mironmk 24.09.2004 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2004 hej starzy kominkowcy - wczoraj odpaliłem swój kominek - rozpocząłem kolejny sezon.Drewno suszyło się rok - nie do porabania. Za to rozpalało się od razu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ecoTomek 24.09.2004 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2004 szukam kogoś kto potrafi wykonać ogrodzenie z kamienia, może doradzić i zna się na robocie jeśli znacie kogoś takiego dajcie znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 24.09.2004 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2004 No chyba i na mnie nastał czas , bym się przłączyła do swoich krajanów - dość stania z boku Witam , uściski przesyła Leszno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mylus 25.09.2004 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2004 Drodzy sąsiedzi czy ktoś z Was ma, wie kto ma lub przymierza się do zainstalowania w swoim domku rozwiązania firmy Makroterm?? Interesuje mnie kto Wam instalował, ile ta "przyjemność" kosztuje oraz czy warto inwestować w takie rozwiązanie. Będę zobowiązany za wszystkie informacje na forum lub na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 25.09.2004 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2004 osowa, czy ja dobrze slyszę? Leszno? to jest nas jusz chyba ze 3 sztuki jakis zlocik??? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nnatasza 25.09.2004 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2004 osowa - wreszcie po ponad 400 postach powróciła córa marnotrawna ! Czy ktoś zna firmę Hot land z Jarocina - w Poznaniu salon na Wołczyńskiej. Zajmuje się kominkami .... pytanie troszkę po czasie , gdyż podpisałam już umowę na wkład, montaż i obudowę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 26.09.2004 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2004 Chyba nikt nie zna. Nie chciałaś osławionej i zachwalanej Tarnawy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nnatasza 26.09.2004 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2004 Oni handlują Hajdukiem (dwustronny Vulcano) i właśnie na niego się zdecydowałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 26.09.2004 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2004 osowa, czy ja dobrze slyszę? Leszno? to jest nas jusz chyba ze 3 sztuki jakis zlocik??? pozdrawiam Tak? No zlocik to MUS !!! Tylko gdzie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 26.09.2004 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2004 hmm, teraz sie szykuje do wyjazdu... ale jak wróce , to czemu nie? coś wymyslimy...może male kameralne spotkanko w knajpce pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RolandB 26.09.2004 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2004 osowa, czy ja dobrze slyszę? Leszno? to jest nas jusz chyba ze 3 sztuki jakis zlocik??? pozdrawiam Tak? No zlocik to MUS !!! Tylko gdzie ???? pozdrawiam cie osowa gdzie dokładniej budujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 26.09.2004 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2004 osowa, czy ja dobrze slyszę? Leszno? to jest nas jusz chyba ze 3 sztuki jakis zlocik??? pozdrawiam Tak? No zlocik to MUS !!! Tylko gdzie ???? pozdrawiam cie osowa gdzie dokładniej budujesz ? Witaj , ja również pozdrawiam Cię serdecznie Osowa Sień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RolandB 26.09.2004 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2004 no tak ... mogłem się domyślić pifko wskazane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 27.09.2004 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 No to się mylnąłem z tą Górą o jakie 80 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 27.09.2004 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 hmm, teraz sie szykuje do wyjazdu... ale jak wróce , to czemu nie? coś wymyslimy...może male kameralne spotkanko w knajpce pozdrawiam OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 27.09.2004 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 Spotanko OK, ale ja mam pytanko.Ponieważ, jestem początkująca to pytam czy w papierach o pozw. na bud. trzeba mieć zapewnienie o wywozie odpadków? (Gdzieś na Forum wyczytałam coś takiego). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 27.09.2004 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 chyba nic takiego nie ma, znajomy dużą część bałaganu wpakował pod taras i drogę, i jak widze w okolicy kazdy radzi i radził sobie w sposób indywidualny, ale nie zorganizowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 27.09.2004 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 Dzięki Miron. Ty jesteś najbliższy mojej okolicy więc potwierdziłeś moje badania w gminie. Jak się okazuje w naszym kraju co kraj to obyczaj. Po wczytaniu się w wszystkie (?) wątki dotyczące papierów potrzebnych do rozpoczęcia budowy stwierdzam, że w naszej okolicy połowa chyba nie jest potrzebna. Piszę chyba bo jeszcze nie mam pozwolenia. Papiery na przyłącza poskłdane, projekt dojrzewa, a ja mam mętlik w głowie z czego i jak budować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 27.09.2004 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 Poznaniaki, płyty z demobilu z Pl. wolności wywożą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 27.09.2004 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 O rany!!!! Zadzieram kiecę i lecę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts