--oli-- 15.12.2005 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2005 Witajcie przyjaciele z Pyrlandii!Szukam opini o firmie SOLBUD z Poznania. Czy ktoś z nimi budował? Oferują budowę pod klucz.Jestem ciekaw, czy można im zawierzyć? oli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ecoTomek 16.12.2005 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 Gumienny jest OKale polecam też LUBKAM z Krzesinek elastyczni i dośćterminowi (+-5h) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciek-MZM 16.12.2005 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 Gumienny jest OK ale polecam też LUBKAM z Krzesinek elastyczni i dośćterminowi (+-5h) Zgadza sie, mi wlasnie raz tym terminem podpadli a bardzo mi zalezalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 16.12.2005 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 dzieki bardzo za te 2 adresy i czekam na wiecej jesli mozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agga 16.12.2005 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 dzieki bardzo za te 2 adresy i czekam na wiecej jesli mozna My kupowaliśmy u Tobolskiej, to spora hurtownia w Szczepankowie i była możliwość negocjacji niektórych cen. Co do sumienności to byli słowni i punktualni. Przy kolejnych zakupach zamawialiśmy telefonicznie, a płaciliśmy zbiorczo za kilka dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agga 16.12.2005 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 Ja już mieszkam od miesiąca i uwierzcie mi roboty więcej niż w trakcie budowy GRATULACJE . Przy pomyślnych wiatrach do naszego domu przeprowadzimy się najwcześniej na Święta w przyszłym roku. Może pochwalicie się Waszym domkiem, bo ja zamiast myśleć o karpiu przeglądam różne pisma wnętrzarskie i mam niezły mętlik w głowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paweu 19.12.2005 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 dzieki bardzo za te 2 adresy i czekam na wiecej jesli mozna Jeszcze można dodać Romos na Torowej i HDMB Maszewski na Dziadoszańskiej. I zawsze trzeba pamietać żeby zamawiać z kilkudniowym wyprzedzeniem (przynajmniej w sezonie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 20.12.2005 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Proszę o namiary na dobrą więżbę. Gdzie kupowaliście? pozdrowienia Alina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 22.12.2005 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 WSZYSTKIM WIELKOPOLANOM ŻYCZĘ WSZYSTKIEGO DOBREGO NA ŚWIĘTA I SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU.http://www.tmzc.las.pl/img/szus.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MUREK 23.12.2005 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Gdy Boże Narodzenia nadchodzi, przesłać życzenia się godzi. Przyjmijcie zatem z rąk moich garść życzeń najlepszych zdrowia, spokoju, radości, a w Nowym Roku - olbrzymiego Rogu Obfitościoraz wszelakiej uciechy, frajdy i wesołości! Wszystkiego najlepszego dla budujących i dla tych którzy juz zamieszkali w swoich domkach . MUREK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.12.2005 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Z okazji nadchodzacych Swiąt Bozego Narodzenia i Nowego 2006 roku, życzę Waszej grupce wszystkiego najpiękniejszego i najcieplejszego na świecie.... Zdrowia- zeby Was omijały wszystkie choróbska Miłości - zeby była taka co porywa za soba na koniec świata Przyjazni - takiej co wyciagnie do Was rekę w trudnych momentach Waszego życia Marzeń- po których nie chce sie otwierac oczu.... i jeszcze wiele , wiele wspaniałych rzeczy.... Miłych Swiat Teska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leyla 23.12.2005 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 WSZYSTKIM WIELKOPOLANOM ŻYCZĘ WSZYSTKIEGO DOBREGO NA ŚWIĘTA I SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU. http://www.tmzc.las.pl/img/szus.jpg dzięki!!!! I wzajemnie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 23.12.2005 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Ja również chcilaby calej Grupie Wielkopolsiej i wszystkim z osobna życzyć... Świąt wypełnionych radością i miłością,niosących spokój i odpoczynek.Nowego Roku spełniającego wszelkie marzenia,pełnego optymizmu, wiary, szczęścia i powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ecoTomek 29.12.2005 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 Ja już mieszkam od miesiąca i uwierzcie mi roboty więcej niż w trakcie budowy GRATULACJE . Przy pomyślnych wiatrach do naszego domu przeprowadzimy się najwcześniej na Święta w przyszłym roku. Może pochwalicie się Waszym domkiem, bo ja zamiast myśleć o karpiu przeglądam różne pisma wnętrzarskie i mam niezły mętlik w głowie. chętnie się pochwalę, muszę tylko znaleźć trochę czasu aby uaktualnić mój album Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 29.12.2005 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 A ja z innej beczki dzisiaj: jak wyglada trasa Poznań - Kórnik??? mama ma jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
REX RoD 29.12.2005 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 Maciek-MZM Wysłany : Sro Gru 14, 2005 12:29 pm Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- Ja zrobilem i zrobilbym tak: 1. dokończyć ścianki na piętrze 2.konstrukcja dachu 3.Dach 4 Okna i ocieplenie 5.instalacje wod/kan 6.instalacje elektryczne i inne (telefon, komputer domofon itp) 7.odkurzacz centr 8.wylewka Dodalbym: 9. tynki wewnetrzne 10. Malowanie, kafelki itp. 11. Podlogi, drzwi 12. Bialy montaz w lazience 13. Ocieplenie zewnetrzne 14. Porzadkowanie terenu , mala architektura. ja zamieniłbym miejscami punkt 6 z 7 - łatwiej wykonać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alison 29.12.2005 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 Drodzy Sąsiedzi, Staruję z budową na wiosnę 2006 i poszukuję pakamery, barokowozu lub czegoś w ten deseń co mogłoby spełnić na budowie rolę składzika/miejsca na szybką kawę dla ekipy (byle nie zbyt długą ). Czy ktoś może pochwalić się czymś takim? Może Wam juz nie jest to potrzebnne, a mnie od wiosny nawet BARDZO! Oferty poproszę w wątku lub na priv. Życzę Wam dużo zdrowia i radości w Nowym Roku!!! Licze na Was w sprawie "paklamery" Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 29.12.2005 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 No ta z podobnej beczki jak przedmowca:) Czy ktos mi moze poradzic cos na temat WC dla budowlancow na dzilce. Twierdza, ze to zapenia inwestor. Że mam postawic ToiToi. Czy ktos moze ma takie wc na zbyciu po swojej budowie, albo jakies doswiadczenia z tym zawiazane?Dodam, ze buduje w prawie w centrum miasta, dzialeczka malutka, wiec raczej o dolku w ziemi nie moze byc mowy:( Mam po 4m dzielki od budynku... Moze znacie ceny wynajmu i czy oni (tzn firma, ktora wypozycza) zajmuje sie tez odbiorem nagromadzonych... uffff:( Myslalm, ze tym sie zajma sami budowlancy i nie bede mila problemu:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 29.12.2005 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 No ta z podobnej beczki jak przedmowca:) Czy ktos mi moze poradzic cos na temat WC dla budowlancow na dzilce. Twierdza, ze to zapenia inwestor. Że mam postawic ToiToi. Czy ktos moze ma takie wc na zbyciu po swojej budowie, albo jakies doswiadczenia z tym zawiazane? Dodam, ze buduje w prawie w centrum miasta, dzialeczka malutka, wiec raczej o dolku w ziemi nie moze byc mowy:( Mam po 4m dzielki od budynku... Moze znacie ceny wynajmu i czy oni (tzn firma, ktora wypozycza) zajmuje sie tez odbiorem nagromadzonych... uffff:( Myslalm, ze tym sie zajma sami budowlancy i nie bede mila problemu:( nie tylko w centrum, zawsze polecam toitoi, dwa lata temu było cos po 100 miesięcznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 29.12.2005 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 A ja poszukuję sprawdzonej ekipy do tynków wewnetrznych. Jeżeli macie to podajcie namiary wraz z ceną jaka płaciliście za m2.pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts