Altariela 03.03.2008 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Witam. Czy moglibyscie poradzic co zrobiliscie ze smieciami i gruzami po budowie? Obdzwonilem kilka firm wywozacych i cena kontenera 6m mnie powalila. Moglibyscie podac namiary na firmy, ktore robily to u Was? Jak wygladalo to cenowo? pozdrawiam Za wywóz kontenera gruzu płaciłam 125 zł (kontener z TP-KOM). Za pozostałe śmieci stawka oczywiście dużo wyższa i liczona od tony, więc warto posegregować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
denes 04.03.2008 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Za wywóz kontenera gruzu płaciłam 125 zł (kontener z TP-KOM). Jaki duzy byl ten kontener? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dotles 04.03.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Witajcie!Poszukuję sprawdzonych fachowców szpachlarzy oraz osoby, która zamontuje mi wkład kominowy do kotła kondensacyjnego.Proszę o namiary na priva. Dzięki z góry! pzdrdotles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scooby 04.03.2008 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 ~Poszukuje ekipy tynkarzy!Cem wap lub gipsowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaloska 05.03.2008 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Czy ktoś zakładał centralny odkurzacz? Szukam instalatora od tego urządzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartmaj 10.03.2008 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 witam Szukam dobrych i tanich malarzy w okolicy poznania. Polecie tez mi jakies dobre farby do malowania wnetrz. (dulux , caparol ?) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Altariela 11.03.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Za wywóz kontenera gruzu płaciłam 125 zł (kontener z TP-KOM). Jaki duzy byl ten kontener? A bo ja wiem, wyglądał na duży, jakieś 8-9 m3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 11.03.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Czy ktoś zakładał centralny odkurzacz? Szukam instalatora od tego urządzenia. MOze Altariela cos pomoze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joaz 13.03.2008 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 witam Szukam dobrych i tanich malarzy w okolicy poznania. Polecie tez mi jakies dobre farby do malowania wnetrz. (dulux , caparol ?) pozdrawiam Witaj. Co do farb to mam bardzo przykre doświadczenia z Duluxem. Złaził ze ścian całymi płatami. Przedstawiciel firmy powiedział, że to wina gruntu. Ale guzik prawda, bo grunt też był Duluxu. Pomalowaliśmy w końcy Tikkurelą. I nadal jest na ścianie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyrgon 13.03.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Co do farb, to moj wykonawca tez odradzal mi Duluxa ze wzgledu na to ze bardzo trudno sie robi wyprawki, obojetnie jak pomalujesz i tak bedzie widac + i trzeba malowac cala sciane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyrgon 13.03.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Mam na zbyciu skrzynkę elektryczną budowlaną. Zainteresowanych proszę o kontakt na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamlugi 13.03.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Witam,Czy mak ktos doswiadczenia z fabryka okien OFO? pozdrAdam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 13.03.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Z inicjatywy Forumowiczów została zorganizowana aukcja na rzecz pomocy dla Stefka syna Zeljki i Gabora syna Izy. Licytowane przedmioty są naprawdę atrakcyjne, http://forum.muratordom.pl/tu-mozesz-zobaczyc-co-licytujemy,t126304.htm Jeżeli coś Ci się spodobało i chcesz pomóc tu możesz zalicytować http://forum.muratordom.pl/a-tu-licytujemy,t126307.htm Serdecznie zapraszamy do udziału w licytacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetana 14.03.2008 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 kochani moi ...na gwałt potrzebuję fundamentowca - sprawdzonego ,dobrego, nie drogiego. Najlepiej z Poznania lub okolic Murowanej Gośliny, Czerwonaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
happygirl27 14.03.2008 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 witam,jeśli ktoś potrzebowałby solidnego, rzetelnego płytkarza do wykończenia domku to bardzo proszę o kontakt. Może zacząć w miarę szybko jeśli projekt będzie atrakcyjny pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Altariela 14.03.2008 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 witam, jeśli ktoś potrzebowałby solidnego, rzetelnego płytkarza do wykończenia domku to bardzo proszę o kontakt. Może zacząć w miarę szybko jeśli projekt będzie atrakcyjny pozdrawiam A co to znaczy "atrakcyjny projekt"?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
happygirl27 14.03.2008 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 mialam na myśli w miare duzy bo przeciez dla 2 m nikt nie bedzie zmieniał planów ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Altariela 14.03.2008 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Mam niestety rozumieć, że płytkarz ma umówioną robotę, ale jak dostanie inne zlecenie, większe, to "zmieni plany" i zostawi kogoś na lodzie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
happygirl27 14.03.2008 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 nie, właśnie kończy jutro i bedzie wolnyale chyba rozumiemy sie że nie pójdzie do następnej roboty zrobić 3 płytki prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Altariela 14.03.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Moim zdaniem żadna praca nie hańbi małe zlecenia też ktoś przecież musi wykonywać A tak poza tym czy możliwe jest obejrzenie osobiste dokonań Pana płytkarza? proszę o ewentualny kontakt na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts