brachol 10.12.2006 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2006 oki dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 10.12.2006 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2006 Witam kupowal ktos moze kregi betonowe do studni? szukam miejsca w Poznanniu gdzi eby mozna bylo kupic takowe znam tylko Matbet Zobacz w necie firmę "Paech" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 11.12.2006 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Wielkopolanie, czy ma ktoś u siebie drewniane okna? Jeśli tak, to napiszcie proszę od jakiego producenta braliście i gdzie kupowaliście, czy jesteście zadowoleni.... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 11.12.2006 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 To ja sie wtrace mimo, ze nie mam drewnianych Zobacz w Thermofasadzie na Góreckiej (bardzo profesjonalna obsługa i motaż - duży wybór okien) albo u braci Bertrand w Przeźmierowie chyba (na rogu Rynkowej i trasy będącej przedłużeniem Dąbrowskiego na Auchan)- niech ktos mnie poprawi jak zle wskazuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 11.12.2006 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 albo u braci Bertrand w Przeźmierowie chyba (na rogu Rynkowej i trasy będącej przedłużeniem Dąbrowskiego na Auchan)- niech ktos mnie poprawi jak zle wskazuje. podobno bardzo dobra jakosc zapytaj Rezi'ego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanRopuch 12.12.2006 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 Jak w temacie. Poznań i okolice. Pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 12.12.2006 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 Uffff.... nareszcie dostałam się do komputera - nie ma to jak mąż na urlopie Znalazłam tych Braci Bertrand w internecie, już nawet dzwoniliśmy żeby dowiedzieć się co nieco. Kurcze muszę powiedzieć że szkutne te ich okienka mam orientacyjną cenę na model prestige o wymiarach 1800x1500 z montażem. Na drewnie sosnowym wychodzi +/- 2150 zł jednak w praktyce pewnie okaże się, że wyjdzie drożej. No a my trochę tych okien w domu będziemy mieli, więc może się uzbierać całkiem pokaźna sumka Ale zrobimy wycenę i na drewniane i na pcv i zobaczymy czy różnica będzie do przełknięcia. Generalnie pierwszy kontakt z Braćmi ok. A Thermofasadę jeszcze sprawdzę, bo już słyszałam o nich pozytywne komentarze - dzięki Iga za przypomnienie Wymagający inwestorze Rezi - czy mógłbyś napisać parę słów o współpracy z firmą Bracia Bertrand? Podobno jestś zadowolony z jakości okien, z montażu również? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 12.12.2006 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 dobra porządna firma ale ..........z tego co wiem koszmarnie długo czeka się na okna drewniane, w chwili obecnej większą czesć produkcji wysłają do Europy do dobrych producentów można zaliczyc tez PozBud w Luboniu - swego czasu ceny i jakosc mieli podobna do Braci B. ja co prawda mam Pcv na profilu galean 7000 w okleinie złoty dąb i musze powiedzieć że wyszły idealnie bez zastrzeżeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ROBSON68 13.12.2006 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Ja kupowałem w Arexie na ul.Bosej i jak narazie jestem zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 13.12.2006 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 dobra porządna firma ale .......... z tego co wiem koszmarnie długo czeka się na okna drewniane, w chwili obecnej większą czesć produkcji wysłają do Europy do dobrych producentów można zaliczyc tez PozBud w Luboniu - swego czasu ceny i jakosc mieli podobna do Braci B. ja co prawda mam Pcv na profilu galean 7000 w okleinie złoty dąb i musze powiedzieć że wyszły idealnie bez zastrzeżeń. No właśnie gostek coś tam wspominał, że na drewniane długo się czeka i generalnie dało się wyczuć, że bardziej poleca pcv. Mnie w okleinowanych odrzuca to, że jak się otworzy takie okno to widać biały plastik, ale podobno barwią ten plastik na kolor okleiny więc w sumie całkiem dobre rozwiązanie. A i profile galean z tego co czytałam są chwalone to i sprawa do przemyślenia. Wszystko zależy od ceny. W sobotę wybieramy się do nich obejrzeć te okna. O Pozbudzie nie słyszałam, ale dziękuję za info - mamy czas więc sprawdzimy sobie przy okazji. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 13.12.2006 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Ja kupowałem w Arexie na ul.Bosej i jak narazie jestem zadowolony Arex to profile Rehau - dobrze pamiętam? Mają chyba fabrykę w Wolsztynie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomcioB 17.12.2006 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2006 Ja planuje Pompe ciepla i trochę już w tym siedziałem, tak że służe informacją. Dzięki Łukasz, jakbyś na priv jakiś nr kontaktowy podał, byłoby super. Ja byłam na poleko, też się chętnie podzielę wrażeniami odnośnie pomp i ich przedstawicieli. Pozdrawiam Natalia Witam wszystkich sympatyków PC, czy równiez mogę prosić o namiary spradzonych dostawców tych urządzeń operujczch na terenie Wielkopolski. Jestem dopiero na etapie załatwiania formalności budowlanych, ale teraz jest najlepszy moment żeby zdecydować, czy warto budowac przyłącze gazowe, kominy i wszystkie inne niepotrzebne przy pompach gadźety. Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prymasek 17.12.2006 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2006 poszukuje ekipy w poznaniu lub okolicach http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=88560&highlight= pliski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ROBSON68 20.12.2006 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 zuczekAle ja kupowałem w Arexie okna drewniane machoniowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Meequ 20.12.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 Witam, kupował kotoś ostatnio boazerię na nadbitkę ? Gdzie i za ile ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paweu 21.12.2006 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Witam, kupował kotoś ostatnio boazerię na nadbitkę ? Gdzie i za ile ? Ja kupowałem w Wa.sz.dachu na Sycowskiej, ale już nie pomnę za ile. Poza tym oglądałem jeszcze na Lutyckiej - tartak Jawor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prymasek 21.12.2006 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Witam, kupował kotoś ostatnio boazerię na nadbitkę ? Gdzie i za ile ? 700 zł m3 Starołęcka 31 - Tartaki mazurskie czy cóś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 21.12.2006 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 poszukuje wygluszenia do drzwi bo za glosno sasiadow slychac w Castoramie sa ale nie takie kolory jak mnie interesuja wie ktos moze gdzie takie cos mozna kupic w Poznaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 21.12.2006 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Witam, kupował kotoś ostatnio boazerię na nadbitkę ? Gdzie i za ile ? Ja brałem w Mosinie, grubośc ok. 17mm, szer8 lub 10zm - cena około 24 zł/m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alison 22.12.2006 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 Wszystkim budującym Wielkopolanom życzę wytchnienia i radości w Święta Bożego Narodzenia a w Nowym 2007 Roku elastycznych portfeli i dużo cierpliwości. Przypuszczam bowiem, że będzie to jeszcze cięższy rok dla inwestorów niż mijający 2006! Trzymajcie się dzielnie!. Pozdrawiam,Alison PS. Przeprowadzkę planujemy na luty 2007! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts