nnatasza 21.04.2004 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2004 Do wzięcia jezst 20 palet po 45 bloczków na palecie Pozdrawiam budujących 20 palet to niezła ilość. Ja się wkurzłam, jak mi zostały 2 palety ytongu i 100 szt pustaków stropowych. Powiedz mi jake dokładnie ma wymiary taki bloczek. Myślałam o płocie aby fragmentami był murowany z BK... Silką wyjdzie pewnie drożej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbys 22.04.2004 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2004 Całe szczęście że przy zakupie zaznaczyłem że to co zostanie oddaje i tak 2 palety u-220 (oczywiście w całośći zapakowane)i 13 prętów od stropu mogłem oddać.Co prawda dopiero teraz mnie poinformowali że mogą mi oddać pieniądze ale zawsze to kasa która się przyda na coś innego!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekp 22.04.2004 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2004 Oferta na Silkę już nie jest aktualna. Widać,że przeds majem można sprzedać wszystko co tylko nadaje się na budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbys 22.04.2004 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2004 jarekp - szybko sprzedałeś. To może ja dorzucę 3 cegły, 2 gary, pół 1m folii ..itp,itd TANIO!!!! [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 22.04.2004 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2004 UWAGA!!!!!!! Czy wiecie gdzie jeszcze w Wielkopolsce przyjmują zamówienia na BK po starej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzS 23.04.2004 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2004 Czy ktoś z Was myślał może o zakupie wyposażenia kuchni przed nowym vatem? Płyta ceramiczna, piekarnik itp. Podwyżki bolą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyzia 23.04.2004 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2004 GrzegorzS najpierw zorientuj się co z wyposażenia AGD ma już VAT 22% . Wydaje mi się, że min. kuchenka właśnie. Dla zainteresowanych - Amica od 01.05 drożeje o 2%. Pozdrawiam! PS. Nasz dom "poszedł" mocno do przodu - mamy już zewnętrzne ocieplenie (łącznie z siatką i klejem). Tylko w środku tynków (i tynkarzy)brak . Ale serce mi rośnie (a portfel maleje ). Dla następców - w tym roku mamy wyjątkowo dobrą ekipę murarską - mogę szczerze polecić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 23.04.2004 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2004 Znajdłam tarnawkę u siebie. Wszyskim wielkie dzięki. Zamówiłam 16kW z giętą szybką niedzieloną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbys 24.04.2004 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2004 Gratuluję magi!!! Ja stoję dopiero przed wyborem i rozpoczynam poszukiwania. Tarnawka na tym forum jest ogólnie bardzo chwalona więć też sie nia zainteresuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 24.04.2004 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2004 Polecam nadproża L-19 : 90 cm - 10 zł 120 - 15 zł 150 - 19 zł 180 - 25 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 24.04.2004 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2004 Jarko, jak Twoja budowa ? Pogoda dzisiaj dość nieprzyjemna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 25.04.2004 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2004 witam wszystjich po dłuugiej przerwie.( ale czytałem, czytałem)gratuluje postępów.Grześ- jak kupujesz płytę i piekarnik to w komplecie.taniej wychodzi.ale sprawdx ,ćzy to napewno komplet!!my kupiliśmy w M1 Gorenije ( sprzedawany jako komplwet) a kompletem nie był.nawet sie podłączyć nie dał!!!sterowanie płytą z piekarnika.zupełnie inne podejścia( wtyczki, gniazdka)ale przysłali nam po 2 tyg adapter na szczęście.działa ok. pozdrawiamz daleka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzS 25.04.2004 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2004 Komplet nie jest konieczny, chcemy mieć piekarnik wysoko (na wysokości oczu), więc tak czy siak będą montowane osobno w osobnych mebelkach. Kupuję kuchnię w Ikei i zastanawiam się nad ich sprzętem - mają Whirlpoola sygnowanego jako "Whirlpool for Ikea". Ma ktoś z tym doświadczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irekp 26.04.2004 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2004 Kochani, odsprzedam blaszany barak, który podczas budowy służył za magazyn budowlany Kupiłem go w zeszłym roku od producenta. Wymiary: szer.: 3m, dł.: 6m. Dorzucę to niego 4 stalowe kotwy i samodzielnie wykonaną drewnianą podłogę Cena: 750zł. Blaszak znajduje w Dąbrowie, na terenie przyszłego ogródka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 26.04.2004 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2004 Moje pytanie o beton komórkowy nieaktualne. Dzisiaj rzutem na taśmę dokonałem wpłaty jeszcze z Vat-em 7%. Solbet 24 cm, odmiana 600 za 5.20 brutto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbys 26.04.2004 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2004 No ryby rozkręcacie się.. U mnie właśnie suszy się wylewka podłogowa bo tak raz na tydzień wylewam jedewn pokój. Domek nabiera riumieńców!!!!!!! [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 26.04.2004 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2004 Oj chcielibyśmy aby to wszystko się szybciej toczyło. Ale niestety na bloczki musimy czekać do końca maja.Może to i dobrze bo w tym czasie ze spokojem zrobimy iziolacje i zasypkę fundamentów.Chcielibyśmy też sami ułożyć kanalizację ale troche się tego obawiamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 26.04.2004 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2004 zbysa Ty skąd brałeś Terivę?I czy sam kładłeś, bo ja się nad tym zastanawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nnatasza 26.04.2004 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2004 zbys - widzę, że podobny etap . Właśnie też mam wylane posadzki. Czy ktoś wie ile powinny schnąc zanim coś się na nich położy?? Strop brałam z Pozbruku, gdyż tylko oni mają w ofercie takie dłuuugie belki stropowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 26.04.2004 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2004 A w jakiej cenie są obecnie kształtki "U"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts