wojtekn 26.09.2005 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Potrzebny mi jest płytkarz od zaraz z Poznania lub okolic wiadomo dojedzie. Nawaliła mi ekipa i termin mnie goni. Zaznaczam że nie chodzi mi o najtańszego tylko najlepszego. Podajcie mi jakieś namaiary pliss. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 27.09.2005 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Wojtku. Mogę Ci podrzucić, ale dopiero za jakiś tydzień lub 2 , bo ma jeszcze robotę u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KRadzi 27.09.2005 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 ... i wchodzą podbitkowcy... Dobrzy sa? Jesli tak to mozna by jakis namiar na nich? Pozdrowienia KR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KRadzi 27.09.2005 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 ... i wchodzą podbitkowcy... Dobrzy sa? Jesli tak to mozna by jakis namiar na nich? Pozdrowienia KR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtekn 27.09.2005 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Wojtku. Mogę Ci podrzucić, ale dopiero za jakiś tydzień lub 2 , bo ma jeszcze robotę u mnie. Kurcze dzięki, ale to za długo. Nie moge czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyzia 28.09.2005 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 CześćStarga gwardia wpadła i widzi, że potrzebna pomoc do kafli - najlepszy ze wszystkich naszych fachura - taktowny, słowny, staranny, nienajdroższy- gorąco polecam do wszystkich wykończeniowych spraw ( w tym płytki) - p. Krzysztof Stafecki - tel 501 869 388. Nie wiem tylko jak z terminami u niego bo jest dobry i ma dużo chętnych, ale próbować można...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agga 29.09.2005 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Właśnie skończyliśmy fundamenty, ale po postach widać, że i inni nie próżnują. Z którego tartaku w okolicach Szczepankowa/Krzesin braliście drzewo na więźbę? Co do pytań o beton mogę powiedzieć o bardzo pozytywnych doświadczeniach ze Stan Budem z Garbów. Mają tam też ładnie zwibrowane bloczki na fundament i w dobrej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 30.09.2005 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Właśnie skończyliśmy fundamenty, ale po postach widać, że i inni nie próżnują. Z którego tartaku w okolicach Szczepankowa/Krzesin braliście drzewo na więźbę? Co do pytań o beton mogę powiedzieć o bardzo pozytywnych doświadczeniach ze Stan Budem z Garbów. Mają tam też ładnie zwibrowane bloczki na fundament i w dobrej cenie. witam a nie ma Twoja ekipa przypadkiem wolnego czasu jakos na dniach bo moja mi nei przyjechala i ciezko kogos znalezc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciek-MZM 30.09.2005 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Właśnie skończyliśmy fundamenty, ale po postach widać, że i inni nie próżnują. Z którego tartaku w okolicach Szczepankowa/Krzesin braliście drzewo na więźbę? . osobiscie bralem w Gadkach nie narzekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Apolodoros 30.09.2005 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Wojtku. Mogę Ci podrzucić, ale dopiero za jakiś tydzień lub 2 , bo ma jeszcze robotę u mnie. Witam a czy mozesz podac namiary na tego plytkarza - musze powoli szukac ekipy. dzieki pozdrawiam, Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 30.09.2005 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Cześć Starga gwardia wpadła i widzi, że potrzebna pomoc do kafli - najlepszy ze wszystkich naszych fachura - taktowny, słowny, staranny, nienajdroższy- gorąco polecam do wszystkich wykończeniowych spraw ( w tym płytki) - p. Krzysztof Stafecki - tel 501 869 388. Nie wiem tylko jak z terminami u niego bo jest dobry i ma dużo chętnych, ale próbować można... pozdrawiam wcale nie, ale mój to ma terminy na wiosnę 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 01.10.2005 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2005 witammacie moze namiar na miejsce gdzie mozna w Poznaniu kupic gotowe zbrojenie lawy?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 02.10.2005 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2005 Zbrojarnia Poznań- Połnoc na Lutyckiej obok hurtowni EURO MAT, Remo-bud na Góreckiej na przeciw Panoramy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 02.10.2005 04:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2005 Zbrojarnia Poznań- Połnoc na Lutyckiej obok hurtowni EURO MAT, Remo-bud na Góreckiej na przeciw Panoramy. ok dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 03.10.2005 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 REX RoD , nie odbierasz prywatnych wiadomości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komar 03.10.2005 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 hej wielkopolanie moze ktoś z Was skończył juz budowe i ma niepotrzebne stemple pozyczyc lub odsprzedac .Jesli tak to prosze o kontakt tel 0609070033 lub tutaj lub e mail [email protected] pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
areq 03.10.2005 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Witam Zostały mi prawie dwie palety pustaków kominowych /wentylacyjnych/ jeśliby ktoś reflektował,to oddam za pół ceny. Palety stoją wewnątrz budynku, plus to to że deszczyk na nie nie pada:) Minus - że trzeba będzie użyć ręcznego środka transportu do wyniesienia na zewnątrz,ale to już bym przyszykował. Po dalsze info proszę na priv. BTW potrzebuję namiarów gdzie najlepiej kupić drzwi zewnętrzne z naświetlem bocznym z szybą P-4 w dobrej cenie. Widziałem fajne Pol-Skone za ca. 3500zł ,może ktoś wie gdzie kupić taniej drzwi podobnej klasy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasco 03.10.2005 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Witam BTW potrzebuję namiarów gdzie najlepiej kupić drzwi zewnętrzne z naświetlem bocznym z szybą P-4 w dobrej cenie. Widziałem fajne Pol-Skone za ca. 3500zł ,może ktoś wie gdzie kupić taniej drzwi podobnej klasy... Patrzyłeś w Budom-Markecie? To dość blisko. Link tutaj Spróbuj może też eko http://www.eko.win.pl/ i Progress http://www.progressdrzwi.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gerion 03.10.2005 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 hej wielkopolanie moze ktoś z Was skończył juz budowe i ma niepotrzebne stemple pozyczyc lub odsprzedac .Jesli tak to prosze o kontakt tel 0609070033 lub tutaj lub e mail [email protected] pozdrawiam Mam około 80 szt. Długość 2,8-3. Do odbioru Kostrzyn WLKP (swoim transportem niestety). Po 3,5zł sztuka. pozdrawiam Gerion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
areq 03.10.2005 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Witam BTW potrzebuję namiarów gdzie najlepiej kupić drzwi zewnętrzne z naświetlem bocznym z szybą P-4 w dobrej cenie. Widziałem fajne Pol-Skone za ca. 3500zł ,może ktoś wie gdzie kupić taniej drzwi podobnej klasy... Patrzyłeś w Budom-Markecie? To dość blisko. Link tutaj Spróbuj może też eko http://www.eko.win.pl/ i Progress http://www.progressdrzwi.pl/ Dzięki :Pasco ...podoba mi się oferta progressu....wjadę jutro porównac oferty. Jak tam budowa? Działasz jeszcze coś w tym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts