tomjot 01.06.2005 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Olkalybowa - dziękuję za namiary na piasek mundzia - jeśli to nie problem - również poproszę o namiary na gościa od piasku - porównam oferty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mercedes 01.06.2005 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 ja płaciłam za kominiarza 100 zł (po znajomości) ale słyszałam o cenach 200-400 zł.... dzieki Odbior za nami. Wyszlo 150. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niesia 01.06.2005 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 A ja dla odmiany poszukuję płyt OSB. Czy ktoś wie gdzie tanio można je dostać? Wiem, że jest to niemały wydatek dlatego zależy mi żeby kupić jak najtaniej WASZ DACH przy Auchan w Komornikach klasa III / grubosc 18 cena za 1m2 22.13 +VAT klasa III / grubosc 22 cena za 1m2 25.28 +VAT jak ktoś ma lepszą cenę chetnię sie dowiem Rezi, dzięki:) faktycznie to jest niezła cena Niestety okazało się, że cena w Wasz Dachu jest zdecydowanie wyższa- 41,09* netto za 1m2 Info z dzisiaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 01.06.2005 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 A ja dla odmiany poszukuję płyt OSB. Czy ktoś wie gdzie tanio można je dostać? Wiem, że jest to niemały wydatek dlatego zależy mi żeby kupić jak najtaniej jak ktoś ma lepszą cenę chetnię sie dowiem Rezi, dzięki:) faktycznie to jest niezła cena Niestety okazało się, że cena w Wasz Dachu jest zdecydowanie wyższa- 41,09* netto za 1m2 Info z dzisiaj... NIEMOŻLIWE - zadzwonię o dowiem sie dlaczego cena jaest tak wysoka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 01.06.2005 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Witam Niniejszym powiększam grono Wielkopolan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwka N. 01.06.2005 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Hej TOMJOT!Ja za piasek do fundamentów zapłaciłam 1500 zł za 225 ton ale bez kosztów transportu bo miałam znajomego przewoźnika. Jak chcesz to sprawdź w firmie Piach-Ziem w Gruszczynie za ile wożą. Bez transportu kosztuje u nich piasek 7,50 zł netto za tonę. Tel.8-174-821 lub kom.0609-829-921.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwka N. 01.06.2005 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Iwka Faktycznie niezła cena. A suszone też? Impregnacja ciśnieniowa czy zanurzeniowa? Ja też zaczynam się rozglądać. Ja ostatnio znalazłem ciekawą stronę: http://www.tartaki.com.pl. Hej PASCO! Właśnie przed chwilą sprawdziłam , że cena 730 zł brutto jest za drewno impregnowane zanurzeniowo. Ciśnieniowo chyba nie robią. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 01.06.2005 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 A ja dla odmiany poszukuję płyt OSB. Czy ktoś wie gdzie tanio można je dostać? Wiem, że jest to niemały wydatek dlatego zależy mi żeby kupić jak najtaniej masz wiadomosc ma PRV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TadekL 01.06.2005 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 A ja dla odmiany poszukuję płyt OSB. Czy ktoś wie gdzie tanio można je dostać? Wiem, że jest to niemały wydatek dlatego zależy mi żeby kupić jak najtaniej masz wiadomosc ma PRV Rezi, Czy ja też mógłbym prosić o tę informację na priwa??? Będę płytę OSB potrzebował na podłogę na stryszku. Z góry dzięki TadekL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niesia 01.06.2005 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 A ja dla odmiany poszukuję płyt OSB. Czy ktoś wie gdzie tanio można je dostać? Wiem, że jest to niemały wydatek dlatego zależy mi żeby kupić jak najtaniej masz wiadomosc ma PRV Czy moge prosić o przesłanie raz jeszcze bo niestety nie otrzymałam tej wiadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kopi 01.06.2005 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Witam serdecznie wszystkich Wielkopolan . Niedawno staliśmy sie z małżowinką włascicielami kawałka tego świata. Jak to zawsze na początku bywa - projekt... Czy ktos z Was zbudował lub buduje dom ZENIT z kolekcji Domusa (lub podobny)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarko 01.06.2005 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Ja za piasek do zasypania fundamentów płaciłem 300 zł za wywrotkę 27 ton. Ten gość ma jeszcze większe samochody. Przypuszczam że jeżeli ktoś będzie brał np. 200 ton to jeszcze dogadacie się co do ceny. Podaje namiary 602-738-328 wozi ze żwirowni w Iwnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BMB 02.06.2005 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Kochani ! poszykuję kogoś solidnego i niedrogiego do obłożenia betonowych schodów drewnem będę wdzięczna za każdy sprawdzony namiarbmb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariof 02.06.2005 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 witamporadzcie gdzie kupic tanie dobre okna PCV - przeznaczenie -garaz najlepiej jak by mogły byc w kolorach wg palety RAL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paweu 03.06.2005 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Mariof, ja dostałem dość optymalne wyceny minn. z tej firmy :MARTOM Granops, Matuszczak Sp. J.Ul. Sołecka 38, 62-020 Swarzędz - JasinTel. (061) 818-60-49 Fax. (061) 817-22-39e-mail: [email protected] http://www.martom.biz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gerion 03.06.2005 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Muszę się podzielić radością Własnie wróciłem z zalewania ław! Od rana do południa był koniec, jeden dzień kopanie ław, drugi dzień kręcenia zbrojenia i dziś zalanie... Poszło pięknie, cztery pełne gruchy, zawibrowane i wygładzone. Nie ma jednak jak patrzeć murarzom na ręce, żadnej wody do gruchy, pięknie przegarnięte, zbrojenia uniesione tam gdzie podkładki weszły w glinę, całość dokładnie wibrowana. Chyba w weekend zacznę pisać dziennik pozdrawiam Gerion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 03.06.2005 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Poszukuje kory do ogrodu, dosyć dużo bo ok 15m3możecie się podzielić namiarami i cenami w okolicach Poznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasco 06.06.2005 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Muszę się podzielić radością Własnie wróciłem z zalewania ław! Od rana do południa był koniec, jeden dzień kopanie ław, drugi dzień kręcenia zbrojenia i dziś zalanie... Poszło pięknie, cztery pełne gruchy, zawibrowane i wygładzone. Nie ma jednak jak patrzeć murarzom na ręce, żadnej wody do gruchy, pięknie przegarnięte, zbrojenia uniesione tam gdzie podkładki weszły w glinę, całość dokładnie wibrowana. Chyba w weekend zacznę pisać dziennik pozdrawiam Gerion No to teraz czekają cię już tylko same przykrości - wydatek za wydatkiem A te cztery gruchy to wlałeś tylko na ławy, czy na cały fundament? Bo u mnie przy ławie 30x50cm i długości ok. 70m wyszło 9 kubików betonu (czyli dokładnie jedna grucha). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 06.06.2005 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Witamy na forum Trzymam kciuki za was ... dużo pracy, nerwówki utarczek z wykonawcami przed wami ale koniec będzie piekny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ama Ranta 06.06.2005 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Witaj Amaranta!! spojrzałam na te wycene, hmmm, specem nie jestesm, ale jesli ten domek (bardzo ładny swoja droga:) ) mialby kosztowac 250 000 tys bez vatu, wlasciwie w stanie surowym (bo nie widze na wycenie wykonczenia "pod klucz") to nie jest to chyba rewelacyjna cena, ale jak juz wspomnialam, nie jestem specjalistka w tej dziedzinie :) wyczytalam tez, ze budujesz na polnocny-wschod od Poznania, wiec mamy niedaleko, prawie po sasiedzku trzymam kciuki i pamietaj, ze trzeba miec twarde serce jak sie buduje dom (ja sie tego caly czas ucze ) pozdrawiam i miło Cie poznac!!! do dzieła!! :) mundzia Mundzia, cena 250 000,- zawiera 7% VAT-u - na szczęście! ) ale to i tak się okazuje, że te ceny są chyba z kosmosu... W cenie są tynki wewnętrzne i izolacja dachu oraz obłożenie go płytami kartonowo-gipsowymi. Ty też się budujesz w Puszczy?? Pewnie od strony Czerwonaku? Bo jeszcze nie spotkałam nikogo, kto by od Kiszkowa się chciał budować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts