Rezi 23.11.2005 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 Drodzy Wielkopolanie! Poszukuję na gwałt solidnej ekipy do ocieplenia domu na zewnątrz i wewnątrz. Podajcie namiary, proszę. Załamana Beata L teraz jest chyba troszkę za późńi na ocieplenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Czadek 23.11.2005 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 Czy ktoś z Wielkopolan ma może namiar na budującą się Wierzbę II z Horyzontu. Jestem na chwil kilka przed zakupem projektu (właśnie Wierzba II) i chętnie bym rzucił okiem na taki domek Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 23.11.2005 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 Mam zapytanie odnosnie pozwolenia na budowe. Czy sa jakiejs przepisy mowiace jak dlugo trwa okres oczekiwania na pozwolenie na budowe. Ustawowo to 60 dni, ale kazde nieprzewidziane okolicznosci przedluzaja ten termin. Ale z praktyki to podobno jesli juz wczesniej uzyskalo sie WZiZT to i 1 miesiac sie w Poznaniu wyrabiaja. Niedlugo sama to sprawdze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Staś z Poznania 24.11.2005 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 Drodzy Wielkopolanie! Poszukuję na gwałt solidnej ekipy do ocieplenia domu na zewnątrz i wewnątrz. Podajcie namiary, proszę. Załamana Beata L Sorry, że tak do znudzenia podaję namiary na p. Michała, ale to jest ekipa jakiej wcześniej nie miałem u siebie, dlatego z czystym sumieniem ich polecam Spróbuj 505 779685 Pozdrawiam Staś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gerion 24.11.2005 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 Pan Michał się nie opędzi od forumowiczów Już narzekał, że pare razy dziennie ma telefony, a ja na moją wycenę poczekam ze dwa tygodnie, taki chłop zajęty...no ale Stś zrobiłeś mu rewelacyjny "PiaR", szkoda, że nie wyrobił się czasowy bo bym go "sprawdził" na moich kominach. pozdrawiam Gerion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasco 24.11.2005 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 Mam zapytanie odnosnie pozwolenia na budowe. Czy sa jakiejs przepisy mowiace jak dlugo trwa okres oczekiwania na pozwolenie na budowe. Pozdrawiam Czeslaw Zdaje się, że 2 miesiące, a potem 14 dni na uprawomocnienie i można zaczynać. Jeżeli trafisz na up... urzędznika, to termin może się wydłużyć o 2 tygodnie, albo w najgorszym wypadku rozpoczęcie procedury od nowa (czyli kolejne 2 miesiące). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 24.11.2005 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 Pytanie o kuchnie: robił ktos może cokolwiek u nich: STOLMAT ul. Wołczyńska 47m 60-167 Poznań http://www.stolmat.blacom.pl/index.html# ??? Strona uboga, bo podobno są na etapie rozkręcania interesu w Poznaniu, wcześniej działali w W-wie... w drodze do pracy przejeżdzam tamtędy od 9 lat i nie wydaje mi się aby firma miała więcej niż rok. Nazwisko właściciela podane na stronie www jest mi jakoś dziwnie znajome i jezeli jest to to co myśle to napewno nie działali w wawie wcześnej przynajmniej nie w tej branży. Mam nadzieję, że nie myślisz nic złego, a nawet to nie jest to o czym myślisz, to niby są znajomi szefa, mam nadzieję, że go nie okłamali i masz rację - to świeżynka w tamtych okolicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 24.11.2005 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 quote="Czadek"]Czy ktoś z Wielkopolan ma może namiar na budującą się Wierzbę II z Horyzontu. Jestem na chwil kilka przed zakupem projektu (właśnie Wierzba II) i chętnie bym rzucił okiem na taki domek sam chciałem kiedys Wierzbę, dlatego jestem uczulony - i wiem, że ktoś z grupy buduje w okolicy, poszukaj po forum (może w Szukaj) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 24.11.2005 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 A jak wygląda ta Wierzba? (znaczy się projekt oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Czadek 24.11.2005 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 A na przykład tak: http://swita.beep.pl/wierzba/przod.jpg http://swita.beep.pl/wierzba/tyl.jpg http://swita.beep.pl/wierzba/galeria/ZaDniaZPrzodu.jpg http://swita.beep.pl/wierzba/galeria/ZaDniaOdDrogi.jpg http://www.domnahoryzoncie.pl/pl/index.php?s=79&a=182&sid=5&projekt=80 http://www.domnahoryzoncie.pl/klub/photos/84.jpg http://www.domnahoryzoncie.pl/klub/photos/51.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 24.11.2005 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 Jak gdzieś eknę, to dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 24.11.2005 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 Mam problem z deszczówką w starym domu. Mam już projekt mapki etc. Potrzebuję wykonawcy, który jeszcze załatwiłby odbiór w Aqwanecie. może ktoś zna jakiś wykonawców którzy nie zgłupieli z cenami. Przyznam że propaonowana cena niemal 4 tys za 5 m przyłącza i studzienkę mnie powaliła zważywszy na to że we wrześniu robiłam 2 przyłacza wod-kan pod Pozkiem i zapłaciłam za obydwa tyleż samo. Proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomjot 25.11.2005 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 Mam problem z deszczówką w starym domu. Mam już projekt mapki etc. Potrzebuję wykonawcy, który jeszcze załatwiłby odbiór w Aqwanecie. może ktoś zna jakiś wykonawców którzy nie zgłupieli z cenami. Przyznam że propaonowana cena niemal 4 tys za 5 m przyłącza i studzienkę mnie powaliła zważywszy na to że we wrześniu robiłam 2 przyłacza wod-kan pod Pozkiem i zapłaciłam za obydwa tyleż samo. Proszę o pomoc dołączam się - też szukam wykonawcy przyłącza wod-kan (a w zasadzie 3 przyłączy - dla mnie + sąsiedzi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD 28.11.2005 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Gdzie i jakiej firmy kupowaliście fugi ?? ( Okolice Poznania )Gdzie kupowaliście armaturę łazienkową, wanny, kabiny, muszle, umywalki itp, gdzie mają dużą wystawę i gdzie dają ładne rabaty ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 28.11.2005 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Gdzie i jakiej firmy kupowaliście fugi ?? ( Okolice Poznania ) Gdzie kupowaliście armaturę łazienkową, wanny, kabiny, muszle, umywalki itp, gdzie mają dużą wystawę i gdzie dają ładne rabaty ???? było niedwno trochę wyżej - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD 28.11.2005 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Gdzie i jakiej firmy kupowaliście fugi ?? ( Okolice Poznania ) Gdzie kupowaliście armaturę łazienkową, wanny, kabiny, muszle, umywalki itp, gdzie mają dużą wystawę i gdzie dają ładne rabaty ???? było niedwno trochę wyżej - A moge prosić ciut precyzyjnniej - nie moge zanleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 28.11.2005 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Witam gdzie w Poznaniu mozna obejrzec kabiny prysznicowe w wiekszej ilosci wzorow? Castorame i Leroya znam jakies inne miejsca? pozdraiwam Giant (jeden i drugi), Cermag na Głogowskiej, Sanpol (Pokrzywno i za LM przy A2), na Dąbrowskiego przed petlą Ogrody (zapomniałem nazwy), Economy (3 miejsca, adresy na www) ze str.76 moje fugi to kiesel (nie kreisel) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_budowniczy 30.11.2005 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Dołączam do grupki Marcin Konin 30 l. Pozdrawiam Ziomków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 01.12.2005 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Witaj Marcinie! Mojej gorszej połówce właśnie wczoraj stuknęła 30 i z tego powodu złapał deprechę Ciągle coś gada o starości i emeryturze, bredzi o końcu lat szalonej młodości Co robić???!!! Jak nie skończy, to go zabiję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 01.12.2005 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Cześć Marcin Witaj Marcinie! Mojej gorszej połówce właśnie wczoraj stuknęła 30 i z tego powodu złapał deprechę Ciągle coś gada o starości i emeryturze, bredzi o końcu lat szalonej młodości Co robić???!!! Jak nie skończy, to go zabiję i będzie miał te końcowe lata zdrowia dla gorszej połówki życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts