ori_noko 04.05.2004 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2004 Ryby ukłony, gratulacje dla twoich dziewczyn i dla ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 04.05.2004 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2004 RybyGratulacje http://kartki.interia.pl/podglad?kt=57&kid=2165 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzS 05.05.2004 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2004 Ryby, gratulacje! Co do świętowania, to byłem na Festynie Rodzinnym w Kamionkach. Integruję się... To już niedługo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MHAL 05.05.2004 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2004 Ryby, GRATULACJE !!! Fajne są kwietniowe dzieciaki Mój synek tez urodził sie w kwietniu i też w piątek, tyle, że juz 4 lata temu.... czas leci..... tylko my ciągle młodzi... Pyzia, fajnie, że nas odwiedziłaś. Koniecznie daj znać jak się sprawy mają z tynkami! U nas ok. W połowie maja zaczynamy robić ogrodzenie. Rzutem na taśme udało nam sie kupić materiał: siatkę, słupki, drut.....To co zobaczyłam robiąc ww zakupy przeszło moje oczekiwania... Weszłam do biura firmy byłam 4 w kolejce a pare minut potem za mną stało ok 15 osób. Szaleństwo!!!Nam się udało załapać na odbiór materiałów na połowe maja pozostali dostali terminy nawet na koniec miesiąca.... Pozdrawiam wszystkich M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loniu 05.05.2004 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2004 Ryby Gratulacje !!!!! U mnie potomkini juz za dwa - trzy tygodnie powinna się też pojawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nnatasza 05.05.2004 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2004 Loniu, Ryby! Widzę, że w natarciu są dziewczynki. Moja ma już 2,5mies. Będę Was zamęczać jej zdjęciami chyba do końca budowy . Musicie mi wybaczyć, nie mogę się opanować : http://foto.onet.pl/upload/36/48/_255231_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 05.05.2004 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2004 No i wcale Ci się nie dziwię, bo śliczne to Twoje maleństwo. A my niestety nie mamy skanera ani cyfrówki tylko lustrzankę, więc muszę coś skombinować aby się też pochwalić. Czy przy korzystaniu ze skanera fotki będą wyraźne? Loniu Wy też nie próżnowaliście na wakacjach? Nie ma to jak czynny wypoczynek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyzia 05.05.2004 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2004 Cześć! Ale się nam Grupa regularnie powiększa - Ryby gratulacje z powodu małej rybki ! Loniu i Mhal dzięki za odzew. Mhal - Wasz tynkarz oblężony przez 1,5 miesiąca. U tego "Loniowego" lepiej - w połowie maja byłby do wzięcia. Od poniedziałku akurat będzie tynkował w Sadach tak więc obadamy i mam nadzieję dogadamy się. Pozdrowionka i podziękowania jeszcze raz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nnatasza 06.05.2004 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2004 No i wcale Ci się nie dziwię, bo śliczne to Twoje maleństwo. dziękuję A tak z budowlanki i majowego weekendu - to cały ten czas poświęciliśmy na zrobienie lekkiego porządku na budowie i kopaliśmy rowy oraz doły do odprowadzenia deszczówki (niestety jesteśmy dopiero w połowie). Aż mam odciski, ale jaka sastysfakcja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbys 06.05.2004 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2004 nnatasza - fajnie miałaśJa akurat co kilka dni zalewam posadzkę w co jednym pokoju ale za to przy odwiedzinach znajomych na budowie duma mnie rozpierała... (następnym razem będę skromniejszy ale cóż to mó pierwszy dom). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyzia 06.05.2004 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2004 Halo, budujecie? Chyba tak bo bardzo tu cicho... pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbys 07.05.2004 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 Wszyscy zajęci budową, że aż strach pomyśleć, że mnie przegonią. Czy w Wielkopolsce jesszcze ktos żyje (nie budową!!!)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 07.05.2004 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 Mam tendencje do kupowania za dużej ilości towaru. I tak na dzień dzisiejszy mogę sprzedać - oczywiście taniej niż w handlu 5. Za dwa tygodnie stemple ok. 270cm szt. 60 Jakby ktos przypadkiem potrzebował na pewno się dogadamy. [email protected] Arkadly stemple jeszcze aktualne? Jeśli tak to podaj na priv w jakiej cenie za całość. Co prawda nie dla mnie ale znajomy szuka więc może mu pomogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mifim 09.05.2004 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2004 Wszyscy na budowach, a ja w pracy, żeby mieć z czego ją rozpocząć.Jak ja wam zazdroszczę.mifim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasieks 09.05.2004 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2004 Witam wszystkich!Właśnie od paru dni mamy pozwolenie na budowę no i chcemy jak najprędzej ruszyć z budową. Nasza działka mieści się w Zakrzewie i dlatego myślę, że mogę liczyć na Wasze porady i informacje odnośnie ekip. Na początek potrzebujemy ekipy do wykopania studni i założenia ogrodzenia. Jeśli ktoś ma jakieś sprawdzone ekipy proszę o info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzS 10.05.2004 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2004 Wszyscy na budowach, a ja w pracy, żeby mieć z czego ją rozpocząć. Jak ja wam zazdroszczę. mifim Niestety, to nie tak. Fajnie byłoby tylko budować ale realia są takie, że najpierw do pracy, po południu na budowę (jeśli się nie pracuje) a do tego sobota i niedziela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loniu 11.05.2004 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2004 Witaj kasieks !!! Pozdrawia Skórzewo - co prawda na forum zaliczm się już raczej do dinozaurów bo już mieszkam od 7 miesięcy ale miło słyszeć, że ktoś w naszych okolicach znowu rusza. Życzę powodzenia, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbys 11.05.2004 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2004 kasieks Cieszę sie że następna osoba będzie sie budować. W dodatku wybrałeś piękna okolicę gdzie są lasy a więc spacery murowane. Powodzenia szeroką gębą!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 11.05.2004 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2004 zbys my w sumie też nie mamy tak źle, tylko wsiadać na rowerek i jazda po terenach Wielkopolskiego Parku Narodowego. ps. Ten żółty pick-up jest na chodzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasieks 11.05.2004 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2004 Rzeczywiście okolica jest ładna, nasza działka mieści się prawie przy lesie. Na pewno będzie gdzie jeździć rowerem no i do Skórzewa niedaleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts