kajetana 07.05.2008 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 eeee - normalną skoro gwarancja jest na dom, okna, dachówkę i instalacje to na roboty i fundament tez musi być jakaś .... bo jak mi się zawali podłoga, to co????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 07.05.2008 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Czesc. Poszukuje parkieciarza. Najlepiej takiego, ktory moze sie pochwalic polozeniem parkietu przemyslowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jareq 08.05.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 potrzebuję 32 szt. stempli podporowych wys. 2,7 m. pod belki - czy komuś gdzieś nie zalegają na lub po budowie a jeżeli nie to gdzie kupowaliście ? pilne - nawet bardzo pilne ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetana 08.05.2008 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 za max. 10 dni dołączam do grona forumowiczów, którzy na planszy "BUDOWA" przechodzą na miejsce pt. START stawianie domu w lipcu - sierpniu. Wykańczanie, instalacje i cała reszta od września (wyślig z czasem przed zimą - czy uda się wprowadzić) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scooby 10.05.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 Eh jak widzę domy w 3 miesiące np reklamowany schwabenhouse... dom musi być murowany najlepiej 2 lata...musi dobrze sie przewiać oraz przeschnąć później to wychodzi wilgoć albo pękają tynki bo ściany jeszcze lekko sie układają i przesuwają o 2mm A ja teraz szukam ekip od wykończeniówki, malarzy płytkarzy, parkieciarzy....itp proszę o dane na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciek-MZM 10.05.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 Eh jak widzę domy w 3 miesiące np reklamowany schwabenhouse... dom musi być murowany najlepiej 2 lata...musi dobrze sie przewiać oraz przeschnąć później to wychodzi wilgoć albo pękają tynki bo ściany jeszcze lekko sie układają i przesuwają o 2mm Ech jak słyszę takie teorie.. Mój dom wybudowany został w ciągu 7 miesięcy. I problem z wilgocią mam odwrotny to znaczy, że jej nie mam a raczej zima mam za mało, to raz, nic mi nie pęka i się nie przesuwa. Dom stoi 3 lata, no chyba, że te wady mają wyjść po 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akawik 11.05.2008 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 http://www.domfort.eu/index.php?p=szczegoly&id=497&o=rzuty co o tym projekcie sadziciepozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akawik 11.05.2008 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 z tym ze tutaj sa trzy kominy niestety a to podobno juz duzy koszt pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akawik 11.05.2008 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 witamczy ktos mógły mi powiedziec ile kosztować moze podpiwniczenie domutak z 50 metrów podpiwniczenia dziekuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joani 12.05.2008 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 witam, poszukuję ekipy od układanie bruku, możecie mi kogoś polecić? (okolice Swarzędza) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zasieki1 14.05.2008 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 hej! poszukuje solidnej ekipy do tynkow gipsowych, na lipiec. dzieki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyrgon 14.05.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 witam, poszukuję ekipy od układanie bruku, możecie mi kogoś polecić? (okolice Swarzędza) Poszło na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyrgon 14.05.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 A ja teraz szukam ekip od wykończeniówki, malarzy płytkarzy, parkieciarzy....itp proszę o dane na priva. Poszło na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joani 15.05.2008 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 pytałam o brukarzy- pomogliście, to spytam jeszcze o ogrodzenie z siatki. Czy oprócz Braci Olejniczak możecie mi jeszcze kogoś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mija74 16.05.2008 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Witam serdecznie budujących Wielkopolan! Mam zamiar dołaczyc do waszego grona juz w sierpniu, ale zaczęły sie pierwsze problemy budowlane - sprawdzona i umówiona ekipa murarzy rozpada się i chyba nam się wycofają Będziemy budować ściane jednowarstwową z Porothermu 44 i dość trudno znaleźć do niej dobrych fachowców. Może ktos zna lub ma takowych na swojej budowie? Bardzo będę wdzięczna za wszelkie namiary! Help me! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ROBSON68 16.05.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 mam do sprzedania 2 rolki po 10m siatki powlekanej zielonej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAG. 21.05.2008 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Może możecie polecić solidną firmę do układania kostki granitowej (miejsce układania Poznań). W dwóch firmach, które mieliśmy polecone, pracownicy "uciekli" zostaliśmy zatem na lodzie. Bardzo proszę o namiary na firmy, z których byliście zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 21.05.2008 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Może możecie polecić solidną firmę do układania kostki granitowej (miejsce układania Poznań). W dwóch firmach, które mieliśmy polecone, pracownicy "uciekli" zostaliśmy zatem na lodzie. Bardzo proszę o namiary na firmy, z których byliście zadowoleni. Artur Antkowiak 697 707 795 odzszedł z duzej firmy na swoje i powininiem mieć wolne terminy powołaj się na jego imiennika z komornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amos 24.05.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Witam, Budowanie zaczęłem jakiś rok temu przez Firmę Profinbud. Tragedia. Facet robi poszczególne etapy miesiącami, każdy etap to fuszerka i trzeba walczyć o usunięcie usterek często bezskutecznie. Każdy etap niedokończony. Próbuje instalować najgorszy i najtańszy towar. Ma może ktoś podobne doświadczenia z tą Firmą z Suchego Lasu ? Może wiecie jak przekonać tak nieuczciwego wykonawcy do realizacji swoich zobowiązań ?Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Foczki 25.05.2008 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Amos, daj zdjęcia tej fuszerki.Jeżeli masz budowane przez firmę to masz pewno umowę a w niej powinny być terminy i określone z czego ma być budowane. Jeżeli nie ma umowy to powiedzieć dowidzenia i szukać innej firmy.A gdzie jest kierbud? To na jego głowie spoczywa pilnowanie prawidłowości wykonania robót, pogonić kierbuda do roboty niech pilnuje i biega z miarką.Co do materiałów to są one znarmalizowane w większości przypadków, sprawdzić czy spełniają normy, jeżeli nie to domagać się wymiany nawet u producenta a nie wykonawcey. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts