Tom_Poznan 18.08.2004 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 Witam Forumowiczów po wakacjach! Niestety budowa (?) nie idzie najlepiej w czerwcu umawiałem się z wykonawcą na stan surowy, w przeddzień podpisania umowy gość zrezygnował a ja zostałem z ręką w ... jarekp przeczytałem ze stawiłaś dom z Silki w Poznaniu możesz mi dać namiar na wykonawców?? Wykonawcy z którymi rozmawiam deklarują termin na październik Trochę późno!! Pozdrawiam Wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom_Poznan 18.08.2004 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 Podajcie jeżeli macie listę żwirowni w okolicy PoznaniaZ góry dziekuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom_Poznan 18.08.2004 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 pyrkadzięki za namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ebi 18.08.2004 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 Gdzie kupiliscie OKNA i czy jestescie zadowoleni? Chcemy sciagnac jeszcze kilka ofert od sprawdzonych firm. pozdrawiam ebi budujemy w Zakrzewie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loniu 19.08.2004 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 Agnieszko A wysłałem ci namiary na ekipę na priva. Swoją drogę miło mi powitać nową - przyszłą sąsiadkę. Tak z ciekawości to gdzie się budujesz ja już mieszkam na Strumykowej - wjazd od akacjowej. Pozdrowionka, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 19.08.2004 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 Margolcia, mam od 2 lat piec Vitodens 200 sterowany pogodowo z zasobnikiem 150 l i mieszaczem. Żadnych problemów. Mój serwisant bardzo sobie chwali te piece. Są podobno bezawaryjne. Na razie mogę to tylko potwierdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ecoTomek 19.08.2004 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 witam Wielkopolan kto instalował lub interesował się instalacją szamba?betonowe lub plastikowe - byle tanie, szczelne i z atestem jeśli macie jakieś namiary, dajcie znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 19.08.2004 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 A my nadal czekamy na cieślę, który wejdzie dopiero w poniedziałek. Może to i lepiej, gdyż pierwszy transport drewna dotrał wczoraj a dzisiaj dostałem sms-a, że w tartaku awaria i kolejna partia dojedzie jutro. Mam nadzieję, że do soboty wszystko będzie na miejscu. pozdrówka dla wszystkich Wielkopolan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nnatasza 19.08.2004 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 Ebi - drewniane czy plastikowe? My kupiliśmy drewniane w Thermo Fasadzie na ul. Góreckiej. Sprzedają okna Dreweximu (pyt. jareko na forum o opinię o nich i była pozytywna) - okna są piękne i bardzo solidnie wykonane. Zdecydowanie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbys 20.08.2004 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 ebi-z Puszczykowa "BBZ" 8193535my akurat profil Veka i jesteśmy zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loniu 20.08.2004 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 Przestrzegam przed kupowaniem okien z firmy budvar !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka A 20.08.2004 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 Witajcie, gdyby ktoś jeszcze miał namiary na ekipy do ocieplania z zewnątrz i sufitów, będę wdzięczna.Loniu - nie znam jeszcze Skórzewa, ale chyba budujemy się niedaleko od Ciebie (wydaje mi się, że kojarzę Akacjową).To jest róg Wrzosowej a Lawendowej, dosyć duży dom z podwójnym garażem w bryle.Jesteśmy na etapie dachu (dekarze).pozdrowienia,Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
francuz 20.08.2004 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 witam wszystkich ! czy ktos buduje nie daleko zbaszynia ? a moze z porotherm 44 !? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
berka 23.08.2004 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 WITAM BUDUJĄCYCH Ja też szukam szamba więc będę wdzięczna za wszelkie namiary. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ebi 23.08.2004 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 Dziękuję za podpowiedzi w zakresie stolarki okiennej Myślę, że za trzy tygodnie zamkniemy budynek. Na marginesie, swojego dekarza nikomu bym nie poleciła. Już 2 miesiąc kończy i nie może skończyć Poszukuję inspektora budowlanego i ekipy od pracy wykończeniowych: ocieplenie poddasza, ścianki działowe g-k. Czy możecie polecić solidną ekipę od ocieplania budynku i tynków zew.? Czy, aby nie za dużo życzeń na raz Pozdrawiam i życzę wytrwałości w budowaniu – nam niekiedy jej już b. brakuje ebi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alison 23.08.2004 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 Słuchajcie, potrzebuję pomocy !!! Moja Mama robi remont w mieszkaniu (Poznań), musi skończyć przed 1 września i potrzebuje montera od zabudowy typu Komandor lub Senator. "Fachowiec" wystwił ją do wiatru, w piątek powiedział jej, że ma pogrzeb a dzisiaj poprostu nie odbiera telefonu. Czy możecie polecić uczciwych fachowców. Liczę na Waszą pomoc w wątku lub na skrzynkę Muratora. Dzięki z góry, Alison Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 23.08.2004 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 Ebi, zapraszam do siebie na budowę, kończą u mnie niedługo ocieplanie. Możesz zobaczyć, ekipa jest niedroga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbys 24.08.2004 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 Czy ktoś może polecić ekipę od przyłącza kanalizy???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbys 24.08.2004 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 GDZIE KUPOWALIŚCIE SKRZYNKI GAZOWE ???????Ceny są straszne a mnie akurat interesują plastykowe najchętniej w kolorze brąz. Leroy ma tylko blachę w ohydnym kolorze żółtym.Proszę o jakąś odp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 24.08.2004 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 Zobacz w Pharmgasie na Obornickiej zaraz za rondem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts