sława05 18.02.2014 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Witam, budujemy od października 2013 Aktualnie poszukuję sprawdzonej firmy do zaprojektowania wentylacji maechanicznej. Jeśli znacie kogoś, proszę o namiary na priv. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idka 06.03.2014 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Witajcie Pozdrowienia na początku dla wszystkich użytkowników. Piszemy nocną porą z WAŻNYM zapytaniem - czy ktoś może budował w okolicy Poznania, Śremu, Środy Wlkp. dom z silki. Rozpoczynamy budowę w tym roku i ciągle bijemy się z myślami o materiale. Chcielibyśmy poznać opinie kogoś kto wybudował i już użytkuje dom z silki. Jak się ona sprawdza w codziennej eksploatacji domu? Podajemy naszego maila [email protected] - będziemy wdzięczni za wszelkie uwagi i cenne rady w temacie silki ( na forum lub na maila) Pozdrawiamy Marta i Mirek Mam ten sam problem. dzisiaj rozmawiałam z szefem dużej firmy budowlanej, który ma swój dom zbudowany właśnie z silki. powiedział, że poroterm i silka to "jeden pies" , jeżeli jednak inwestor lubuje się w wieszaniu zdjęć i półeczek na ścianie, to niech nie bierze porotermu, bo trzeba się sporo natrudzić, żeby coś powiesić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam1982 09.03.2014 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 witam czy ktoś z okolic Poznania ma u siebie położoną dachówkę "MONZAplus Maduro glazurowana" pozdrawiamAdam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
haniahm 22.08.2014 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Witam, buduję dom w Chybach od października 2013 z generalnym wykonawcą. Mamy zamiar wprowadzić się w listopadzie tego roku. Kierownikiem budowy jest osławiony Zbyszko Konieczny . Jak skończymy będę mogła napisać kogo szczególnie polecam, może komuś się przyda. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz860910 29.08.2014 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 do posadzek polecam PosGlanc, więcej na http://www.posglanc.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaiM 02.09.2014 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Koncepcja usunięcia drewnianych słupów ze strychu chyba muszę zacząć od projektanta konstruktora - możecie kogoś polecić? szukam konstruktora który podejmie się usunięcia dwóch słupów drewnianych 14/14 na strychu nieużytkowym. Chciałbym je zastąpić jedną lub dwoma stalowymi przyporami, które będą rozpierać się o wieńce na ściankach kolankowych i będą schowane w zabudowie g-k dachu. Kwestia policzenia takiej zmiany i zaprojektowania sposobu jej instalacji. Chciałbym uniknąć rozbierania dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GKacha 16.09.2014 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2014 Witam serdecznie! Poszukuję firmy, która potrafi zamontować w stropie gęstożebrowym haki o bardzo dużej wytrzymałości (ok. 600 kg) w okolicach Swarzędza. Potrzebuję zawiesić w domu sprzęt do ćwiczeń i nie bardzo wiem do kogo się zwrócić z tym problemem. Może wiecie gdzie kogoś takiego szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eilian 23.09.2014 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2014 Ratunku! Moja ekipa od wykończeniówki okazała się totalną wtopą, pilnie szukam kogoś kto dokończy po nich robotę: płyty KG, szpachlowanie, ale i trochę murarki, bo mam kilka ścian do wyburzenia (to jest remont a nie pierwotna budowa). Jeśli znacie jakiegoś kumatego fachowca, to proszę dajcie namiar, mieszkam w gm. Pobiedziska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VIEVIORA 24.09.2014 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2014 Witam Wszystkich! Wprawdzie już mieszkam i samą budowę mam już za sobą ale poszukuję dobrej firmy brukarskiej. Poprzednie dwie zwiały zostawiając mi w okól domu wielkie GGGGGGGGG. Czy ktoś mógłby mi kogoś polecić?Jeśli ktoś potrzebuje mogę polecić paru fachowców, z których usług korzystałam i jestem zadowolona.Dziękuję za wszelkie namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekwl 07.10.2014 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 WitamMoże tutaj mi ktoś pomoże.Potrzebuje dobrej ekipy do ocieplenia domu jeszcze przed zimą.Ocieplenie styropianem okolice Poznania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur Siwek 30.10.2014 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2014 witam minelo troche czasu od daty ogloszenia , ale moze ma pan jeszcze te okna dachowe o rozmiarach55x70? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szopen 05.05.2015 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2015 Mam do sprzedania coś ze dwie palety silki. Stoją na palecie od pół roku na dworze przykryte folią. Oddam w dobre ręce za stówkę, pod warunkiem, że ktoś sam po nie przyjedzie i je zabierze. Kontakt na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaitomek 10.05.2015 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 sprzedam, zamienię, odstąpię.... ROBEN PIEMONT ANTRACYT dachówka ceramiczna 29 sztuk, kolor antracyt + 3 gąsiorydeski szalunkowestyropian Poznań, Szczepankowo kontakt 509 427 531 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts