awaj 06.03.2007 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 pilnie poszukuję porothermu lub zamiennika, niestety dzisiaj się dowiedziałam że hurtownia nie zrealizuje mojego zamówienia i nie mogą nigdzie znaleźć czy ktoś ma namiary? może jeszcze poniżej 7 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mitmar 06.03.2007 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 pilnie poszukuję porothermu lub zamiennika, niestety dzisiaj się dowiedziałam że hurtownia nie zrealizuje mojego zamówienia i nie mogą nigdzie znaleźć czy ktoś ma namiary? może jeszcze poniżej 7 zł proponuję spróbować u NADSTAGi w Dąbrówce Leśnej za Obornikami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majania 06.03.2007 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Porothermu albo nigdzie nie ma a jak jest to powyżej 7,00 zł/szt .... masakra... proponuję spróbować u NADSTAGi w Dąbrówce Leśnej za Obornikami A tutaj cena z kosmosu - 7,50 !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mitmar 06.03.2007 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Porothermu albo nigdzie nie ma a jak jest to powyżej 7,00 zł/szt .... masakra... proponuję spróbować u NADSTAGi w Dąbrówce Leśnej za Obornikami A tutaj cena z kosmosu - 7,50 !!! hmm; to chyba wynika z cennika...... może jeszcze EURO-MAT na Lutyckiej w Poznaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majania 06.03.2007 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Po prostu trzeba złapać się za Panoramę firm i dzwonić, dzwonić, dzwonić... jak ja dzisiaj Rozrzut cen od 6,59 do 7,50 - i raczej pytac czy jest a nie po ile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 06.03.2007 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Matko - ale te ceny skoczyly od zeszlego roku Jestem w szoku - rozumiem podwyzki, ale o 100% Ja bralam pth wlasnie w Nadstadze - mieli wtedy najtaniej w okolicach. Mozna sprobowac w Vbudzie - tel. do przedstawiciela: Andrzej Ostrowski 600091283. Ceny na styropian, cement, plyty g-k dali mi tu lepsze niz w Nadstadze, nawet plytki kupowalam u nich z ponad 25% rabatem. Z innej beczki- potrzebuje namiary na sprawdzonych stolarzy lub nie powalajace cena studia kuchenne. Kuchnie czas robic - a terminy stolarze maja na maj-czerwiec Juz nie mowic o pozostalych meblach - prawie wszytkie na wymiar Niestety slynny tu duet schodowy za meblami nie przepada a jak juz to z litego drewna robia Ale polecam ich nadal- oprocz schodow zrobili mi parapety- te tez pierwsza klasa. I jeszcze moze jakies namairy na firmy od zakladania ogrodow, i ukladanie kostki brukowej. Najwyszy czas juz sie tymi aktywnosciami zajac Bede niezmiernie wdzieczna za wszystkie namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 06.03.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Spisałam sobie niedawno z forum namiary na stolarzy od mebli.1) Stolmar Mrowino2) Salix.com.pl3) Krzysztof Wyrzykowski 601 77 16 71Osobiście jeszcze nie sprawdziłam, bo u mnie jeszcze nie ten czas, ale przez forumowiczów bardzo chwaleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 07.03.2007 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Dzięki p. Wyrzykowski ma długie terminy a ceny niestety z wyzszej polki. Bardzo mily facet - mialam okazje go poznac. Salix znalazlam. Nie wiem tylko o co chodzi z Tym Stolmarem - czy to ten w Swarzędzu? Może ktoś wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witolo 07.03.2007 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 witam czy ktos sie orientuje jakie sa w Poznaniu i okolicy ceny na Porotherm 11.5 P+W? Moze proponujecie jakis tanszy zamiennik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 07.03.2007 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 - czy ktoś buduje dom w Lusówku? Zobacz tu i tu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 07.03.2007 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Nie wiem tylko o co chodzi z Tym Stolmarem - czy to ten w Swarzędzu? Może ktoś wie? Stolmar z Mrowina. To taka wieś pod Tarnowem Podgórnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bahha33 07.03.2007 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 - czy ktoś buduje dom w Lusówku? Zobacz tu i tu. Dzięki. Zaglądałam, ale chyba poza mną już od dawna nikt tam nie zagląda Ale znalazłam stronę osiedla morskiego! Tam są moi sąsiedzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.03.2007 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Ale znalazłam stronę osiedla morskiego! Tam są moi sąsiedzi! To jesteś w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 08.03.2007 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 A z innej beczki - robil moze ktos z was system nawadniana w ogrodzie? Albo moze oczko wodne przez jakas firme? Czy sam ogrod? No i główny problem - układanie kostki brukowej. Powili czas myslec o otoczeniu domu a zauwazylam, ze nigdzie u nas nie ma tego typu namiarow. Wicionarstek twierdzi, ze nie ma u nas najlepszych firm od grodow Ale ja sama oczka nie zaloze ani kostki nie poloze - musze sie zdac na kogos Moze trafiliscie na kogos godnego polecenia? Moze wiecie tez, gdzie najtaniej zakupic taka kostke betonowa i drewniane elementy do ogrodu- jak drewniane przeslony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyrgon 10.03.2007 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 Witam,Zupełnie z innej beczki - pytanie do wykańczających już dom:)Mam na zbyciu (zostało mi z remontu) 4 m kw. paneli podłogowych, oddam za pół ceny zakupu. Może akurat komuś się nada do jakiejś kanciapy. pozdrawiam,Pyrgon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scooby 11.03.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 A buduje ktos w wlkp ten domek? albo Idalie lub Idylle lub marasa? sa to domki bardzo podobne , bylbym wdzieczny za zdjecia [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tysia18 12.03.2007 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Jestesmy zainteresowanie zakupem FEXa, czytaliśmy o nim wiele i wydaje nam się fajny, ale nie mamy go gdzie zobaczyć na zywo. Dlatego moja serdeczna prośba czy ktoś z forumowiczów z Poznania lub okolic byłby tak uprzejmy, zeby nam pokazać Fexa u siebie w domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 12.03.2007 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Szukam wykonawcy wewnetrznej instalacji gazowej. ( i nadal producenta parkietu) z tym parkietem to się podłączę... też szukam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 12.03.2007 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 czy ktoś ma jakies pojecie i moze mi pomoc? jaki beton komorkowy jest lepszy Polbet piła, czy xella piła.kosztuja tyle samo.to na 2 warstwowa sciane.czy ktos z nich budowal?_________________budowa -Puszcza Zielonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD 13.03.2007 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Mam do sprzedania betoniarkę, ok 150-200 l ( nie wiem dokładnie ale jest bardzo pojemna ), silnik 3 fazowy 1,1 kW, w stanie dobrym, wieniec nie uszkodzony, w pełni sprawna. Po wymianie łożysk w ubiegłum roku przy jej pomocy zrobiłem fundament pod płot- ostatnia jej praca.Chętnych zapraszam na http://allegro.pl/show_item.php?item=175253004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts