BMB 11.02.2005 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Hej ! jestem bardzo zadowolona, bo zamknęlismy dom (okna, drzwi, brama, alarm) i to bez zadnej wpadki, wszystko porządnie i na czas ! Wasze zdrowie Panowie ! Teraz ruszamy z elektryką no i umawiamy się z kolejnymi instalatorami, bo jakoś nie możemy dobrze trafić... Tom - bardzo proszę pomęcz rekuperatory o ofertę , bo my już musimy podpisywać umowę, aby zdążyć na czas, dzieki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasco 11.02.2005 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Hej ! jestem bardzo zadowolona, bo zamknęlismy dom (okna, drzwi, brama, alarm) i to bez zadnej wpadki, wszystko porządnie i na czas ! Wasze zdrowie Panowie ! GRATULACJE!!! Poproszę o namiary na ekipy Teraz ruszamy z elektryką no i umawiamy się z kolejnymi instalatorami, bo jakoś nie możemy dobrze trafić... A macie już elektryka? Bo jak nie, mogę polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 11.02.2005 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Czy ktoś może zerknąć do tego wątku i doradzić mi nt. zlewozmywaka narożnego? http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=41279&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight= Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom_Poznan 11.02.2005 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 BMB Co wam zaproponowali i w jakich cenach? Czy można się z nimi potargować?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BMB 11.02.2005 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Pasco: frmy montujące (poza drzwiami) to firmy producenta, jeżeli chcesz wyslę Ci je na priva; co do elektyka to dzieki, ale akurat tego to mamy pewnego i sprawdzonego przez sąsiada, do tego gość podsunął kilka dobrych pomysłów, więc nie będziemy szukać innego Tom: info zaraz wysyłam na priva pozdrawiam i życze miłego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom_Poznan 11.02.2005 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasco 14.02.2005 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 Pasco: frmy montujące (poza drzwiami) to firmy producenta, jeżeli chcesz wyslę Ci je na priva; W takim razie bardzo proszę. Przyda się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paweu 16.02.2005 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 No to ja też się dopiszę do Grupy WLKP. Jestem z Lubonia, o czym np. Ryba już wie, heh. Budowa będzie w Poznaniu Krzesiny, a pracuję niedaleko od Pasco na przykład, bo w Dąbrówce ... Domek będzie miał ok. 95 m2, parterowy z poddaszem użytkowym, musimy jeszcze dopracować koncepcję, dokończyc projekt i pewnie w marcu pójdzie do urzędu. A później się dopiero zacznie, ech .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 16.02.2005 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 A macie już elektryka? Bo jak nie, mogę polecić. Pasco a może byś przesłał namiary elektryka. Będą mi robili przyłącze i muszę mieć kogoś co zorganizuje moją część w skrzynce. Dzięki Ach, no u mnie spawy się strasznie wleką, bo nasz kochany architekt brał udział w jakimś konkursie i projekt czekał i czekał nieskończony, ale jutro ma być gotowy. Fajnie Teraz chwile niepewności w Starostwie, ale tym też się będzie martwił architekt. Oj, żeby mieć już wszystkie papiery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MUREK 16.02.2005 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 Nie martw się Wciornasek na zapas - wszystko będzie dobrze . Jak złożysz wniosek o pozwolenie na budowę to nawet się nie spostrzeżesz a już będzie do odbioru Potem dopiero troszke więcej kombinacji Cię czeka ( mnie zresztą też ) ale od czego mamy to Forum ! Niech moc ROŚLIN bedzie z tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BMB 17.02.2005 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 hej Kasieks i Tom musze już podpisaywać umowę z rekuperatowami, bo nie zdążę z budową, prosze zajmijcie jakieś stanowisko powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasieks 17.02.2005 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 BMB my jeszcze niestety nie wysłaliśmy planów domu do wyceny i trudno mi powiedzieć kiedy zaczelibyśmy instalację rekuperatora. A wy kiedy zamierzacie instalację reku? Macie juz określona jakąś konkretną datę?Muszę zmobilizować męża żeby zabrał się wreszcie za to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarzeb 17.02.2005 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 Witam wszystkich WIELKOPOLAN serdecznie Jestesmy wlasnie z "dzonka" po podjeciu decyzji o wlasnej budowie. No, prawde powiedziawszy to mury juz stoja jakies 15lat -tesciu postawil i zostawil a my to po prostu skrzetnie wykorzystamy tak wiec prosba o jakies dobre sklepy (gdzie daja DUZEEEEEEEE RABATY) odnosnie wszelkiego rodzaju mat. wykonczeniowych pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiosna 17.02.2005 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 Mnostwo Poznaniakow buduje domy, ale niewielu ma czas zeby o tym opowiedziec ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Poznanianka 18.02.2005 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Jarzeb, ja jestem w podobnej sytuacji. "Przejęłam" budowę po poprzednim pokoleniu, ciągnęła się od 90 roku. To stwarza trochę problemów- np z projektem - musiałam się dostosować do cudzych pomysłów, zamiast realizować własne. Poza tym mury trochę już stały, były punktem działań miejscowych szabrowników (nic metalowego na budowie nie zostało...), trochę się pokruszyły, odpadł np kawałek stropu. Zastanawialiśmy się długo, czy ciągnąć tę budowę, czy poszukać innej działki i zacząć od nowa. Ale przeważyły walory działki i od dwóch prawie lat budujemy dalej to, co ktoś inny zaczął. Jesteśmy już na finiszu (najprzyjemniejszy moment - urządzanie wnętrz i ogrodu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarzeb 18.02.2005 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Jarzeb, ja jestem w podobnej sytuacji. "Przejęłam" budowę po poprzednim pokoleniu, ciągnęła się od 90 roku. To stwarza trochę problemów- np z projektem - musiałam się dostosować do cudzych pomysłów, zamiast realizować własne. Poza tym mury trochę już stały, były punktem działań miejscowych szabrowników (nic metalowego na budowie nie zostało...), trochę się pokruszyły, odpadł np kawałek stropu. Zastanawialiśmy się długo, czy ciągnąć tę budowę, czy poszukać innej działki i zacząć od nowa. Ale przeważyły walory działki i od dwóch prawie lat budujemy dalej to, co ktoś inny zaczął. Jesteśmy już na finiszu (najprzyjemniejszy moment - urządzanie wnętrz i ogrodu). dokladnie jestesmy w tym samym polozeniu - z tym ze dopiero zaczynamy TO BEDZIE CIEZKI ROK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarzeb 18.02.2005 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 mam pomysl MOZE SA JACYS CHETNI (zarowno dziewczynki jak i chlopcy 20 -40l ) CHCACY POGRAC W SIATKOWKE!!!!! razem ze znajomymi gramy na sali - i paru dodatkowych zawodnikow by sie przydalo aha Poznan - gramy w srody na Ratajach wymagane checi - umiejetnosci niekoniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anmamag 18.02.2005 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Jestem bardzo chętny. Jak można się z tobą skontaktować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarzeb 18.02.2005 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Jestem bardzo chętny. Jak można się z tobą skontaktować? Wyslalem wiadomosc na priva pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BMB 18.02.2005 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Kasieks: realizacja ok II połowy marca, teraz pracuje elektryk a potem instalator miłego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts