ryby 09.07.2005 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Jeśli chodzi o dach to osobiście polecam "Tinę" z Czarnej Roli w Poznaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CGRZAD 09.07.2005 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 WITAM POZNANIAKOW CZY KTOS MOZE MNIE POLECIC DOBRA I GODNA ZAUFANIA FIRME BUDOWLANA. JA SZUKAM FIRMY DO BUDOWY MOJEGO DOMU W CHYBACH W STANIE SUROWYM OTWARTYM ALBO ZAMKNIETYM. Z GORY SERDECZNIE DZIEKUJE. Oto moj dom. http://www.stylowydom.com.pl/projekty/dnw/dnw.html http://www.stylowydom.com.pl/projekty/dnw/images/bzs1_front_01.jpg POZDRAWIAM CZESLAW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARIANNA01 10.07.2005 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 no cześć jestem u Was pierwszy raz i widze że wszyscy jesteście dobrzy w temacie. My dopiero wybieramy projekt i budowa na razie kojarzy mi sie tylko z artykułami z muratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TadekL 10.07.2005 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 no cześć jestem u Was pierwszy raz i widze że wszyscy jesteście dobrzy w temacie. My dopiero wybieramy projekt i budowa na razie kojarzy mi sie tylko z artykułami z muratora Witamy w klubie budujących - czyli zwariowanych ludzi, którm jeszcze coś się chce Życzymy udanego wyboru projektu. Zobaczysz - będzie dobrze. Pozdrawiam TadekL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Poznanianka 11.07.2005 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 szukam ziemi do ogrodu - jeśli już macie swoje założone - to skąd braliście ziemię ? za ile ? szukam też stolarza do zrobienia balustrad zewnętrznych i wewnętrznych ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzS 11.07.2005 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 A ja mam pytanko o namiary na solidną, niedrogą ekipę układającą kostkę granitową. Macie może jakieś doświadczenia w tym temacie ? Potrzebuję też trochę ziemi ogrodowej.To tak przy okazji. Jakieś ceny. Dom w Borówcu. Pozdrawiam, O brukarzy zapytaj w betoniarni w Borówcu - właśnie zrobili sobie kilka miejsc parkingowych wyłożonych granitem, wygląda to porządnie. O ziemię z kolei najbliżej chyba do Daszewic - sklep ogrodniczy Socha, producent ziemi ogrodniczej. Chyba że chcesz taką zwykłą ziemię (humus), zawsze trochę ma Grzegorzewicz w Borówcu (jak na łuku koło nowej apteki skręcisz w prawo). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Śliwiok 11.07.2005 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 GrzegorzS,(jak na łuku koło nowej apteki skręcisz w prawo).W prawo jadąc od strony Kamionek czy od trasy katowickiej ?... może jakieś cenki... pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzS 11.07.2005 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Od Katowickiej, skręcasz w prawo na łuku i zaraz po prawej masz góry piachu. Ceny ziemi nie znam, ale np. piach za kamaza 150 złociszy. Zresztą zadzwoń do niego i zapytaj 602 688 348. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Śliwiok 11.07.2005 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 11.07.2005 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 witam jakis czas tutaj nei zagladalem ale teraz budowe czas zaczac (tzn w tym roku fundament) i szukam ekipy ktora mozecie polecic do takiej roboty budowa w Krzesinach pozdrawiam ponawiam pytanie o solidnych murarzy zna ktos tak na wrzesien potrzebowal bede Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Acidtea 11.07.2005 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 jest ktoś w tej grupie, kto buduje się w Paczkowie lub okolicach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasco 11.07.2005 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Popatrz na mapkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasco 11.07.2005 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 No, dorobiłem się wreszcie albumu. Na początek taki prosty, bez opisów. A tutaj link Zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piwkoo 12.07.2005 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Poszukuję sprawdzonych ekip do stanu surowego. Zaczynam na wiosnę, ale powoli trzeba już zacząć się rozgladać za:- murarzami- ekipy od dachu Jezeli możecie mi pomóc, to chętnie przyjmę wszystkie namiary na priv. Budyję w Sadach, za Przeźmierowem. Gdzie w tamtych okolicach zaopatrywać się w materiały budowlane. Jezeli macie jakieś namiary to także prześlijcie. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasco 12.07.2005 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 PiwkooJa zaopatruję się w V-Budzie i VitroChemie. Być może będę mógł tobie polecić ekipę od dachu, ale to się zobaczy jak zrobią u mnie (za miesiąc) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klementyna 12.07.2005 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 kochani szukam zduna do obudowania kominka starymi kaflamirobota - wiocha za Mosinądzięki za pomocklementyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariof 12.07.2005 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 jest ktoś w tej grupie, kto buduje się w Paczkowie lub okolicach? ja mieszkam (i nadal buduję się) w Czerlejnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klementyna 12.07.2005 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 i kafelkarza też szukam bezskutecznie, bo to teraz sezon, ale może ktoś pomożeliczę na Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pingwin 13.07.2005 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Ratunku, kafelkarz mi uciekł (nawet nie wziął pieniędzy i sięnie pokazuje) a w lipcu miała być przeprowadzka - jeśli macie jakiegoś solidnego, co dokończy kuchnię i łazienkę, będę wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klementyna 13.07.2005 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 jak widzisz (czytasz) chyba z kafelkarzem będzie ciężko, bo nikt się do mnie z pomocą nie odezwałze zdunem też słabo choć kilka życzliwych głosów na priva dostałam - dzięki - ale też tylko takich, że nikt nie znaja mogę polecić mojego elektryka i posadzkarza i murarza też, ale myślę, że on teraz wiele zarobiony jestcały czas liczę, że nagle ten kafelkarz się objawipozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts