GrzegorzS 27.04.2004 04:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2004 zbys - widzę, że podobny etap . Właśnie też mam wylane posadzki. Czy ktoś wie ile powinny schnąc zanim coś się na nich położy?? Strop brałam z Pozbruku, gdyż tylko oni mają w ofercie takie dłuuugie belki stropowe. Najlepiej około miesiąca, przy zapewnionej dobrej wentylacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 28.04.2004 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2004 coś mi się spsuło bo od daaaaaaaawna nie dostawałm powiadomień , i wkońcu sama zajrzałm czy grupa jeszcze istnieje. Powiedzcie mi prosze czy "spółdzielnia odkurzaczowa" jeszcze istnieje? Miałam namiary na inną firmę jednak zdematerializowała się z rynku i szukam istniejącej, skłonnej do upustów.... My uciekajac przed vatem kupiliśmy dwa punkty grzewcze : wkład kominkowy i piec gazowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbys 28.04.2004 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2004 rybyTerivę kupowałem w stalbecie a kładłem ją sam ze szwagrem i moim majstrem z Kościana - lepiej jak jest jednak chociaż jeden "znawca"!!!! nnataszana posadzki myślę że już po aż tygodniu można coś położyć ale lepiej jak cos lekkiego np styropian, a zacząłem chodzić juz nazajutrz oczywiście podlewająć wodą i tak jak GrzegorzS = wietrzenie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 28.04.2004 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2004 Polecam dobrą i tanią terivę ze Stropexu koło Jarocina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbys 28.04.2004 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2004 OSB - GDZIE !!!!!!!!!!! Szukam i szukam i nigdzie nie ma!!!!! Gdzie mogę ją dostać??? tylko LEroy??? Czyżby wszystko na pniu wyprzedane???? [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyzia 28.04.2004 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2004 Szanowna Grupo (szczególnie Starzy Wyjadacze) - czy macie jakąś dobra ekipę tynkarską? Nasza dotąd nie pojawiła się i codziennie słyszymy, że "jutro"... Pomożecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 28.04.2004 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2004 Ja zamówiłam terivę w hurtowni 3 tygodnie temu i mam dostac ją za 2 tygodnie!!! Koszmar, może sie troszke uspokoi po maju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 28.04.2004 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2004 ori_nokoJeśli możesz to wrzuć mi na priv skąd bierzesz terivę i w jakiej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Golec 29.04.2004 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2004 Ori_noko w sprawie odkurzacza zadzwoń do firmy Rebos 601955294 i spróbuj powołać się na mnie (Maciej Golański). Instalację zakładali mi 2 tygodnie temu. Zostawili po sobie dobre wrażenie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyzia 29.04.2004 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2004 Golec - a miałeś jakąś ekipę tynkarską? Dobrą ekipę? Podaj namiary pls!Z góry dziękipozdrawiam "wierzbowo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Golec 29.04.2004 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2004 Pyzia, niestety dla mojej ekipy przejazd 40 km do mnie na budowę jest juz niemal ponad ich siły. Murarze mieszkają w okolicach Środy Wlkp. Poza tym są strasznie zawaleni robotą. Przykro mi, ale nie moge pomóc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 29.04.2004 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2004 Golec dziękuję , skontaktuję sie z nimi. Swoją droga ma ktoś normalną słowną ekipę od ogrzewania itd? Mam wprawdzie ekipę wstępnie umówioną, jednak nie jesteśmy do końca przekonani czy to jest to. Chcemy na parterze zrobić podłogówkę u góry kaloryfery. Macie kogoś wypraktykowanego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzS 30.04.2004 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2004 OSB - GDZIE !!!!!!!!!!! Szukam i szukam i nigdzie nie ma!!!!! Gdzie mogę ją dostać??? tylko LEroy??? Czyżby wszystko na pniu wyprzedane???? [/img] Poszukaj w hurtowniach płyt w Swarzędzu. Ja kupowałem parę sztuk (jakiś czas temu) w hurtowni materiałów budowlanych i płyt "Zensof" w Gruszczynie tel. 8184671 A swoją drogą to z OSB zawsze był problem. Jedynym chyba producentem tej płyty w Polsce jest Kronopol Żary który trzęsie rynkiem - i tak wyprzedaje wszystko co wyprodukuje, bo konkurencji nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbys 30.04.2004 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2004 Właśnie dowiedziałem się że osb ma 22%vat więc sobie spokojnie pocvzekam aż kronopol:evil: ja wyprodukuje a juz miałe m stracha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 01.05.2004 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2004 Widzę, że Wielkopolska świętuje poza domem. Pusto tu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 01.05.2004 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2004 raczej wszyscy świetują właśnie w okolicach swoich przyszłych domów pokłuta krzewinkami pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 03.05.2004 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2004 A ja wczoraj odebrałem ze szpitala moją żonkę i cudowną córeczkę Zuzannę, która przyszła na świat 30.04.2004 o godz. 12.14. :D :D :D Czuję się cudownie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 03.05.2004 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2004 Ryby!!! zajebiście sie ciesze!!!!serdeczne gratulacje z okazji nowego narybka!! jeszce raz :: ciesze sie z Tobą walnij fotke i daj je tu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nnatasza 04.05.2004 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2004 Ryby - gratuluje ponownie ... zrobiłam to już w "w psychologu 24h"! Czekamy na zdjęcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbys 04.05.2004 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2004 Gratuluję narybku ryba !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts