ecoTomek 24.10.2005 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 A u mnie na budowie przy spawarce 16 A nie wystarczało i przy agregacie tynkarskim też. Mam nadzieję, ze już nie będę potrzebował takich machin. faktycznie trzeba uważać na spawarki i inne machiny oblężnicze u mnie akurat spawania nie było a agregat do posadzki był na ropę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 24.10.2005 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 Amaranta - my się znamy w realu również Witaj!! Domek masz fajny ale dzidzia przeurocza!! Pozdrawiam!! Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paweu 25.10.2005 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 faktycznie trzeba uważać na spawarki i inne machiny oblężnicze u mnie akurat spawania nie było a agregat do posadzki był na ropę Ale i tak mam 16 A, bo większy przydział mocy to dodatkowe 500 zł dla ENEA (+ vat oczywiście...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 25.10.2005 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Witamgdzie w Poznaniu mozna obejrzec kabiny prysznicowe w wiekszej ilosci wzorow? Castorame i Leroya znam jakies inne miejsca?pozdraiwam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
feyrus 26.10.2005 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 tak, tak kabiny i jeszcze gdzie mozna korzystnie kupic ceramikę sanitarną? Jest duża hurtownia SANPOL w Pokrzywnie, ale nie wydaje mi się tania Kupowałam tam TECE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 26.10.2005 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 Witam gdzie w Poznaniu mozna obejrzec kabiny prysznicowe w wiekszej ilosci wzorow? Castorame i Leroya znam jakies inne miejsca? pozdraiwam Giant (jeden i drugi), Cermag na Głogowskiej, Sanpol (Pokrzywno i za LM przy A2), na Dąbrowskiego przed petlą Ogrody (zapomniałem nazwy), Economy (3 miejsca, adresy na www) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 26.10.2005 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 Witam gdzie w Poznaniu mozna obejrzec kabiny prysznicowe w wiekszej ilosci wzorow? Castorame i Leroya znam jakies inne miejsca? pozdraiwam Giant (jeden i drugi), Cermag na Głogowskiej, Sanpol (Pokrzywno i za LM przy A2), na Dąbrowskiego przed petlą Ogrody (zapomniałem nazwy), Economy (3 miejsca, adresy na www) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paweu 26.10.2005 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 Przeciąga mi się doprowadzenie gazu. Czy któryś z forumowiczów nie ma czasem elektrycznego bojlera pożyczyć na jakieś 2 m-ce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 26.10.2005 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 Giant (jeden i drugi), Cermag na Głogowskiej, Sanpol (Pokrzywno i za LM przy A2), na Dąbrowskiego przed petlą Ogrody (zapomniałem nazwy), Economy (3 miejsca, adresy na www) dzieki bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ecoTomek 27.10.2005 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 hej wiara zbliżam się do końca budowy i uzbierało się trochę wniosków, proponuję zebrać swoje przemyślenia dla tych którzy są na początku, cykl takich przemyśleń nazwałbym: "Mądry Polak po budowie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paweu 27.10.2005 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 Mi też się nazbierało tego sporo, mimo, że jeszcze trochę brakuje do końca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agri_dagi 27.10.2005 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 Witam, czy moglibyście podać namiary na speców od tynków cementowo-wapiennych oraz wylewek maszynowych - oczywiście rzetelnych i niedrogich Pozdrawiam i mogę służyć informacją niezłej ekipie budowlanej (u mnie już powoli kończą) A.D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ecoTomek 28.10.2005 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 Witam, czy moglibyście podać namiary na speców od tynków cementowo-wapiennych oraz wylewek maszynowych - oczywiście rzetelnych i niedrogich Pozdrawiam i mogę służyć informacją niezłej ekipie budowlanej (u mnie już powoli kończą) A.D. wylewki maszynowe firma PAULBUD tel. 602 409 194 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agri_dagi 28.10.2005 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 Dziekuję za namiar. Jaka była cena za m kw. ? A co z tynkami cem.-wap. ? Czy ktos moze mi pomóc ? Dzisiaj odebralismy więźbę. Cena (wg nas) i jakość (wg wykonawców) bez zastrzeżeń - mogę służyć informacją. Pozdrawiam A.D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CGRZAD 28.10.2005 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 Witam, Poszukuje pilnie architekta do wykonania adaptacji projektu do warunkow lokalnych. Architekt oczywiscie z Poznania. z gory dziekuje Czeslaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hermiona 29.10.2005 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2005 Spróbuj tej ekipy. Jest naprawdę extra. Odpowiedzialni ludzie, którzy budują domy kanadyjskie od zera po kompletne wykończenie, z płytkami, podłogami, prądem, ogrzewaniem włącznie. Jak mogą to biorą drobniejsze prace, a robią tanio i bardzo, bardzo dobrze. Wiele rzeczy Ci podpowiedzą i doradzą. P. Michał 505 779685 Na początku witam wszystkich serdecznie. Od dłuższego czasu śledząc tematy rozmów prowadzonych na tym forum,pozazdrościłam Wam owocnych dyskusji i postanowiłam się też poudzielać. Kończymy budowę domu, do zrobienia pozostała tylko niewielka wykończeniówka ( nie licząc ogromnego strychu,który w przyszłości ma być pokojami dla dzieci.) Ogrom pracy za nami ale też dużo jeszcze przed nami. I tu ukłon w stronę Stasia za namiary na ekipę. Pracowali u nas różni ale ta ekipa jest rewelacyjna. Fachowi z mnóstwem świetnych pomysłów a co najważniejsze dotrzymują terminów. Dzięki jeszcze raz. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CGRZAD 29.10.2005 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2005 Spróbuj tej ekipy. Jest naprawdę extra. Odpowiedzialni ludzie, którzy budują domy kanadyjskie od zera po kompletne wykończenie, z płytkami, podłogami, prądem, ogrzewaniem włącznie. Jak mogą to biorą drobniejsze prace, a robią tanio i bardzo, bardzo dobrze. Wiele rzeczy Ci podpowiedzą i doradzą. P. Michał 505 779685 Na początku witam wszystkich serdecznie. Od dłuższego czasu śledząc tematy rozmów prowadzonych na tym forum,pozazdrościłam Wam owocnych dyskusji i postanowiłam się też poudzielać. Kończymy budowę domu, do zrobienia pozostała tylko niewielka wykończeniówka ( nie licząc ogromnego strychu,który w przyszłości ma być pokojami dla dzieci.) Ogrom pracy za nami ale też dużo jeszcze przed nami. I tu ukłon w stronę Stasia za namiary na ekipę. Pracowali u nas różni ale ta ekipa jest rewelacyjna. Fachowi z mnóstwem świetnych pomysłów a co najważniejsze dotrzymują terminów. Dzięki jeszcze raz. Pozdrawiam. Witam serdecznie O jakiej ekipie wspominasz czy masz na mysli ekipe budowlana? Pozdrawiam Czeslaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hermiona 29.10.2005 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2005 Spróbuj tej ekipy. Jest naprawdę extra. Odpowiedzialni ludzie, którzy budują domy kanadyjskie od zera po kompletne wykończenie, z płytkami, podłogami, prądem, ogrzewaniem włącznie. Jak mogą to biorą drobniejsze prace, a robią tanio i bardzo, bardzo dobrze. Wiele rzeczy Ci podpowiedzą i doradzą. P. Michał 505 779685 Na początku witam wszystkich serdecznie. Od dłuższego czasu śledząc tematy rozmów prowadzonych na tym forum,pozazdrościłam Wam owocnych dyskusji i postanowiłam się też poudzielać. Kończymy budowę domu, do zrobienia pozostała tylko niewielka wykończeniówka ( nie licząc ogromnego strychu,który w przyszłości ma być pokojami dla dzieci.) Ogrom pracy za nami ale też dużo jeszcze przed nami. I tu ukłon w stronę Stasia za namiary na ekipę. Pracowali u nas różni ale ta ekipa jest rewelacyjna. Fachowi z mnóstwem świetnych pomysłów a co najważniejsze dotrzymują terminów. Dzięki jeszcze raz. Pozdrawiam. Witam serdecznie O jakiej ekipie wspominasz czy masz na mysli ekipe budowlana? Pozdrawiam Czeslaw Staś bardzo ich chwalił i naprawdę są rewelacyjni.Z tego co wiem robią prawie całą wykończniówkę. U mnie na wiosnę będą budować też w ogrodzie( altana, plac zabaw dla dzieci i oczko wodne) Są wszechstronni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 29.10.2005 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2005 Witam, czy moglibyście podać namiary na speców od tynków cementowo-wapiennych oraz wylewek maszynowych - oczywiście rzetelnych i niedrogich Pozdrawiam i mogę służyć informacją niezłej ekipie budowlanej (u mnie już powoli kończą) A.D. tynki Janusz Roszyk 0600 018 267 posadzki z mixokreta PAULBUD tel. 602 409 194 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 29.10.2005 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2005 poszukuje ziemi do ogrodu ...macie jakies dobra i tanie żródło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts