loniu 30.10.2002 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2002 Arkadly pogadaj z tym gościem: Feliks Hoffmann8174345, 601774345 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaN 30.10.2002 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2002 Hania, w oknach stałych nie ma okuć, ale możesz zastosować przynajmniej szybę P4. My w całym domu wstawiamy okna antywłamaniowe (sztby P4 i okucia WK2). Poza zabezpieczeniem da nam to lepsze samopoczucie. A alarm oczywiście powinien być bez względu na to, czy są okna bezpieczne, czy nie. magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartosz 31.10.2002 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2002 czy jest ktoś z Kalisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loniu 31.10.2002 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2002 Magda pochwal się gdzie chcecie kupować okna.... Może poproszę tam równiż o ofertę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karola 31.10.2002 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2002 Bartosz - ja jestem z Pleszewa = to bardzo blisko:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hania 31.10.2002 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2002 ja sie zdecydowalam kupic okna w M&S ze Slupska - maja na srodce swoje biuro. Calkiem przyzwoite - powiem lepiej - bartdzo dobre ceny za okna, ktore mi sie podobaja. Okna antywlamaniowe chce tylko dla mojego lepszego samopoczucia - bo jak bede chcieli to i tak wejda.Loniu - ten twoj dekarz to dobry plecenia? Mozesz dac namiar? Ile bierze od m? Mnie to czeka w przyszlym roku.Arkady - napisz na [email protected] to dam namiar w poniedzialek na czlowieka ktory podlacza wode i zalatwia te wszystkie papiery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 31.10.2002 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2002 Bartosz - a ja z Ostrowa Wielkopolskiego - to jeszcze bliżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misza 31.10.2002 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2002 Witajcie po przerwie spowodowanej uganianiem się w sprawach stropów i dachu. Loniu, chyba skończy się na polecanych przez Ciebie stropach Muchy (z Batorowa) - czy brałeś też od nich pustaki skrajne? Są droższe, ale może zaoszczędza się przy nich na betonie?Jeśli chodzi o dach to mam cieślę i dekarza w jednym godnego polecenia. Staram się do zimy zdążyć z przykryciem domu dachem i wstępnym otynkowaniem.Mam pytanie do zaawansowanych budowniczych: jak przygotowywaliście imprezę "pod wiechę"? jak to u was wyglądało, albo jak planujecie? kierownik ostatnio mi przypomniał, że czas o tym pomyśleć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartosz 31.10.2002 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2002 cieszę się że są budujący forumowicze z okolic Kalisza.Budowę zaczynam na wiosnę. Moja żona pochodzi z okolic Pleszewa bywamy tam często (Karola), a w Ostrowie Wlkp też jestem częstym gościem - dzięki Frankai Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 01.11.2002 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2002 Misza - mi nie oferowano skrajnych, więc murarze sobie radzili inaczej. Wkładali papier w kanał, stawiali nie zatkaną (uwaga obie formy niezatkaną i nie zatkaną są w ogólności poprawne i bardzo trudno wychwycić kiedy stosować którą) częścią do góry, a następnie wrzucali tam trochę betonu, żeby zatkać kanał. Bardzo istotne to było wokół miejsca przy środku stropu, gdzie miałem normalną wylewkę. W ten sposób nie następowało niepotrzebne obciążanie stropu. Bartosz na priva podaję e-mail. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loniu 04.11.2002 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2002 misza, Ja kupiłem skrajne z wygody, nie wiem czy się na tym oszczędzić, ale napewno ułatwia to pracę. Masz ambitne plany, ja boję się , że zaraz spadnie śnieg i tyle widzieli dach(a dachówka już zamówiona). Czy znacie kogoś kto dobrze muruje końcówki kominów z klinkieru potrzebuje namiarów na wczoraj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loniu 04.11.2002 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2002 Hania, Ekipa, która robi u mnie dach to zarówno cieśle i dekarze. Czy są warci polecenia to z czystym sumieniem będę mógł powiedzieć pod koniec grudnia. Widziałem ich dzieła i wydawały się ok.Cenowo są chyba korzystni - 36 zł/m kw. za cały dach (więźba, dachówka, okna, rynny). Jak chcesz namiary już teraz to daj znać - wyślę na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hania 04.11.2002 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2002 Loniu - chce namiary, prosze podaj a czy ktos juz podlaczal prad do domu jak to sie robi - na razie mam skrzynke na granicy dzialki i co dalej? Czy moge rozkladac kable w domu a potem zrobic przylacze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loniu 04.11.2002 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2002 Hania, Wysłałem ci namiary na priv.Co do przyłącza to nie ma znaczenia. Musisz tylko przewidzieć gdzie będze rozdzielnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misza 04.11.2002 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2002 loniu, plany ambitne ale nie ma wyjścia!! jak nagle śnieg nie sypnie, to za dwa tyg. wchodzi cieśla. Ekipa murarzy jest tak ambitna, że chcieliby pracować nawet w nocy na dwie zmiany, aż nie nadążają im towaru dowozić. A ponieważ dom z porothermu to by było samobójstwo tak go zostawić odkrytego na zimę. Strop zamówiony od Muchy, oni nie są za bardzo skłonni do upustów bo mają ful zamówień, ale chociaż jakość gwarantowana i termin dostaw.Czy przywieżli ci stropy hds-em? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hania 05.11.2002 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2002 czesc wszystkim Loniu dziekuje za namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loniu 05.11.2002 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2002 misza, o ile pamiętam to transport był bez HDS-u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciek s 06.11.2002 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2002 Loniu! U mnie ekipa od dachu, którą Ci poleciłem prace wykonała szybko, ale teraz mieli zrobić tylko daszek nad wejściem i bujam się z tym od 2 miesięcy - widocznie za drobna robota dla nich. Mucha już nie odbiera tel. ode mnie. Zleciłem tą robotę komu innemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pilot 06.11.2002 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2002 Odnośnie firmy M&S, to też jestem zainteresowny kupnem ich okien, ale jeszcze nie teraz tylko na wiosnę. Dom buduję w Gołuchowie. Czy ktoś ma namiary na specjalistów od zakładania dachówek. Właśnie umówiona firma wystawiła mnie do wiatru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loniu 06.11.2002 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2002 Mamy właśnie szczyt sezonu będzie ci trudno znaleźć kogoś wolnego po dobrej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts