em_p 08.11.2004 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 passenger wysłałam ci wiadomość na priv o ekipie do ociepleń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
em_p 08.11.2004 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 passenger wysłałam ci wiadomość na priv o ekipie do ociepleń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 08.11.2004 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 ecoTomek i ebi dach paweł walczak 603199621płytki olek narczak 501038928 dajcie znać, gdyby ktoś korzystał z dachu - mam małą robótkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emes79 11.11.2004 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2004 Witam wszystkich po raz pierwszy, Aktualnie szukam (stan surowy otwarty Swarzędz Nowa Wieś):- elektryka- firmy zakładającej alarmy, ale nie firmy ochroniarskiej- drewna na kominek- ziemizałożenia standardowe czyli najlepiej dobre i tanie. PozdrawiamMarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 11.11.2004 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2004 Witajcie. Jakoś tu nie zaglądam i może przez to wiele straciłem Mam pytanie gdzie i za ile kupowaliście ostatnio styropian do ocieplania podłóg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ecoTomek 11.11.2004 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2004 dziękuję ebi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom_Poznan 11.11.2004 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2004 Witam dawno tu nie byłem ale jestem troche zalatany (no wiecie idzie zima... i co dalej??) poszukuję ekipy do nawiercenia wody do celów (ogrodniczych)Podobno jest płytko.Podzielcie się doświadczeniami, ekipami i ceną Pozdrawiam i z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 12.11.2004 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2004 dziś mija dokładnie rok w nowym domu - ale zleciało!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ebi 12.11.2004 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2004 dziś mija dokładnie rok w nowym domu - ale zleciało!!! GRATULACJE !!! I jak sie mieszka? mironmk, dzieki za namiary na plytkarza. Czy mozesz mi puscic info na priva, ile orientacyjnie kosztuje m2 ulozenia plytek u Twojego wykonawcy? Dzieki pozdrawiam ebi Tom_Poznan, jak znajde namiary, to przesle na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom_Poznan 12.11.2004 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2004 ebi możesz mi podać przyblizony koszt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ebi 12.11.2004 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2004 ebi możesz mi podać przyblizony koszt? odwiert 7m i koszt - o ile dobrze pamietam - ok. 700 zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom_Poznan 12.11.2004 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2004 ebi wielkie dzięki PS. Jak znadziesz namiary to proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ebi 15.11.2004 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 Tom_Poznan,namiary na priva. pozdrawiamebi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ebi 16.11.2004 00:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 Witajcie. Jakoś tu nie zaglądam i może przez to wiele straciłem Mam pytanie gdzie i za ile kupowaliście ostatnio styropian do ocieplania podłóg? FS20 6 cm 205 brutto emes79 namiary na elektryka na priva. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.11.2004 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 Zapraszamy wylicytowania przedmiotów przekazanych przez forumowiczów na II aukcje dla Nikoli. Na chwilę obecną licytujemy: 1. Obrazek namalowany przez Osowę zobacz obrazek 2. Obrazek wyszywany przez Tolę zobacz obrazek 3. Butelka legendarnego 'kompociku' od Emems 4. Koszulka z emblematem osoby która wylicytuje tą koszulkę, przekazne przez Emems 5. Kubek z logo Muratora 6. Kubek z logo Muratora 7. Kask budowlany z logo Muratora Zapraszamy do licytowania, z radością przyjmiemy również inne przedmioty na licytacje. Adres licytacji: http://www.dlanikoli.prv.pl Przypominamy nr konta: Stowarzyszenie Przyjaciół Osób Niesłyszących i Niedosłyszących 'Człowiek - Człowiekowi' ul. Pstrowskiego 1; 01-943 Warszawa PKO S.A. IV O/W-wa 47 1240 1053 1111 0000 0443 2036 koniecznie z dopiskiem: Na zakup implantu ślimakowego dla Nikoli Żybury W sprawach organizacyjnych kontakt [email protected] Edzia & Maksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasco 17.11.2004 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 Witam serdecznie wszystkich Wielkopolan! Myślę, że po paru latach okazyjnego przeglądania forum pora zapisać się w końcu do Klubu Budującego... W najbliższym czasie kupuję projekt - w końcu wybrałem po wielu zmianach pomysłu na dom - i w przyszłym roku na wiosnę rusza budowa. No, nie będzie łatwo, ale w końcu nikt nie obiecywał że będzie inaczej! Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klementyna 18.11.2004 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 dzień dobry Wielkopolsko!Szukam wspólników do zakupu desek dębowych dł. 1,2 m, szer. 14cm. Deski z ułożeniem kosztują 200 zł m kw. Producent jest z Opalenicy, woj. wielkopolskie. Moi sąsiedzi mają ich deski około trzech lat i chwalą sobie materiał i robotę. Mam nadzieję, że wspólnie zmniejszymy koszty naszych wymarzonych podłóg A może ktoś zna lepszą ofertę? pozdrawiam i czekam na odzew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ebi 18.11.2004 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 dopisuje sie do postu klementyny. Myslelismy o deskach jesionowych, ale debowe tez moga byc, jezeli uda nam sie uzyskac rozsadna cene. Tom Soyer ma sprawdzonego wykonawce podlog. Mysle, ze gra warta swieczki. Klementyna, jezeli chodzi o oczyszczalnie, to chyba bede wybierala miedzy dwoma producentami: sotralentz i nevexpol. Obie firmy z kapitalem francuskim ( ). Wydaja sie miec najwieksze doswiadczenie w tej branzy. Pora spotkac sie z ich przedstawicielami i omowic szczegoly. pozdrawiam ebi p.s. na forum jestem codziennie, bo budowa nabiera tempa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 18.11.2004 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 Klementyno, też prosiłabym o namiary na te deski z Opalenicy. Co prawda, jeszcze wiele czasu zanim położe podłogę. Zaczynamy dopiero wiosną ale namiary zbieram, nigdy nie wiadomo kiedy się przydadzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klementyna 18.11.2004 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 cześć dokładne namiary ma mój chłopak, więc podam jutro. Ale może ktoś z grupy zna producenta parkietów i deski dębowej godnego polecenia chyba,że wszyscy macie płytki i podłogówkę czołem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts