Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

grupa wielkopolska

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Cześć

Starga gwardia wpadła i widzi, że potrzebna pomoc do kafli - najlepszy ze wszystkich naszych fachura - taktowny, słowny, staranny, nienajdroższy- gorąco polecam do wszystkich wykończeniowych spraw ( w tym płytki) - p. Krzysztof Stafecki - tel 501 869 388. Nie wiem tylko jak z terminami u niego bo jest dobry i ma dużo chętnych, ale próbować można...

pozdrawiam

Właśnie skończyliśmy fundamenty, ale po postach widać, że i inni nie próżnują. Z którego tartaku w okolicach Szczepankowa/Krzesin braliście drzewo na więźbę? Co do pytań o beton mogę powiedzieć o bardzo pozytywnych doświadczeniach ze Stan Budem z Garbów. Mają tam też ładnie zwibrowane bloczki na fundament i w dobrej cenie.

Właśnie skończyliśmy fundamenty, ale po postach widać, że i inni nie próżnują. Z którego tartaku w okolicach Szczepankowa/Krzesin braliście drzewo na więźbę? Co do pytań o beton mogę powiedzieć o bardzo pozytywnych doświadczeniach ze Stan Budem z Garbów. Mają tam też ładnie zwibrowane bloczki na fundament i w dobrej cenie.

witam

a nie ma Twoja ekipa przypadkiem wolnego czasu jakos na dniach bo moja mi nei przyjechala i ciezko kogos znalezc :(

Cześć

Starga gwardia wpadła i widzi, że potrzebna pomoc do kafli - najlepszy ze wszystkich naszych fachura - taktowny, słowny, staranny, nienajdroższy- gorąco polecam do wszystkich wykończeniowych spraw ( w tym płytki) - p. Krzysztof Stafecki - tel 501 869 388. Nie wiem tylko jak z terminami u niego bo jest dobry i ma dużo chętnych, ale próbować można...

pozdrawiam

wcale nie, ale mój to ma terminy na wiosnę 2006

Witam

Zostały mi prawie dwie palety pustaków kominowych /wentylacyjnych/ jeśliby ktoś reflektował,to oddam za pół ceny. Palety stoją wewnątrz budynku, plus to to że deszczyk na nie nie pada:) Minus - że trzeba będzie użyć ręcznego środka transportu do wyniesienia na zewnątrz,ale to już bym przyszykował:). Po dalsze info proszę na priv.

BTW potrzebuję namiarów gdzie najlepiej kupić drzwi zewnętrzne z naświetlem bocznym z szybą P-4 w dobrej cenie.

Widziałem fajne Pol-Skone za ca. 3500zł ,może ktoś wie gdzie kupić taniej drzwi podobnej klasy...

Witam

BTW potrzebuję namiarów gdzie najlepiej kupić drzwi zewnętrzne z naświetlem bocznym z szybą P-4 w dobrej cenie.

Widziałem fajne Pol-Skone za ca. 3500zł ,może ktoś wie gdzie kupić taniej drzwi podobnej klasy...

Patrzyłeś w Budom-Markecie? To dość blisko.

Link tutaj

Spróbuj może też eko http://www.eko.win.pl/ i Progress http://www.progressdrzwi.pl/

hej wielkopolanie moze ktoś z Was skończył juz budowe i ma niepotrzebne stemple pozyczyc lub odsprzedac .Jesli tak to prosze o kontakt tel 0609070033 lub tutaj lub e mail [email protected] pozdrawiam

Mam około 80 szt. Długość 2,8-3. Do odbioru Kostrzyn WLKP (swoim transportem niestety). Po 3,5zł sztuka.

pozdrawiam

Gerion

Witam

Patrzyłeś w Budom-Markecie? To dość blisko.

Link tutaj

Spróbuj może też eko http://www.eko.win.pl/ i Progress http://www.progressdrzwi.pl/

Dzięki :Pasco ...podoba mi się oferta progressu....wjadę jutro porównac oferty. Jak tam budowa? Działasz jeszcze coś w tym roku?