pyrka 17.09.2005 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2005 Takie domki stoją w Suchym Lesie na ul.Sprzecznej i w jej okolicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.09.2005 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2005 Poszukuje dobrego i sprawdzonego kierownika budowy z Poznania lub okolic. Potrzebny praktycznie od zaraz. Pomóżcie!!! Napiszcie też ile płaciliście za prowadzenie budowy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiesiek_N 17.09.2005 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2005 Takie domki stoją w Suchym Lesie na ul.Sprzecznej i w jej okolicach. No patrz, a ja przez Suchy Las jeżdżę na moją działkę.. wiesz może gdzie dokładnie jest Sprzeczna, która strona jadąc od Poznania? Chętnie zobaczę Kropkę w naturze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 17.09.2005 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2005 Jak jedziesz ul.Obornicką i przez wiadukt, to skręcasz w prawo w miejscu, gdzie wiadukt się kończy jeszcze przed Tartakami Koszalińskimi. To jest Sprzeczna. Domki stoją na końcu po prawej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 19.09.2005 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Witam Doradźcie proszę, gdzie mozna kupić stosunkowo tanie (a dobre!) parapety z konglomeratu, może też być z mamruru taniego (wiem, to pojęcie abstrakcyjne ). Przeszukałam Grupe Wlkp i znalazłam tylko tyle z 16.05.04 KaiM - masz w 100% rację! Czy ktoś z was kupował parapety z konglomeratu - jeżeli tak, to gdzie i za ile? nnatasza konglomerat kupiłem w Puszczykowie. Ceny przy sobie nie mam ale dam ci na priv. Zbys Masz jeszcze te namiary??? Mogę prosićhttp://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons6/5.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasco 19.09.2005 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Ja ostatnio znalazłem na budowie reklamę. Postaram się nie zapomnieć i przynieść - ale jakie mają ceny - nie mam pojęcia. Niedaleko mnie jest też italica http://http:\\italica.pl, tyle że nie wiem, czy prowadzą sprzedaż detaliczną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 19.09.2005 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Italica w tej chwili sprzedaje wyłącznie marmur, taki co by nam pasował kosztuje 360,-zł netto za m2, na razie nie mamy porównania, ale to ponoć drogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 19.09.2005 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 mam pytanie: gdzie kupowaliscie beton na lawe w okolicach Krzesin i jaka cena za B 15 i B 20?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 19.09.2005 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Będę kupować parapety z konglomeratu w Stalowej Woli. Ktoś na forum polecał, już rozmawiałam z producentem, nie chcą przysłać transportem ani kurierem. W najbliższym czasie mam jechać w delegację w te okolice, więc sobie przywiozę. Cena 170,- + VAT/m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fiolek 19.09.2005 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 szukam sprawdzonej ekipy do więźby + deskowanie z okolic Poznania . Termin przełom wrześna i października. Bedę wdzięczny za każdy "namiar" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 20.09.2005 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Będę kupować parapety z konglomeratu w Stalowej Woli. Ktoś na forum polecał, już rozmawiałam z producentem, nie chcą przysłać transportem ani kurierem. W najbliższym czasie mam jechać w delegację w te okolice, więc sobie przywiozę. Cena 170,- + VAT/m2. O rany toż to szmat drogi A maja oni jakąś stronkę do pooglądania??? A jakiej grubości zamówiłaś te parapety??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 20.09.2005 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Tu jest adres stronki, można pooglądać:http://www.marmur.com2.pl/ Jeśli mam wydać 2500,- na parapety na miejscu albo 1300,- ściągając z daleka, to wolę te drugie. Nawet gdy koszt przewozu wyniesie 200,- zł, będę 1000,- do przodu. Moim zdaniem opłaca się, ale to zależy jakie kto ma zasoby pieniężne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 20.09.2005 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Zdecydowanie się opłaca! Dzięki za namiary, dzisiaj zaczynamy działać w tym kierunku na dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 20.09.2005 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Pyrka Ty który wybrałaś??? Bo te kolorki na tej stronce są takie mało wyraźne Ciekawa jestem jak wygląda w realu Nr "3" białe tło, brązowy nalot (jasny) http://www.marmur.com2.pl/rys/3j-ok.jpg i Nr "9" białe tło, popielaty nalot (jasny) http://www.marmur.com2.pl/rys/07.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 20.09.2005 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Trudno wyczuć jak wyglądają, pojadę to zobaczę. Z parapetami wewnętrznymi się nie pali, więc czekam na delegację, żeby jeszcze zmniejszyć koszty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 20.09.2005 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Chętnie przeczytam jak to wszystko wyszło, a jeszcze chętniej zobaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paweu 21.09.2005 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 mam pytanie: gdzie kupowaliscie beton na lawe w okolicach Krzesin i jaka cena za B 15 i B 20? pozdrawiam Ja brałem beton ze Stan Budu. B 20 za 230 + 20 za pompę za m3 o ile dobrze pamiętam. Gdzie masz budowę na Krzesinach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
REX RoD 21.09.2005 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Szukam stolarza do zrobienia kuchni na wymiar. Poszukuję człowieka z odrobiną wyobraźni i otwartego na pomysły inwestora. No i oczywiście taniego Z góry dzięki za wszelkie info -> ślijcie na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fiolek 21.09.2005 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Może został wam grunt po robotach ziemnych ?Muszę trochę podnieść teren. Budowa na północ od Poznania ,kierunek na Koziegłowy, Czerwonaka.Nie jestem "wybredny" , może być glina piasek . ślijcie na prima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
areq 21.09.2005 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 ......... Poszukuję człowieka z odrobiną wyobraźni i otwartego na pomysły inwestora. No i oczywiście taniego Z góry dzięki za wszelkie info -> ślijcie na priva Uuuu Panie takiego to tylko w Erze!!!! :) Na priv wysłałem info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts