ebi 13.01.2005 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 Ponowię swoją prośbę: Czy możecie nam polecić CIEŚLĘ? Mamy jeszcze jedną rzecz do zrobienia przy naszym dachu. Z góry dziękuję. pozdrawiam ebi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 13.01.2005 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 mój cieśla namiary wyżej w postach, fajny, dobry i niedrogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ebi 14.01.2005 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 mój cieśla namiary wyżej w postach, fajny, dobry i niedrogi to zabieram sie za szukanie. Wielkie dzieki mironmk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BMB 15.01.2005 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2005 Hej, mam pytanie: czy może ktoś z Was zna magika od rekuperatorów z terenu wielkopolski ? (taki, który wyliczy, zaprojektuje i nie zedrze ostatnich spodni) liczę na Wasza pomoc i pozdrawiambmb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasieks 16.01.2005 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2005 Ja też dołączę się do prośby o namiary na magika od rekuperatorów. Póki co wybieram się z mężem na Budmę (25.01-28.01) bo tam na pewno będą wystawiać się firmy od rekuperatorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wolfik 16.01.2005 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2005 Witam. podaję tel do firmy która montowała rekuperator w Czerwonaku. 603-707-109, są z PoznaniaA główny magik znajduje się we Wrocławiuhttp://www.rekuperatory.plPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomjot 17.01.2005 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 Przeszukałem świeże wątki w temacie wyceny i poszukiwań ekipy do stanu surowego i ze zdziwieniem odnalazłem tam tylko śladowe głosy ludzi z Wielkopolski. Czyżby tak mało się u nas budowało? Zapytuję się w takim razie o namiary na polecane ekipy tutaj - i jednocześnie witam wszystkich Na wiosnę startuję z budową - jeśli wszystko dobrze pójdzie - na poznańskim Strzeszynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 17.01.2005 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 tomjot - poszukaj na pierwszych stronach grupy wielkopolskiej - wtedy było trochę o ekipach stanu surowego, ja mieszkam od roku, a swojej akurat nie polecam, mimo, że nie była najgorsza ( obiektywnie muszę przyznać) - może sprobuj pojeźdić po osiedlach w budowie, ja bym chyba teraz tak zrobił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BMB 17.01.2005 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 Wolfik: dzięki za namiary, juz jestem z nimi umówona na Budmiepozdrawiambmb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasieks 17.01.2005 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 Mój mąż dzwonił do Wrocławia do tej firmy i poinformowali go, że od niedawna mają swojego "magika" na terenie Wielkopolski, z tym, że ponoć dopiero się uczy. Zaproponowali nam abyśmy pojawili się na Budmie, bo tam będziemy mogli spotkać się z nim.Wolfik: czy wiesz może czy posiadacze rekuperatora z Czerwonaka są zadowoleni i jak oceniają jego pracę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wolfik 17.01.2005 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 W środę będę się widział z inwestorem z Czerwonaka i jak wyrazi zgodę to podam Wam numer do niego i bedziecie mogli sobie porozmawiać. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emes79 18.01.2005 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 Witam Tomjot - wysłałem namiary na moich murarzy na priva. PozdrawiamMarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arkadly 18.01.2005 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 Witam, czy wiecie, gdzie w okolicach Poznania mozna kupić gruz, szlakę lub cos innego nadajacego sie na utwardzenie 30 metrowego odcinka drogi?I ewentualnie za ile? [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emes79 18.01.2005 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 Witam Arkadly - wysłałem odpowiedź na emaila PozdrawiamMarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ebi 21.01.2005 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 U nas poszukiwania fachowca od podlog drewnianych na legarach trwaja. Gdybyscie mieli/znali kogos godnego polecenia, to bedziemy wdzieczni za namiary. Marzymy juz o wakacjach ... pozdrawiam ebi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wolfik 21.01.2005 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 Mogę polecić dobrą ekipę od podłóg. Są z pod Głogowa ale dużo robót wykonuja na terenie Poznania i okolic. Pracuję ze swojego jaki i powierzonego materiału.Tomasz Fiałkowski kom.604 194 766, tel 76 835 78 37 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ebi 24.01.2005 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2005 wolfik, bardzo dziekuje za namiary Przylacze gazu Ile placiliscie za doprowadzenie gazu od granicy dzialki do budynku? Mamy oferte 100 zl + VAT za mb (robocizna z materialem) - podobno cena rynkowa. Czy, aby na pewno ??? pozdrawiam ebi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gsawojtek 24.01.2005 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2005 serdecznie witam wszystkich z pyrlandii mam takie pytanko czy ktoś buduje projekt archipelagu Klementynka ponieważ tu u nas w Trójmieście nikt chyba tego nie buduje a my mamy na ten projekt wielką ochotę i chciałbym go zobaczyć na żywca o ile to oczywiście możliwe wybieram się służbowo do poznania w połowie lutego na parę dni.mogę służyć radą w zakresiezabezpieczeń instalacje cctv,sswin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 26.01.2005 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 Grupa wielkopolska zrobiła sie ostatnio zupełnie nieruchawa. A na targach ktoś był? Coś ciekawego widział? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasco 27.01.2005 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Ja na targach nie byłem, ale targowałem się o ceny materiałów, coby było trochę taniej jeszcze przed lutowymi podwyżkami... Może wiecie coś więcej na temat tego, co i o ile ma zdrożeć? Pracownicy hurtowni nie są zbyt rozmowni. Dzisiaj odebrałem pozwolenie na budowę, więc na wiosnę będę mógł ruszać z pracami. Wtedy na pewno będę wysyłał ciut więcej postów [/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts