irekp 08.04.2004 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 ryby - o ile dobrze pamiętam, to za jedną L-kę 120cm płaciłem ok. 17zł (netto?). Sprawdzę na fakturach, to jutro napiszę dokładną cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzS 08.04.2004 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 Arkadly i Pingwin - chyba zaspaliście... Uzgodniłem już montaż mojego szamba. Nie dzwoniliście do gościa, więc rozumiem że póki co z szambem Wam sie nie spieszy. Niestety mnie czas goni Mimo wszystko próbujcie dalej ciągnąć "spółdzielnię" we dwójkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzS 08.04.2004 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 Dostałem "stresowej" wysypki - chyba za bardzo się przejmuję budową. Nawet cotygodniowy "reset" nie pomaga. I co dalej? Głębsze resetowanie grozi utratą danych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Golec 08.04.2004 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 Ryby, nadproża keramzytobetonowe i strop kupiłem w Konbecie w Konarzycach (patrz www). Jesienią 2003 byli bezkonkurencyjni jakościowo i cenowo. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 08.04.2004 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 Czy te ceny są aktualne? np. nadproże L-19 długości 1.80m - 21 zł brutto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.04.2004 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2004 Niech zajączek szczodry będziei z jajeczkiem do was przybędzie, niech święconka smaczna będzie,a w Dyngusa woda wszędzie. Zdrowych i pogodnych Świąt Wielkanocnych, smacznego jajka i wesołego śmigusa dyngusa życzy Maksiu z rodzinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arkadly 09.04.2004 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2004 Czy te ceny są aktualne? np. nadproże L-19 długości 1.80m - 21 zł brutto. Chyba aktualne. Ja płaciłem 2 tygodnie temu 19zł, z tym, że od innego producenta (w Nekli - na trasie Poznań Września). Arecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 09.04.2004 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2004 Dzięki Arkadly. no to jestem mile zaskoczony . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 09.04.2004 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2004 A obecnie szukam materiału na izolacje poziomą ław fundamentowych.Co Wy położyliście drodzy forumowicze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arkadly 09.04.2004 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2004 Ja połozyłem folię IZOFREX. Jest na tyle gruba, że nawet jak rzucisz w nią bloczkiem nie ma dziury. Jak ja kupowałem w sierpniu kosztowała 5,60zł/m2. Arecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyzia 09.04.2004 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2004 Witam! W atmosferze rodem z TVN "Pod napięciem" mamy od wczoraj okna! Kto uważa, że miał do czynienia z nieprofesjonalnym podejściem niech przeczyta mój ostatni post z wątku! ŻENADA !!! Poza tym - wszystkiego najlepszego na te kilka świątecznych dni!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 09.04.2004 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2004 Ja połozyłem folię IZOFREX. Jest na tyle gruba, że nawet jak rzucisz w nią bloczkiem nie ma dziury. Jak ja kupowałem w sierpniu kosztowała 5,60zł/m2. Gdzie ją kupowałeś i ile jest w rolce metrów? Jaka szerokośćrolki? Aha, czy położyłeś ją bezpośrednio na ławie czy też na np. dysperbit czy cóś innego? pzdr. Maciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arkadly 09.04.2004 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2004 Gdzie ją kupowałeś i ile jest w rolce metrów? Jaka szerokośćrolki? Aha, czy położyłeś ją bezpośrednio na ławie czy też na np. dysperbit czy cóś innego? pzdr. Maciej. Kładłem bezpośrednio na ławie, tak aby z każdej strony ściany z bloczków wystawało. Konkretnie bloczki mają 25cm, folię dałem 40cm. Producent jest gdzieś ze Śląska http://www.izoling.pl/izofrex/index2b.htm a w Poznaniu kupiłem w Lubkam tel. 879-88-88. W rolce jest 20 metrów, szerokości wiem, że są 40 i 50 cm, ale może inne również. Arecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arkadly 09.04.2004 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2004 Właśnie zakończyłem roboty murarskie stanu surowego. Jak zwykle nie doszacowałem kosztów w kosztorysie - tym razem o 13 procent. Życzę Wszystkim Spokojnych i Wesołych Świąt Arkadly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nnatasza 09.04.2004 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2004 Dla wszystkich WESOŁYCH ŚWIĄT. Pyziu dla Ciebie szczególne - abyś w przyszłym tygodniu miała zamontowane drzwi i zakończyła przygodę z firmą od okien!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 10.04.2004 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2004 Pogodnych, rodzinnych i obfitych Świąt oraz dobrych statystyk w lany poniedziałek życzy Tommco z Grupy Łódzkiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 10.04.2004 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2004 Jeśli ktoś jest zainteresowany, mam na zbyciu nadproża keramzyto-betonowe w dobrej cenie z atestem o szer. 12 cm i dł. 180 cm, 150 cm, 120cm i 90cm. Łącznie 44 szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 10.04.2004 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2004 Mój sąsiad ma firmę transportową i przywozi mi żwir za 500,-netto za 32 tony. W sumie zużyłam ich na budowie chyba coś koło 8 czy 10 wywrotek. A na specjalne zamówienie o granulacji 8-16 płukany za 1500,-. Został użyty do drenażu a to co zostało dodawałam do betonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nnatasza 10.04.2004 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2004 pyrka - czy wozi też czarną ziemię? Jeżeli tak to za ile do Puszczykowa? Możesz się dowiedzieć? ....po Świętach naturalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 10.04.2004 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2004 Pewnie wozi. Dowiem się i dam znać. Masz na myśli konkretne miejsce, z którego miałby przywieść czy jest Ci wszystko jedno ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts