GrzegorzS 01.06.2004 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 Na rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariof 01.06.2004 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tsunagirl 02.06.2004 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 irekm i em_p czy moglibyście na pirva przesłać mi również namiary na cieśli-dekarzy? Nasz zeszłoroczny nas wykołował, a "zapomniał" o daszku nad wejściem. Z góry dziękuje i pozdrawiam wszystkich budujących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tsunagirl 02.06.2004 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 irekm i em_p czy moglibyście na pirva przesłać mi również namiary na cieśli-dekarzy? Nasz zeszłoroczny nas wykołował, a "zapomniał" o daszku nad wejściem. Z góry dziękuje i pozdrawiam wszystkich budujących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 02.06.2004 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 Drewno zamawiałem w tartaku w Piotrkowicach. quote] W Piotrkowicach chcą obecnie 650 zł/m3! + vat. A jeszcze 3 m-ce temu chcieli 570. I chyba tak będzie wszędzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasieks 03.06.2004 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 Poszukuję ekipy do postawienia stanu surowego, jeśli możecie mi kogoś polecić to proszę o info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeHuM 03.06.2004 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 Witajcie Wielkopolanie! Czy mogę do Was dołączyć? Przygotowuję się do budowy "swoich czterech ścian" w Szczytnikach (gm. Kórnik). Jeszcze nie mam pozwolenia, ale prędzej czy później je zdobędę, nie? Pełna optymizmu pozdrawiam wszystkich serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Design 03.06.2004 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 Wlasnie wczoraj dostalam kosztorys na dach,dach jest dwuspadowy polaczony z dachem garazu(wiem ze to niefachowo ale na pewno wiecie o co mi chodzi )jest siedem okien dachowych,205m powierzchni i .........no wlasnie,materialy(wiezba,folia,laty.dachowka cementowa ,okna Veluxa,rynny i cala reszta tych wszystkich potrzebnych drobiazgow typu gwozdzie)plus robocizna ciesli i dekarza to razem 38.800.Co mam o tym myslec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 04.06.2004 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 W Ambit Siatkogród w Czerwonaku mają duży wybór siatek i ceny można negocjować (cena netto, do tego rabat) quote] em_p jaki rabat od nich dostałeś i czy siatkę sprzedali Ci bez tego nieszczęsnego vat-u? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 05.06.2004 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2004 ecoTomek, ktoś chce zdrowo zarobić. Metr bieżący rurki z tworzywa kosztuje około 2,50 do 4,- w zależności od średnicy. Koszt wykonania wykopu położenia rury i zasypania (1 dzień pracy- 10-12 godz. x 80,-) plus robocizna ludzka i złączki itp. razem nie powinny przekroczyć 1500,-zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzS 05.06.2004 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2004 BehuM, pozdrawiam kolejną sąsiadkę (no prawie , sąsiednia wiocha) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nnatasza 05.06.2004 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2004 Witam! Boże wstawili mi okna, mam już alarm, zaprzedałam duszę Solidowi... (sianko topnieje ) a teraz szukam kominka - gdzie w wlkp można kupić hajduka lub sparthema???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeHuM 07.06.2004 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 GrzegorzS, "no prawie" sąsiadzie, z tego co widzę pewnie niebawem przeprowadzka... Kamionki miła wioska.My mamy w planie, w tym roku fundamenty, a przeprowadzka nie dalej jak pod koniec 2006 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeHuM 07.06.2004 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 Poszukujemy ekipy do wybudowania stanu surowego (od zera). Niedrogiej, solidnej, godnej polecenia.. itp. Czy znacie jakąś, która spełnia te wymagania? Proszę o namiary. Dzięki. [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
em_p 07.06.2004 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 U mnie na budowie kolejny etap zakonczony...Tym razem mogę polecić dobrego elektryka i bardzo dobrych instalatorów CO... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyzia 08.06.2004 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 A u mnie na budowie dziś ma być koniec tynkowania. Ekipa tynkarska wprawiła mnie w zdumienie ... SWOJĄ SOLIDNOŚCIĄ. Nawet nasz kierownik budowy wziął mnie "na stronę" i pytał ile im płacimy za taką jakość. I też był zaskoczony, że normalnie - 18-19 PLN za metr (zależy od "prostoty" ściany). Najwiekszą chyba niespodzianką jest terminowe rozpoczęcie robót i ... przedterminowe zakończenie . Miało być 2 tygodnie a wychodzą po 8 dniach... Jestem w głębokim szoku - od początku budowy czegoś takiego nie przeżyłam ... GORĄCO POLECAM: Zbigniew Pawlak 601 775 563 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
macleanek 08.06.2004 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 em-p, czy dobry oznacza też przystępny cenowo?Jeśli możesz dać namiary na tych fachowców to będę wdzięczny. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peyo 08.06.2004 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 Witam Możecie polecić hurtownie w Poznaniu i okolicy z rurkami miedzianymi i innymi rzeczami do instalacji c.o. i wodnej?Dziękipeyo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr.moonlight 08.06.2004 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 tanio, bo darmo, oddam kilkanaśie worków (25kg) zaprawy zbrojącej do siatki produkowanej przez Kreisel dla Rockwoola, a sprzedawanego przez tego drugiego w systemie do ocieplania budynków. oferty proszę nadsyłać pod adres [email protected], nie decyduje data stępla pocztowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ecoTomek 08.06.2004 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 ecoTomek, ktoś chce zdrowo zarobić. Metr bieżący rurki z tworzywa kosztuje około 2,50 do 4,- w zależności od średnicy. Koszt wykonania wykopu położenia rury i zasypania (1 dzień pracy- 10-12 godz. x 80,-) plus robocizna ludzka i złączki itp. razem nie powinny przekroczyć 1500,-zł. Wszystko się zgadza ale wodociągi chcą mnie namówić na kawałek wodociągu (nie indywidualnego przyłącza) więć wszystkie koszty będą wyższe: większe przekroje, droższy projekt, dwie nawiertki + jakiś hydrant na końcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts