??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 20.11.2006 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 GAZ, GAZ, GAZ !!! Pilnie szukam kogoś, kto wykona instalację gazowa wewnętrzna i skrzynke i podłaczenie do niej od naszej strony, i zeby mial uprawnienia bo potrzebna jest jakas tam pieczątka kierownika budowy tego wszystkiego czy cus... macie moze kogoś?? najlepiej gdzie ba wylocie kierunek Warszawa lub Gniezno... pozdrawiam mundzia Poszło na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 20.11.2006 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Wielkopoloanie! Gdzie kupić płytki na parapety zewnętrzne, dł. 20 cm, w kolorze grafitowym. Patrzyłem w Castoramie i Merloju, ale nie ma koloru, który mnie interesuje. Jak nie płytki, to ostatecznie mogą być parapety z tworzywa, ale grafitowe. Wszędzie są białe i brązowe. Są jakieś miejsca, gdzie jest szansa, na kupienie takich parapetów? A może klinkier? Są takie specjalne kształtki podokienne, albo płytki klinkierowe. CRH Klinkier Tytan ma kolor grafitowy, albo Terca Stratus. A kupić można w Budmarze, przy A-2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 20.11.2006 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Mam pytanie czy ktoś z Was starał się o zgodę sąsiada na umiejscowienie pojemnika na odpady na granicy działki waszej i sąsiada, czyli mniej niż przepisowe dwa metry? Czy istnieje może jakiś gotowy wzór takiego oświadczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mice 20.11.2006 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Mam pytanie czy ktoś z Was starał się o zgodę sąsiada na umiejscowienie pojemnika na odpady na granicy działki waszej i sąsiada, czyli mniej niż przepisowe dwa metry? Czy istnieje może jakiś gotowy wzór takiego oświadczenia? Podłączam się do pytania, zwłaszcza w przypadku gdy sąsiada nie ma, czyli działka polem stoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 20.11.2006 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Podłączam się do pytania, zwłaszcza w przypadku gdy sąsiada nie ma, czyli działka polem stoi ale ktos wlascicielem jest pomimo ze to pole moze wystarczy zwykle oswiadczenie ze wyraza zgode i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fumfol 20.11.2006 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 A może klinkier? Są takie specjalne kształtki podokienne, albo płytki klinkierowe. CRH Klinkier Tytan ma kolor grafitowy, albo Terca Stratus. A kupić można w Budmarze, przy A-2. W którym miejscu to jest i jak tam dojechać, bo nie trafiłem tam jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fumfol 20.11.2006 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Czy ktoś może buduje dom, albo już zbudował w Zakrzewie pod Poznaniem i rozwiązał tam temat instalacji internetu? TP$A stwierdziła, że nie ma warunków technicznych, Netia podobnie. Internet na modemie przez telefon radiowy to porażka. Są jakieś inne opcje w tej okolicy? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mice 20.11.2006 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Podłączam się do pytania, zwłaszcza w przypadku gdy sąsiada nie ma, czyli działka polem stoi ale ktos wlascicielem jest pomimo ze to pole moze wystarczy zwykle oswiadczenie ze wyraza zgode i tyle Jasne, tylko, że właściciel nie postawił tabliczki z nr. telefonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mice 20.11.2006 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Czy ktoś może buduje dom, albo już zbudował w Zakrzewie pod Poznaniem i rozwiązał tam temat instalacji internetu? TP$A stwierdziła, że nie ma warunków technicznych, Netia podobnie. Internet na modemie przez telefon radiowy to porażka. Są jakieś inne opcje w tej okolicy? Pozdrawiam Pozostają wszelkie sieci GSM i ich systemy dostępowe np. Blue Connect Ery czy inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 21.11.2006 04:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 A kupić można w Budmarze, przy A-2. W którym miejscu to jest i jak tam dojechać, bo nie trafiłem tam jeszcze. jak jedziesz na Swiecko to jest to zaraz za zjazdem na Przezmierowo nie sposob nie zauwazyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fumfol 21.11.2006 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 jak jedziesz na Swiecko to jest to zaraz za zjazdem na Przezmierowo nie sposob nie zauwazyc Jutro tam będę jechał. Już dzwoniłem, towar jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts